Odgovor
Napisal/-a sircelj84 » 27 Nov 2018, 14:43
Jaz sem mojo prodal dva tedna nazaj,za 7500€,letnik 2015,19.400 km,quad kot iz trgovine,dva kompleta platišč,v original stanju z računom,dvemi ključi...
Ta je stara že 11 let...
Po sliki vidm,da je spuščena,zadnja osovina širša,zdej prve roke mislm,da so original,ima verjetno distančnike,ker,če nima distančnikov feltne skrije čeljusti,pozoren moraš bit na luft pri zadnjem amortizerju-v vagi in zgornje vpetje amortizerja gor dol,primeš atv zadaj za grab bar in dvigneš in mal potreseš,če zaslišiš klikanje ima luft,prva pesta luft,poglje,če je kej sledi od mazanja na niplah,če ni,ni nč podmazovan,spredej na rokah imaš šest niplov,zadej na nihajki in vagi 3.Poglej semeringe pri zadnjem vpetju amortizerja na vagi,ker ko stiskaš mast vanj,porine semeringe ven in posledica so uničeni semeringi,ker drsajo v nihajko,ko jih mas porine iz ležišča.Luft balance,Barvo zavornega olja pod sedežem,če se ne menjava postane temno rjave barve olje,če je novo je rumenkaste barve,posledica nemenjave zavornega olja,so uničene zadnje čeljusti.Mal vprašaj koliko olja je nalival v motor,če ga je menjaval bi moral vedet,da ga gre notri 1.85 l,če menjaš še oljni filter.Na koliko km ga je menjaval.Poglej za razpoke na zadnjem delu atv ja,aluminjasti del pod sedežam-te so radi pokali-odvisno kako in kje je biu vožen...
Poglej,če so roke kej udarjene,zvite,barvane...
Avspuh nima original,poglej,če je homologiran v homologaciji,če ni je brez veze ga met gor zarad kazni,poglej barvo svečke,če jo dovoli pogledat,puščanje olja,hladilne tekočine...Vžgat mora tako,zvok motorja poslušaj na mestu in stisni sklopko,ne sme nič ropota v agregatu.Ko se pelješ poglej,če gre ravno,ko spustiš balanco med vožnjo,luft zadnje verige mora bit od 15-30 mm gor dol...
Ma en miljon stvari je za pogledat...
Lufte pa najlažje ugotoviš,če je quad dvignjen od tal-usa štiri kolesa v zraku sproščena...
Ceno ma pa mal navito...