Pozdravljeni !
Veliko sem prebral o "Kitajčkih" in vidim, da jih nihče ne hvali. Sam sem lastnik Loncina 250

. Če povem popravici imate prav, kar se tiče vijakov, kvalitete itd.

Bi pa pohvalil mašino, ki pa dela super prevoženih imam 1500 km. brez problemov in to večji del po terenu.
Moram pa povedati, da sem se prevrnil in motor se je prevračal cca. 50 m. mislil sem, da ne bo kaj dosti za pobrati pa sem bil prijetno presenečen

Malo je bil zvit prednji prtljažnik, krmilo, zadnja desna "feltna" zdrobljena oba ogledala, ter žaromet, ki ga ima na krmilu. Zadevo sem saniral zato sem si dal malo "duška" in zmontiral vitel, marving auspuh ščitnike za roke in nova ogledala. Dele sem naročil v Muti, čakal sem mesec dni žal nič

Odpeljal sem se do Boštjana po novi prednji gumi, kjer sem tudi dobil ogledali in pa auspuh ter ščitnike za roke.
Če gdo potrebuje dele za omenjeni ATV imam zanesljivega posrednika za rezervne dele, ki jih dostavi v treh delavnih dneh jaz sem pri njemu dobil novo "feltno" za 7.000 sit in pa žaromet za na krmilo za 10.000 sit. Žal sem za človeka prepoz izvedel. Gospod iz mute je hotel za žaromet 28.000 za "feltno" pa 20.000.