Zaščita prednjih rok Q.R.600

Odgovori
Uporabniški avatar
koda73
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Morje

Zaščita prednjih rok Q.R.600

Odgovor Napisal/-a koda73 » 30 Nov 2008, 18:09

Na Quad Raiderju 600 sta se mi med vožnjo po snegu sneli obe zaščiti prednjih rok.
Eno sem potem našel in malo analiziral.
Težava nastane med vzratno vožnjo, saj je zaščita priterjena le z enim vijakom spodaj in dvema utoroma iz prednje strani.
Predlagam vam, da si na vsako zaščitno plastiko izvrtate dve manjši luknjici in zaščito dodatno pritrdite še z močnejšimi električnimi vezicami na os (zraven vsakega utora še po eno vezico).
Tako vam bo zaščita zagotova ostala in ne boste rabili inprovizirat, kot to delam sedaj jaz.

Lp

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Re: Zaščita prednjih rok Q.R.600

Odgovor Napisal/-a Pero » 30 Nov 2008, 18:36

koda73 napisal/-a:Na Quad Raiderju 600 sta se mi med vožnjo po snegu sneli obe zaščiti prednjih rok.
Eno sem potem našel in malo analiziral.
Težava nastane med vzratno vožnjo, saj je zaščita priterjena le z enim vijakom spodaj in dvema utoroma iz prednje strani.
Predlagam vam, da si na vsako zaščitno plastiko izvrtate dve manjši luknjici in zaščito dodatno pritrdite še z močnejšimi električnimi vezicami na os (zraven vsakega utora še po eno vezico).
Tako vam bo zaščita zagotova ostala in ne boste rabili inprovizirat, kot to delam sedaj jaz.

Lp
Saj spomladi v Romuniji pobere sneg(sicer malo pozneje, kot pri nas...) in bomo plastiko našli. :lol:

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 30 Nov 2008, 23:10

Od kar so Romuni v EU imajo hitre avtovlake :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
koda73
Obiskovalec