CAN AM Tour srečanje na Osankarici 2012

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
cofko
Začetnik
Reactions:

Re: CAN AM Tour srečanje na Osankarici 2012

Odgovor Napisal/-a cofko » 11 Dec 2012, 20:27

Po nedeljskem obisku osankarice in testiranju cofkota kako se obnese v snegu bo tura zelo zanimiva.... :finga: Se vidimo prijatelji ,da se malo poveselimo in kako norčijo z našimi mašinami ušpičimo.... :twisted:

2011 CF MOTO X6

coteh
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a coteh » 12 Dec 2012, 12:19

pozdravljeni.Sem prijavljen za srecanje pa me zanima če bo kakšna skupina štartala iz celja lep pozdrav

Uporabniški avatar
andi99
Začetnik
Reactions:
Kraj: MARIBOR, CELJE
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a andi99 » 12 Dec 2012, 18:30

A gre kdo z 2x4 ATV, ali bo vse 4x4 gor??

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 12 Dec 2012, 18:36

Jaz pridem samo z zadnjim pogonom.. :D
Seveda bodo tudi 2x4...namen je druženje..ne razkazovanje... ;)

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 12 Dec 2012, 19:19

Tudi jaz pridem,če bom uspel kaj privarčevat za bencin in pijačo.
7€ je že na voljo na kartici =D>

tomy30
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a tomy30 » 12 Dec 2012, 19:55

Iz Celja startamo dva slovenca in dva kitajca. \:D/

coteh
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a coteh » 12 Dec 2012, 20:40

Prihajam z sportakom iz gorenjske, motor seveda v kombiju.

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 13 Dec 2012, 10:12

NOČITEV NA OSANKARICI SI LAHKO REZERVIRATE NA: 00386 31 593 445 (Milan) ... UGODNA CENA je 16 EUR, z zajtrkom 20 EUR ... Na voljo je 40 ležišč v sobah po 10, 6 ali 2 postelji !

"odejo" ponavljam "odejo" pa si morete sami zrihtat :finga:
Zadnjič spremenil jay886, dne 13 Dec 2012, 14:18, skupaj popravljeno 1 krat.

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 13 Dec 2012, 10:56

:D
Zadnjič spremenil lakl, dne 13 Dec 2012, 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 13 Dec 2012, 11:56

Tako je. Vedi se letom primerno, kupi si BRP-ja in na srečanju pokaži svoje "znanje" z vrtenjem v krogu na park-placu, v gmajni z lomljenjem končnikov itd..itd.. Tako je bilo pred- lani, lani in bo tudi letos. Lakl, čas je že, da odrasteš. :k:

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 13 Dec 2012, 17:18

:smeeeh: :smeeeh: :smeeeh:

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 14 Dec 2012, 15:46

Da bodo vsi vedeli kaj sem prejel na ZS.

Živjo !

Glede izjav in pisanja v temi o srečanju na Osankarici in vsa ostala ZS, ki jih dobivam, ti sporočam :

Kdo je organizator srečanja na Osankarici 22.12.2012 ?
Iz vabila je sicer razvidno, da srečanje organizira Ski & Sea, torej lahko sklepam, da si pooblaščen zastopnik tega podjetja ali kar koli drugega, zato je pred objavo takšnega komercialnega oglasa potrebno kontaktirati adiministratorsko ekipo (beri- pravila foruma), kar pa z tvoje strani ali podjetja tega ni bilo storjeno.
V kolikor pa nisi zastopnik omenjenega podjetja, te prosim, da ne oglašuješ podjetja z katerim nimaš nič.
Naslednje prošnje, opomina itd..ne bo več, oz. bom prisiljen ukrepati po pravilih, ki jih ta forum ima že mnogo let in s katerimi si se ob registraciji tudi strinal.
Hvala in lep dan
Jaka

Aha.. zgodba iz community teme se ponavlja.

