Dobro veš, da ni samo Milan organizator in ima veliki del SS in tipom preko.
In ti meni povej kaj tebe recimo tebe
osebno moti, če bo kdo šel v gmajno? Ti kot res poznavalec in vseved: a veš mogoče KDO je šel na dveh srečanjih v gmajno? Ne ni bil eden in ne ni bil začetnik in še najmanj ni bil bashan.
In, če bo nekdo kaznovan bo kaznovan. To ni ne vaš in ne od nobenega problem. Glede na tvoj post bi recimo jaz objavil, da je srečanje v Ljubljani.. tam organizatorja kaznujejo in kazen dobim tudi jaz?? Mogoče kje piše: VABIMO VAS V GOZDOVE IN NARAVNE REZERVATE NA MUD PARTY? Ne, ne piše. Srečanja hvala bogu še niso prepovedana. Mogoče bodo v prihodnosti.
Veš koliko vikend rekreativcev se bo dejansko vozilo na tem delu potem takem bi Milana morali zapreti...In kako veš, da je g. Milan žrtveno jagnje? Veš koliko sankačev se te dni vozi od belvija do njegove koče in naprej do Rogle, ker so zeleni toliko pametni in jim še za 1x po tej poti dajo mir.
Pa ne ga srati in strašit ljudi že s tem! Isto je bil vik in krik za gladiator srečanje, ker se je Gregor Pucelj z kawasakijem peljal 5 ovinkov po dveh kolesih in nevem koga vse "ogrožal".
Najboljše, da zaradi zakonov nobeden več ne organizira srečanja ali pa organiziramo srečanje, kjer bomo gledali našminkane mopede zraven pa jedli in pili! Brez panoramske, niti tiste po uradnih poteh. Saj Milan ne odgovarja in ne more odgovarjat, če se jaz npr grem peljati do Areha, kateri je 10km oddaljen od lokacije Osankarice. On nas ne drži za roko. Lani je bila policija tudi na srečanju in nobenega ni motilo absolutno nič. Sam zelo navijam za panoramske vožnje katere vključujejo dobre trase, ker vsak še posebej tisti, ki pridejo od daleč bi radi tudi se malo peljali naokoli (kot smo se povsod in se povsod vozijo na srečanjih)
Tudi za tako zvane organizirane vožnje ni nobeden bum, vsaj pri nas na srečanjih ne. Mi se vsak vikend vozimo vsaj 5 nas je ponavadi. Policijo recimo vsaj 1x na mesec srečamo na nadmorski višini 1000+m in nikoli enega samega problema. Problemi pa lahko vedno nastanejo in to je to.
Zadnje čase vsi samo dramatizirajo, pametuje in špilajo atv angele, sami pa imajo na glavi kup smeti in tudi KAZNI.
Še 1x ponavljam, ni me nobeden prosil, niti pooblastil, niti kupil za to temo. Želim si edino dobrega srečanja in da se nas zbere čimveč (glasnih lani tako ni bilo letos enako). Ljudje vidijo in si naj vsak sam pri sebi naredi mnenje.
Sam menim, da pravila nisem kršil, ampak ti zgolj nasedaš stricom iz ozadja kateri so že zarjeveli na sceni in niso več zanimivi, ker nobenemu več ne morejo pogledat v oči.
In vse pohvale organizatorjem sezone 2012 SS, Croline, Gladiator, Quad team, tipom posameznikom kot so Milan, MitjaP itd... da se ne dobesedno USERJEJO in še nekaj naredijo za nas.
@jevi: če prideš te prosim, da me vsaj zapelješ z gosenicami en krog! V globok sneg. Kasneje pa na