trwe

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
Uporabniški avatar
brankom
Začetnik
Reactions:
Kraj: GROSUPLJE

BRANKM

Odgovor Napisal/-a brankom » 20 Dec 2006, 02:17

Pozdravljeni !

Veliko sem prebral o "Kitajčkih" in vidim, da jih nihče ne hvali. Sam sem lastnik Loncina 250 :oops:. Če povem popravici imate prav, kar se tiče vijakov, kvalitete itd. :oops: Bi pa pohvalil mašino, ki pa dela super prevoženih imam 1500 km. brez problemov in to večji del po terenu.

Moram pa povedati, da sem se prevrnil in motor se je prevračal cca. 50 m. mislil sem, da ne bo kaj dosti za pobrati pa sem bil prijetno presenečen :?: Malo je bil zvit prednji prtljažnik, krmilo, zadnja desna "feltna" zdrobljena oba ogledala, ter žaromet, ki ga ima na krmilu. Zadevo sem saniral zato sem si dal malo "duška" in zmontiral vitel, marving auspuh ščitnike za roke in nova ogledala. Dele sem naročil v Muti, čakal sem mesec dni žal nič :twisted: Odpeljal sem se do Boštjana po novi prednji gumi, kjer sem tudi dobil ogledali in pa auspuh ter ščitnike za roke.

Če gdo potrebuje dele za omenjeni ATV imam zanesljivega posrednika za rezervne dele, ki jih dostavi v treh delavnih dneh jaz sem pri njemu dobil novo "feltno" za 7.000 sit in pa žaromet za na krmilo za 10.000 sit. Žal sem za človeka prepoz izvedel. Gospod iz mute je hotel za žaromet 28.000 za "feltno" pa 20.000. :cussing:

hirulupi
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a hirulupi » 20 Dec 2006, 12:29

Kupim feltne 12 col, 110mm med vijaki. Je dobavljivo?

LP
H

Uporabniški avatar
Quadoid
Član kluba
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Quadoid » 20 Dec 2006, 12:38

Pozdravljen na forumu Brankom!

Kot prvo, ti ni bilo za tole odpirati novo temo trwe :roll: Imaš temo ostali kitajski štirikolesniki in še temo Loncin 250 desert storm, kjer smo se že pogovarjali o teh modelih.

Kot drugo pa naj povem, da si malce prezgodaj začel s hvaljenjem. Marsikateri lastnik kitajčka je tako začel s hvaljenjem, ko pa si je nabral malce več kilometrine (če se ne motim okoli 3000 km), pa se je začelo z menjavo motorja (za katero so bile krive neke izjemne napake - nek vijak je padel v glavo motorja, bla, bla,), teflonov, metanje menjalnika iz brzin, težave z elektriko ipd. Tako so čisto vsi lastniki Loncinov in ostalih kitajskih štirikolesnikov čez čas povsem utihnili. Na kakšno skupno furo pa itak niso nikoli prišli. Verjemi, da bi vsak izmed nas raje dal 1/2 ali še manj denarja za štirikolesnik (nihče od na nas ne "serje" denarja), če bi seveda zadeva delovala, pa zaenkrat še ni nobenemu (vsaj jaz nobenega ne poznam). Upam, da si ti imel tako srečo in si morebiti res dobil kvalitenega kitajčka. Če je temu tako potem upam, da se boš udeležil kakšne skupne fure, kjer se bomo lahko tudi v živo prerpičali o kvaliteti tvojega Loncina in upam, da boš o njem poročal tudi čez 3000, 5000 itd kilometrih,ne pa da boš tako kot ostali kar utihnil... :roll:

Nič več ne sanjam že vozim... 8)

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 20 Dec 2006, 14:43

Živjo brankom in dobrodošel.Takoj kupim 1 par 10" zadnjih platišč.Če seveda drži cena 7.000 sit.
Pa toplo in prisrčno vabljen na kakšno skupno turo.

Uporabniški avatar
brankom
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a brankom » 22 Dec 2006, 09:26

POZDRAVLJENI

ZA PLATIŠČA POKLIČI NA 031 857095 g. MILIVOJA.