Kje je še kdo bil pooblaščen za objavo srečanja? Dogodek je JAVEN in javno je bil objavljen na fb strani, ter njihovi strani. Ničesar nisem dodal, niti prikril. Če bi kdo pred menoj objavil bi še bil bolj srečen, ker me noben nebi napadel!
Objavil sem za croline show,16. aro trnje za srečanje na SV. DUH-u sem prostovoljno pomagal, vabil, objavil sem še marsikaj in samo čudak bi bil proti, da mu nekdo objavi SREČANJE/DOGODEK/DRUŽENJE!

Kje vidiš komercialne namene te teme? Da je prijava brezplačna, da dobiš ZASTONJ GOLAŽ, lokacijo za druženje, pijačo dobrodošlice, možnost prenočišča? Ja narobe je, ker organizira SS oz Milan Rataj (šef koče), ki je mimogrede ZA VSE UDELEŽENCE. Neglede ali voziš bashana ali ac ali wanli. Tudi zastopniki so spoznali, da se ne moremo deliti med seboj. Nas je enostavno premalo in prijateljske vezi med nami znamke ne more biti ovira.

Končno si ugotovil in poleg še vsi ostali, da z podjetjem Ski Sea nimam nič razen dobrih odnosov. Niti z schantlom, ki ga osebno niti ne poznam!

Bravo vsi tisti, ki ste pošiljali ZS (vem katere riti ste) in Bravo Jaka, da si pokazal drugi stran obraza. Res na ta način se OGROMNO pripomore k druženju, zabavi, spoznavanju... Vsa vam čast, naj vam bog pomaga. Treba uničit srečanja.. nazadnje je po lepem premoru in mrtvini na sceni MITJAP čisto sam naredil srečanje in obisk je bil ogromen od takrat dalje pa samo še raste Če pa kdo tukaj prepozna komericalni namen, ZASTOPNIKA po vašem in nevem kaj še mi prosim naj napiše!

Že od nekdaj hodim na srečanja(prej avtomobilizem, avtoakustika, tekmovanja itd) in vem koliko pomeni objava na forumih, fb itd... Sam sem se precej trudil, da bi scena uspevala in da bi se dobro imeli. Ampak kaj takšnega pa še ne.

Lahko ti marsikdo potrdi, da sem jih tudi vabil, da pridejo v NAŠE LEPE KRAJE, se dogovarjal za skupen odhod gor. Da bi se vsaj mi čimmanj delili na primorce, štajerce, elitne, manj elitne, divjake. in to nima blage veze z SS.

Zdaj pa mi prosim že ODKRITO povejte, zakaj vas moti vsaka moja novo odprta tema? A vam gre v nos dobesedno? Pol dajte neke konkretne dokaze. Prosim poglej, koliko tem o srečanjih, tekmovanjih je odprtih pa NIČ. Dogodek sem videl na FB strani in sem ga še isti dan sem prilepil, ter na sosednji forum. Fantje iz croline teama pa še na svoj forum. Branko Manič (ni pooblaščenec) pa je naredil FB dogodek z vabili. Kaj smo mi vsi pooblaščenci? Čudim se samo, kako še upate iti v SS in tam nekomu pogledati v obraz! Meni to ni problem, stisnem roko in pogledam v obraz vsakemu še BUCOTU!

Post in temo pa lahko izbrišeš, sam pa bom na FACEBOOKU objavil svojo konkretno mnenje na to sporočilo, da bo še več ljudi vedelo. Tudi tiste miši iz ZS.

Počasi pa si strici iz ozadja atv scene pljunite v roke in močno stisnite pa recite: ....

