1.vsesplošno srečanje lastnikov štirikolesnikov - Orehova v.

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
Uporabniški avatar
sashek
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Štajerska
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sashek » 05 Okt 2009, 18:03

Zakaj se nisi pripeljal na naš konec, ko smo imeli skupno vožnjo, pa se nato odpeljal še domov? Izgovor? Laughing
Da imaš bistveno več kilometrine kot je imam jaz, vsekakor verjamem, saj se imam sam za zelo neizkušenega na tem področju.

Če misliš na srečanje ki je bilo v Cerknici oz. tam nekje ... sem bil tam :P

ps.
pa ne se takoj razjezit, ni dobro za živce :oops:

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Styria
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 05 Okt 2009, 18:28

bade25 napisal/-a:Res lepe fotke! Da je bilo res pestro se vidi tud na tej, kjer si ovekovečil organizirano "1. tekmovanje ekipnega kotaljenja mopedov po hribu navzgor" :mrgreen: .

.........samo je bilo za prvič slabo obiskano ......smo bili samo trije udeleženci :D :D :D ....Ork mogoče se nam na naslednjem pridružiš......
Če bo potrebno z v..(ne bom rekel veseljem) ampak vsekakor. Nekaj prakse že imam. ;)

WEB Racer

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 05 Okt 2009, 18:52

sashek napisal/-a:
Zakaj se nisi pripeljal na naš konec, ko smo imeli skupno vožnjo, pa se nato odpeljal še domov? Izgovor? Laughing
Da imaš bistveno več kilometrine kot je imam jaz, vsekakor verjamem, saj se imam sam za zelo neizkušenega na tem področju.

Če misliš na srečanje ki je bilo v Cerknici oz. tam nekje ... sem bil tam :P

ps.
pa ne se takoj razjezit, ni dobro za živce :oops:
Cerknica ni "pri nas" je notranjska. Sem pa bil tam tudi jaz in imam do tam okoli 100 km. Pa tudi to je daleč, če greš sam. No, ampak do Cerknice bom še šel, če bo kaj organizirano in če bom imel čas.

ps
Se ne jezim, ampak je brez zveze, dajat neke pripombe, samo da imaš en post več, ko pa veš, da je za nekajurno srečanje neumnost napravit 500 km.

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mežica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 05 Okt 2009, 18:59

Neumnost ni ravno prava beseda. Z Borisom sva naredila na eno stran ca 100 km in od tega ca 50 km off-roada in za to potrebovala dobre 4 ure na vsako stran in to samo za 2 urci dobre družbe. ;)

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 05 Okt 2009, 19:12

Kakršno koli srečanje, vaški piknik, ali kaj drugega, kjerkoli po Sloveniji je dobrodošlo. Vse ostale debate o prevoženih poteh, oddaljenost od kraja dogodka itd...sploh nima pomena.
Več bo takih srečanj na terenih, kjer se sploh lahko vozi, bolj bo za nas in našo predstavitev.
Glede na to, kaj se dogaja na področju zakonodaje, lobijev, ki so proti nam itd...smo (ste) lahko veseli, da so sploh take prireditve. Mislim predvsem na terensko, blatno ali kakršno koli vožnji izven urejenih cest.

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: MB center in Kozjak
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 05 Okt 2009, 19:17

czy napisal/-a:Neumnost ni ravno prava beseda. Z Borisom sva naredila na eno stran ca 100 km in od tega ca 50 km off-roada in za to potrebovala dobre 4 ure na vsako stran in to samo za 2 urci dobre družbe. ;)
........no ja samo kolikor sem slišal in videl na youtube sta vidva debelo uživala še v vožnji v obe strani.......... :D

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 05 Okt 2009, 20:24

czy napisal/-a:
Pero napisal/-a:So se pa vse preostale glave sklanjale nad poginulega Goes-a.. :lol: :lol:
[/url]

A je zakuhal? :)
Glede na to, da ni imel iskre smo sklepali, da je šel CDI ali cindšpula v večna lovišča. Menda je že na progi nekaj tarokiral.

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
Boris2
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Boris2 » 05 Okt 2009, 20:49

bade25 napisal/-a:Res lepe fotke! Da je bilo res pestro se vidi tud na tej, kjer si ovekovečil organizirano "1. tekmovanje ekipnega kotaljenja mopedov po hribu navzgor" :mrgreen: .

.........samo je bilo za prvič slabo obiskano ......smo bili samo trije udeleženci :D :D :D ....Ork mogoče se nam na naslednjem pridružiš......
Jaz sem imel solo varijanto ko sem šel domov ;)

Hello I'm back :D

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 05 Okt 2009, 22:12

czy napisal/-a:Neumnost ni ravno prava beseda. Z Borisom sva naredila na eno stran ca 100 km in od tega ca 50 km off-roada in za to potrebovala dobre 4 ure na vsako stran in to samo za 2 urci dobre družbe. ;)
Jaz sem do tam že večkrat rabil 4 urce z avtomobilom in po avtocesti, kaj bi bilo če bi šel še po stranskih, no sedaj, bi verjetno še prej prišel, ker so avtoceste že kar nabite. Kot sem rekel sem bil tudi jaz na 1. srečanju in tudi že v Cerknici. Vedno sam. Pa imam do Cerknice tudi 100 km, pa tudi nisem šel po glavnih cestah, verjemi, da če bi me dobil kakšen inšpektor bi dobil kar dobro položnico, če se ne bi dalo pametno pogovorit. Da je neumnost pa sem rekel in mislil zato, ker ko se nekoliko zagreje in bi lahko bilo najlepše, moraš domov, zaradi dolge poti. Drugače bi bilo, če bi bilo takšno srečanje organizirano dva dni - kampiranje. Drugače pa tudi jaz pozdravljam , kakor je rekel Jaka, vsako srečanje, neglede kje se organizira in če mi bo ustrezalo se ga bom tudi sam udeležil.
Czy vedi da, pa imamo tudi na tem koncu take blatne kopeli, da če zapelješ notri, te ni več ven. Če te zanima ti jih lahko kakšno soboto ali nedeljo pokažem, pa še okolju ne boš škodil, ker je tam narava že čisto degenerirana.