KDAJ BO KAKŠNA " FURA, DA PROBAMO ZADEVO PA KAKŠEN ŠTRIK BOM SABO VZEL :lol:

robert2
Začetnik
Reactions:
Kraj: Kresniške poljane

Odgovor Napisal/-a robert2 » 22 Dec 2006, 15:12

No še eden ki je zadovoljen z Loncinom, sam imam 200 ccm in ima 1500 km pa verjetno še kakega zraven in dela kot urca.
Okvare do sedaj ena pregorena žarnica in en izgubljen vijak M6, in vožen pretežno po terenu, aha pozabu osvetlitev števca včasih dela včasih pa ne.
Je pa tko da se ne more primerjat z kakim ne kitajcem, sam če mi bo še tko delu bom čist zadovoljen.

Lp Robert

Uporabniški avatar
brankom
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a brankom » 24 Dec 2006, 10:06

Se opravičujem, ker sem novo temo odprl sem čisto nov zato malo raziskujem saj vidiš, da še naslova teme neznam napisati žal. :shock:

Ali je že kdo poklical za platišča ? :???:

Gdaj gremo na furo če se upate he, he, he,? :twisted:

lp.
Brankom

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 24 Dec 2006, 12:27

brankom napisal/-a:Se opravičujem, ker sem novo temo odprl sem čisto nov zato malo raziskujem saj vidiš, da še naslova teme neznam napisati žal. :shock:
Ali je že kdo poklical za platišča ? :???:
Gdaj gremo na furo če se upate he, he, he,? :twisted:
lp.
Brankom
Vsi se učimo in vsi delamo napake.Nič hudega.Hvala za tel.št., Milivoja sicer še nisem poklical (imam eno čudno navado-v sobotah in nedeljah ne težim rad), bom pa po praznikih z veseljem.
Na furo (pa popravici povedano) ne upam.Letošnjih 14.000 km je bilo dost. :twisted:

Uporabniški avatar
brankom
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a brankom » 25 Dec 2006, 08:28

14000 super

Jaz sem naredil 1500 bil bi še kakšne več če ne bi imel nesreče. :roll:

Da sem pa nabrav "zagotovljene dele iz mute". Je trajalo vse do 15 decebra. kako nekateri nat..... ljudi.

Pa lepe božične praznike vsem skupaj. :božič

Uporabniški avatar
brankom
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a brankom » 17 Jan 2007, 23:57

Lepo pozdravljeni

14.1.07 nedelja - Brezovica.

Sem pri tašči in tastu na obisku :? po kosilu gledam skozi okno, ko se mimo pripelje štirikolesnik :shock: bele barve mislim da yamaha :k: in se parkira pri gostišču Kavčič. :partyman:

Uporabniški avatar
Bučko
Mojce
Reactions:
Kraj: Janče DB
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bučko » 18 Jan 2007, 17:36

...ja in :?: :shock:

Slika
Barossa SH 250 SE

sandividmar
Začetnik
Reactions:

izpuh marving

Odgovor Napisal/-a sandividmar » 19 Jan 2007, 21:12

Živjo!

Jaz sem tudi nov na forumu in bi g. Brankota vprašal kje je kupil marving ispuh za loncina 250 in kakšne spremembe je opazil.

Hvala za odgovor

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 19 Jan 2007, 21:51

www.marving.si - al pa boštjana kontaktiraj na PM ... ;)

Pa en lep pozdrav na forumu. 8)

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

Uporabniški avatar
brankom
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a brankom » 20 Jan 2007, 12:30

Pozdravljen

Marving sem kupil pri Boštjanu "BAROSSA" :111: mislim, da ga boš tam dokaj ugodno dobil. Kar se sprememb tiče :roll: mislim, da je samo v glasu posebno če odstraniš dušilec na izhodu. :twisted:

Seveda je zadevo potrebno malenkost prilagoditi, :k: kar pa pri loncinu ni problem, ker lahko odstraniš samo zadnji del. Uporabiš že obstoječo cev in jo privariš na "lonec".

Priložena je tudi objemka ki drži zadnji del - "lonca" in jo lahko priviješ na vijak od prtljažnika. ;)

Uporabniški avatar
brankom
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a brankom » 20 Jan 2007, 12:44

Težava

Mislim, da bi mi lahko Jaka pomagal :???:

Pri mrzlem motorju zadva malce "trokira" ko dodajam gas. Po parih metrih cca. 100 m. se zadeva umiri in dela normalno. To se je začelo dogajati ko sem se prevrnil. :?

Kaj pa "feltne" si dobil.

Odgovori