Slika

Uporabniški avatar
sandii
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sandii » 14 Dec 2012, 16:59

Počasi pa si strici iz ozadja atv scene pljunite v roke in močno stisnite pa recite: ....HOTOF JE :) :) :snakeman:

L.P.Sandii

Uporabniški avatar
tdk
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a tdk » 14 Dec 2012, 17:14

Sicer res ne vem ali je sploh pametno karkoli pisat,komentirat,pojasnjevat...in grdo povedano nekomu obračat pamet in razmišljanje.Ne mislim igrat sodnika in presojat kdo je kaj in kdo kaj ni;kdo kam in kdo drugam.Kdo ima bolj prav,kdo se moti...ipd.Na koncu ima in BO seveda vsak imel svoj prav.Pika.Čeprav mi iskreno povedano ni jasno in mi NE BO jasno zakaj sedaj kreganje okrog te teme,zadeve.Zame ni smiselno,je brezveze,je nespametno metanje polen pod noge.Moje Mnenje.
Bi pa rad povedal nekaj drugega...sem na kar nekaj forumih;vedno želim in iščem neke nasvete,izkušnje,mnenja.In jih v veliki meri tudi dobim za kar moram biti in tudi sem hvaležen uporabnikom foruma.Svojo pomoč delijo(mo) zastonj in tako naj tudi ostane.S svojimi izkušnjami in nasveti tudi rad pomagam ostalim.To je poanta forumov...in nehajte z metanjem polen pod noge,z vsiljevanjem svojega prepričanja ostalim.To ne pelje nikamor.Pelje samo v smer da bo forum postal mesto obračunavanja med posamezniki,njihovimi idejami in prepričanji...pa dovolj.Si tega forumaši želimo?jaz niti najmanj...Slovenija je mala;kaj ko bi se vi petelini sedli za mizo,se pogovorili in DOGOVORILI kako in kaj...a bi ne bilo lepše in bolj prijetno kot je sedaj...vsak korak nazaj pa bo...Ni tako težko,verjemite...in naj forum ostane FORUM kjer bomo našli in prebrali koristne stvari,vmes nasmejali,kako pikro napisali;in bomo vsi zadovoljni.Kregarija ne koristi nikomur...pa res dovolj.

lp tdk

p.s.Sem 2x napisal podobno in zbrisal..sedaj pa dal gor.

Uporabniški avatar
gmajnar
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Bločice pri Blokah

Odgovor Napisal/-a gmajnar » 14 Dec 2012, 17:33

Si tega forumaši želimo?jaz niti najmanj...Slovenija je mala;kaj ko bi se vi petelini sedli za mizo,se pogovorili in DOGOVORILI kako in kaj...a bi ne bilo lepše in bolj prijetno kot je sedaj...vsak korak nazaj pa bo...Ni tako težko,verjemite...in naj forum ostane FORUM kjer bomo našli in prebrali koristne stvari,vmes nasmejali,kako pikro napisali;in bomo vsi zadovoljni.Kregarija ne koristi nikomur...pa res dovolj.
Podporo napisanemu pošiljam zato, da petelini vidijo kako nam ni všeč njihovo pametovanje.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 14 Dec 2012, 18:01

Prvo opozorilo je bilo napisano na ZS (zasebno sporočilo), drugo opozorilo bom napisal tukaj. Opozarjam te drži se pravil foruma, ki so napisana in pravil z katerini si se ob registraciji strinjal z klikom na "se strinjam". Poleg opozorila, ki sem ga pravkar napisal dodajam še : prosim drži se pravil foruma.

Uporabniški avatar
koda73
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Morje

Odgovor Napisal/-a koda73 » 14 Dec 2012, 18:16

Kršenje pravil, lahko včasih koristno izpade in takrat je potrebno zamižat na eno oko! 8)

Uporabniški avatar
spital
Začetnik
Reactions:
Kraj: BOBOVEK
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a spital » 15 Dec 2012, 14:19

Prenočišče že rezervirano,vreme bo,samo še soboto čakamo. :-({|=

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 15 Dec 2012, 14:25

spital napisal/-a:Prenočišče že rezervirano,vreme bo,samo še soboto čakamo. :-({|=

vreme bo kr dobro za ta letni čas. Krepki minus je odšel, par centimetrov snega tudi.. ampak še vedno ga je dovolj za dobro zimsko turco \:D/

Slika

Uporabniški avatar
jevi
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Kozjanski park
Kraj: Kozjanski park

Odgovor Napisal/-a jevi » 15 Dec 2012, 14:41

Nimaš kaj. Če kaj objaviš, kar organizira konkurenca imaš kr štalo. ;)

To sem že velikokrat opazil. Tudi grajat se ne sme vsepovprek...

