czy napisal/-a:Neumnost ni ravno prava beseda. Z Borisom sva naredila na eno stran ca 100 km in od tega ca 50 km off-roada in za to potrebovala dobre 4 ure na vsako stran in to samo za 2 urci dobre družbe.

Jaz sem do tam že večkrat rabil 4 urce z avtomobilom in po avtocesti, kaj bi bilo če bi šel še po stranskih, no sedaj, bi verjetno še prej prišel, ker so avtoceste že kar nabite. Kot sem rekel sem bil tudi jaz na 1. srečanju in tudi že v Cerknici. Vedno sam. Pa imam do Cerknice tudi 100 km, pa tudi nisem šel po glavnih cestah, verjemi, da če bi me dobil kakšen inšpektor bi dobil kar dobro položnico, če se ne bi dalo pametno pogovorit. Da je neumnost pa sem rekel in mislil zato, ker ko se nekoliko zagreje in bi lahko bilo najlepše, moraš domov, zaradi dolge poti. Drugače bi bilo, če bi bilo takšno srečanje organizirano dva dni - kampiranje. Drugače pa tudi jaz pozdravljam , kakor je rekel Jaka, vsako srečanje, neglede kje se organizira in če mi bo ustrezalo se ga bom tudi sam udeležil.
Czy vedi da, pa imamo tudi na tem koncu take blatne kopeli, da če zapelješ notri, te ni več ven. Če te zanima ti jih lahko kakšno soboto ali nedeljo pokažem, pa še okolju ne boš škodil, ker je tam narava že čisto degenerirana.