Uporabniški avatar
Sivc
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Sivc » 05 Okt 2009, 23:37

Srečanje uspelo, čestitke organizatorjem...
Večji del članov savinjsko zasavske ekipe je imelo časovne omejitve, tako da sem se podal kar sam preko Pohorja po severni starani do Kumna, Ribnice na Pohorju in Slovenj Gradca na pumpo potem pa naprej na Poštarski dom in v Razbor in dalje na Sleme in po Velunji, do Šoštanja in po trdni temi, do doma, zjutraj pa na off road Forhtenek 2009. Obe zadevi si lahko ogledate na
http://www.youtube.com/watch?v=mDIXB-IqXj8
http://www.youtube.com/watch?v=O507SKMVkpU
P:S. Boris škoda, da te ni bilo.

Uporabniški avatar
Boris2
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Boris2 » 06 Okt 2009, 13:48

Sivc napisal/-a:Srečanje uspelo, čestitke organizatorjem...
Večji del članov savinjsko zasavske ekipe je imelo časovne omejitve, tako da sem se podal kar sam preko Pohorja po severni starani do Kumna, Ribnice na Pohorju in Slovenj Gradca na pumpo potem pa naprej na Poštarski dom in v Razbor in dalje na Sleme in po Velunji, do Šoštanja in po trdni temi, do doma, zjutraj pa na off road Forhtenek 2009. Obe zadevi si lahko ogledate na
Tobr si tole sesatavil :bbb:

Hello I'm back :D

Enx
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Enx » 06 Okt 2009, 15:11

No pa mamo še prvi slovenski vsesplošni quad film :lol: :lol: :lol:

golavsek65
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a golavsek65 » 06 Okt 2009, 16:32

Super si tole zrihtu ... :bbb:

Uporabniški avatar
Sivc
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Sivc » 06 Okt 2009, 18:48

Enx ta drugi filemček je le kratka reportaža iz nedeljske lokalne dirke Forhtenek 2009, ki je bila že druga zapored in kot vidiš tudi moj Adly se lahko kosa z veliko močnejšimi v konkurenci, do živega mu ni mogel niti potok niti blato in strmi vsponi.

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 06 Okt 2009, 19:06

Take reportaže bi bilo potrebno spravit v svet, da začnemo še bolj popularizirat naše početje..........Svaka čast Sivc!

Uporabniški avatar
warrior
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: zg.savinjska

Odgovor Napisal/-a warrior » 07 Okt 2009, 05:40

Res fino zgleda tale Forhtenek 09 Sivc :supz: ,
a še maš kak filmček??
Sm vidu je bil Centrih tud zraven :D

Pa LP

Raptor YFM 350R-prodan
YFZ 450

Uporabniški avatar
row
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: na polju
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a row » 14 Okt 2009, 18:09

Nekaj se že govori o srečanju pred novim letom.... ne vem pa če bi Jani dovolil kje. Ideja je naravnost čista desetka!!! :sanke1:

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 14 Okt 2009, 18:12

Uffffffff to bi blo vrhunsko. Novoletno srečanje, na čelade pa božičkove kape, malo na teren - upam da bo sneg - pol pa sprevod po mestu, da jim voščimo srečno novo leto...........pol pa kuhano vino....... :P

Uporabniški avatar
row
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a row » 14 Okt 2009, 18:17

Saj nimate jajc!!! (provokacija)

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 14 Okt 2009, 19:13

hiljadutrista napisal/-a:Saj nimate jajc!!! (provokacija)
......če bo potrebno bom prvi v sprevodu po centru mesta (MB)........pa jajca gor ali dol..........

Uporabniški avatar
row
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a row » 15 Okt 2009, 10:51

Z veseljem te držim za besedo(če dovoliš?) in te podpiram v smislu organizacije takšnega sprevoda! FUL DOBRA IDEJA!!! Mimogrede še lahko tisti s plugom spucajo kakšno občinsko dvorišče (če bo sneg). Mogoče bomo v analih malo boljše zapisani!

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 15 Okt 2009, 16:03

Ni problema, lahko tudi pluge montiramo, samo res bom rekel Janiju, pa naj zrihta nekaj, lahko sodelujem pri organizaciji......pol pa v kolono............

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 15 Okt 2009, 16:14

Lahk pa pridete k meni okolico ribnika uredit, jaz pa bom napisal v cajtnge kako ste bli pridni. Lahk pa tut Jani organizira. :D

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 15 Okt 2009, 17:52

Če ti bomo mi ribnik uredili, ne boš imel (mogel) več o čem pisat.......... :D

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 15 Okt 2009, 19:05

bade25 napisal/-a:Če ti bomo mi ribnik uredili, ne boš imel (mogel) več o čem pisat.......... :D

:partyman:

Odgovori