Morda na Osankarico pridem tudi jaz. Pohvala organizatorju.

LP Jevi

-------------------------------------------------
2009-2015 Kawasaki Brute Force 750 4x4
2016-2017 Polaris sportsman 570
2017-2020 Polaris sportsman 850
2022-????? Stels Guepard 850
------------------------------------------

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 15 Dec 2012, 15:12

jevi, veš kako "konkurenca" odreagira, pri kakšni finančni pomoči plačila letnih stroškov.... no ko bi to vedeli, bi vam šlo vsem na bruhanje, tako kot gre meni!

Vsi bi samo imeli... in vedno znova in znova dobijo posameznike, ki so še frišni in zagnani. Potem ko se vsak zave kam ga vržejo in kam spada, pa je zadeva enaka. Toliko o "konkurenci"

Pozdravljam pa srečanje in druženje!

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 15 Dec 2012, 15:27

jevi napisal/-a:Nimaš kaj. Če kaj objaviš, kar organizira konkurenca imaš kr štalo. ;)
Organizator srečanja je Dom na Osankarici (Milan Ratej). Komu in kaj je on konkurenca. :shock:

Za mene je "žrtveno jagnje" ki ga ponuja Ski & Sea vsam kvazinaravovarstvenikom na pladnju,in ki jih je na Pohorju polno. Ni hudič, da od vseh udeležencev eden ne bo ušel "iz vajeti" oz. v gmajno. In organizator bo kaznovan.
V tem primeru sem siguren, da bo pokrovitelj in avtor prispevka mirno potegnila rep med noge.
Tako se je dogajalo že mnogo krat in tudi tokrat se bo.(lastna izkušnja ter videnje na dodesadnjih srečanjih v in izven RS)

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 15 Dec 2012, 16:43

Dobro veš, da ni samo Milan organizator in ima veliki del SS in tipom preko.

In ti meni povej kaj tebe recimo tebe osebno moti, če bo kdo šel v gmajno? Ti kot res poznavalec in vseved: a veš mogoče KDO je šel na dveh srečanjih v gmajno? Ne ni bil eden in ne ni bil začetnik in še najmanj ni bil bashan.
In, če bo nekdo kaznovan bo kaznovan. To ni ne vaš in ne od nobenega problem. Glede na tvoj post bi recimo jaz objavil, da je srečanje v Ljubljani.. tam organizatorja kaznujejo in kazen dobim tudi jaz?? Mogoče kje piše: VABIMO VAS V GOZDOVE IN NARAVNE REZERVATE NA MUD PARTY? Ne, ne piše. Srečanja hvala bogu še niso prepovedana. Mogoče bodo v prihodnosti.

Veš koliko vikend rekreativcev se bo dejansko vozilo na tem delu potem takem bi Milana morali zapreti...In kako veš, da je g. Milan žrtveno jagnje? Veš koliko sankačev se te dni vozi od belvija do njegove koče in naprej do Rogle, ker so zeleni toliko pametni in jim še za 1x po tej poti dajo mir.
Pa ne ga srati in strašit ljudi že s tem! Isto je bil vik in krik za gladiator srečanje, ker se je Gregor Pucelj z kawasakijem peljal 5 ovinkov po dveh kolesih in nevem koga vse "ogrožal".

Najboljše, da zaradi zakonov nobeden več ne organizira srečanja ali pa organiziramo srečanje, kjer bomo gledali našminkane mopede zraven pa jedli in pili! Brez panoramske, niti tiste po uradnih poteh. Saj Milan ne odgovarja in ne more odgovarjat, če se jaz npr grem peljati do Areha, kateri je 10km oddaljen od lokacije Osankarice. On nas ne drži za roko. Lani je bila policija tudi na srečanju in nobenega ni motilo absolutno nič. Sam zelo navijam za panoramske vožnje katere vključujejo dobre trase, ker vsak še posebej tisti, ki pridejo od daleč bi radi tudi se malo peljali naokoli (kot smo se povsod in se povsod vozijo na srečanjih)

Tudi za tako zvane organizirane vožnje ni nobeden bum, vsaj pri nas na srečanjih ne. Mi se vsak vikend vozimo vsaj 5 nas je ponavadi. Policijo recimo vsaj 1x na mesec srečamo na nadmorski višini 1000+m in nikoli enega samega problema. Problemi pa lahko vedno nastanejo in to je to.

