Torej spet se obračam na vas poznavalce glede nasvetov,mnenj,izkušenj...in tudi linkov kaj priporočate.
Torej moj apač je naredil neverjeten vtis na nečaka, ki hodi v 3 razred OŠ.Ga peljem da sedi zadaj,ali spredaj pred mano...sedaj pa delno poslušam jaz,da sem ga ogrel za to zadevo
Od vsega začetka si zelo želi štirikolesnika;starši niso ravni ravno preveč navdušeni;ampak zgleda,da nekaj bo.Njegov glavni(otroški)argument je,da ima prišparanih 500 euro;in jih namerava zapraviti za 4-kolesnik.
In sedaj dilema,kaj kupiti za ta denar;ali tam nekje do 600 euro.Raje manj kot več.
Z motorjem se še ni samostojno vozil;torej otrok in popolni začetnik.Vožnja-travnik,poljska pot,makadam...asfalt ne.Čeprav po moje ni glih za njega taka igračka...je pa zagret,da ga je nemogoče pregovorit.Saj veste kakšni so otroci v teh letih...
Da se ne bo preveč matral z menjavanjem bi po moje naj bil avtomatik.Seveda vemo,da za ta denar ni za pričakovat nekaj zelo dobrega;torej največ,kar lahko dobi za ta denar.Da bo koliko-toliko solidno,z čim manj šraufanja;skratka max. kar se da dobiti za do 600euro ali manj.
Nasveti,predlogi,izkušnje,linki...dobrodošli.
lp tdk
p.s.Torej z besedo na dan