Zadnje čase vsi samo dramatizirajo, pametuje in špilajo atv angele, sami pa imajo na glavi kup smeti in tudi KAZNI.

Še 1x ponavljam, ni me nobeden prosil, niti pooblastil, niti kupil za to temo. Želim si edino dobrega srečanja in da se nas zbere čimveč (glasnih lani tako ni bilo letos enako). Ljudje vidijo in si naj vsak sam pri sebi naredi mnenje.
Sam menim, da pravila nisem kršil, ampak ti zgolj nasedaš stricom iz ozadja kateri so že zarjeveli na sceni in niso več zanimivi, ker nobenemu več ne morejo pogledat v oči.

In vse pohvale organizatorjem sezone 2012 SS, Croline, Gladiator, Quad team, tipom posameznikom kot so Milan, MitjaP itd... da se ne dobesedno USERJEJO in še nekaj naredijo za nas.

@jevi: če prideš te prosim, da me vsaj zapelješ z gosenicami en krog! V globok sneg. Kasneje pa na :drinkers:
Zadnjič spremenil jay886, dne 15 Dec 2012, 17:31, skupaj popravljeno 4 krat.

Slika

amg skupina
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a amg skupina » 15 Dec 2012, 16:50

Dokler bodo nekateri "strici" prisotni na ATV sceni (forumih) v Sloveniji, bo to takšna "beda" in pametovanje kot je trenutno! Tako je že vsaj 8 let, toliko kot spremljam sceno jaz! Tu pa tam se najde kakšen "pametnjakovič", vendar toka ne more spremeniti.... Tu je že od nekdaj "intelektualna" ( :haha :haha ) prevlada članov z večjo cifro pod avatarjem (posts)! Vedno eno in isto: JAZ ZNAM TO BOLŠE, JAZ VEČ VEM, JAZ IMAM VEČ ISKUŠENJ, JAZ TO BOLŠE, JAZ ONO BOLJŠE, JAZ, JAZ JAZ.....

Bombardier Quest 650XT
Can Am Outlander 800R Max XT

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 15 Dec 2012, 17:44

Spet so strici in ostale otročarije.... Forum in vsa ekipa pozdravlja vsakršna srečanja, vendar NIKOLI in NIKDAR nihče ne pozdravlja foruma. Še nikdar nam ni nihče ponudil niti kave v znak medsebojnega sodelovanja. Kaj šele da bi bil kakorkoli drugače pomagati.

Vedno je samo jok in stok, kaj vse se ne sme - kot rečen, kdo pa nas kaj vpraša?

Kaj če bi za spremembo zrihtali za vsakega člana ekipe foruma brezplačno udeležbo... karkoli, no evo, tega pa jaz nisem in očitno ne bom videl!

Ali pa mogoče še v primer. Ti jay in še mnogi drugi, ste zelo kvalitetni pisci na tem forumu, na svoj način forumu dajete in nikoli in nikdar vam ni nič prepovedano. Strici iz ozadja, ki jih tako radi izpostavljate, pa razen podjetja WBC in uporabnika freshslo, temu forumu niso NIKOLI dali ničesar, ko jih pa kaj prosiš dobiš pa neme, zajebantske ali ignorantske debate. To pa že zelo preseda, krivega pa se počuti tisti, ki je novico objavil, kar pa je tudi narobe.

Če bi jaz stopil v kuhinjo teh podjetij, odprl hladilnik, si postregel s salamo in spil kavico bi bilo pa to????

PS: Z miši iz ZS pa ne boš nikoli več žalil mojega prijatelja!

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Odgovori