Poceni kitajski štirikolesniki
Kremy - samo da to opozorim. Jaz sem videl posnetke njegove vožnje in res z njim ni češenj zobat. Če ne bo šlo drugače, bom šel v spremstvo 
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
- bashan-sika
- [_ [] [_
- Reactions:
vi ste smešni.hahahaah
Zdaj boš pa reku ,da je barossa bolša od ltz-ltr.
Noben pa ni govoril o slabi kvalitete barosse.
Zato lepo prosim pomiri živce.
Saj me boš prepoznal:edini 110 kg model na bashanu v Ljubljani.
Zdaj boš pa reku ,da je barossa bolša od ltz-ltr.
Noben pa ni govoril o slabi kvalitete barosse.
Zato lepo prosim pomiri živce.
hvala na povabilu.Mogoče ,če se kje vidimo.Bashan-sika, kot vidim ti vijuganje po tipkovnici ne gre najbolje,tako da te vabim na vožnjo s tvojim bashanom,da vidim,če si vsaj vožnji toliko boljši?
Saj me boš prepoznal:edini 110 kg model na bashanu v Ljubljani.
Moderatorjem predlagam, da vse poste, ki se na tej strani nanašajo na Jakov novi moped prestavijo pod novo temo, kjer bomo lahko ugibali in pobirali stave (razmišljam, da bi Juretovih 2000 EUR še malce povišal
-moram pač Albo "noter prinest"- a ne
).
@Kremy: saj te povsem razumem. Tudi jaz bi bil močno prestrašen, ker bi samo čakal, kdaj mi bo Bashan-ovo razrahljano kolo priletelo v glavo.
Upam da imaš kvalitetno čelado...
@Kremy: saj te povsem razumem. Tudi jaz bi bil močno prestrašen, ker bi samo čakal, kdaj mi bo Bashan-ovo razrahljano kolo priletelo v glavo.
Nič več ne sanjam že vozim... 
Zrihtano ....
Ja, fantje ne se hecat. Stvar je resna. Rokavica je vržena.
Bashan Sika aka Danis18 - ti si na vrsti, da poveš, kdaj in kje?
Večina je iz okolice Ljubljane, oz. jim ni problem priti na dogovorjeno mesto.
Ja, fantje ne se hecat. Stvar je resna. Rokavica je vržena.
Bashan Sika aka Danis18 - ti si na vrsti, da poveš, kdaj in kje?
Večina je iz okolice Ljubljane, oz. jim ni problem priti na dogovorjeno mesto.
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Moped ni. Žival ni.
- bashan-sika
- [_ [] [_
- Reactions:
razmišljam in razmišljam kam bi vas lahko peljal.Vse moje fure so vam prelahke.
Če vam to ne predstavlja problema lahko se zmenimo v soboto popoldan ali v nedeljo zjutri na končni št.5 Podutik.
Če ima kdo bolši predlog naj se javi.Samo ne daleč ker nimam prevoza za svoj atv.Če pa kdo ima plac pa se javim.
Rokavica ujeta branko
Sprejmem iziv.
V 4000 km pa sem se že kaj naučil.
Če vam to ne predstavlja problema lahko se zmenimo v soboto popoldan ali v nedeljo zjutri na končni št.5 Podutik.
Če ima kdo bolši predlog naj se javi.Samo ne daleč ker nimam prevoza za svoj atv.Če pa kdo ima plac pa se javim.
Rokavica ujeta branko
Sprejmem iziv.
V 4000 km pa sem se že kaj naučil.
pa ne da ste spet ste zašli s teme. In potem se čudite zakaj je tolk enakih vprašanj. Nekdo nekaj vpraša in potem se "stepete" kdo ima boljšega in kdo več zna.
Dajte mi raje povedat kaj menite o naslednjih štirikolesnikih: aeon 180ccm, sym 250, dracon 100, ligier 180 ali pa 220.
So te mašince tudi za v kaki hrib ali bodo začele rikverc lazit (20km/h v hrib mi ni lih užitek)?
Pa jaz ko sem velik 185 mam plac na katerem od njih?
Dajte mi poročat in povedat če slučajno kdo kaj ve o teh štirikolesnikih.
Hvala!
Dajte mi raje povedat kaj menite o naslednjih štirikolesnikih: aeon 180ccm, sym 250, dracon 100, ligier 180 ali pa 220.
So te mašince tudi za v kaki hrib ali bodo začele rikverc lazit (20km/h v hrib mi ni lih užitek)?
Pa jaz ko sem velik 185 mam plac na katerem od njih?
Dajte mi poročat in povedat če slučajno kdo kaj ve o teh štirikolesnikih.
Hvala!
V bistvu se čudimo zakaj je toliko vprašanj, ker je o vseh teh štirikolesnikih, za katere sprašuješ,že bilo napisanih kar nekaj postov (o kitajčkih pa sploh). Pa vendar se na vsaka 2 tedna pojavi novinec, ki začne spraševati ene in iste stvari. Zato smo tudi naredili tole temo: http://www.offroad.wbc.si/forum/viewtopic.php?t=627
Ampak važno je, da si dojel bistvo kitajčkov in da nisi nasedel (vsaj upam-glede na 4cikle, ki jih sedaj naštevaš).
Na kratko: Ligier in Aeon sta si tehnično zelo podobna in se ju raje izogibaj (v iskalnik Išči vnesi besedo Ligier ali pa Aeon in boš lahko prebral zakaj...)
Draco 100 je sicer OK, je pa malce "prešvoh". Sym 250 pa je zakon za začetnika, v kolikor seveda imaš dovolj denarja da ga kupiš. Imel ga je Jaka in z njim naredil čuda kilometrov po vseh možnih terenih in še zmeraj dela
(za detajle zopet uporabi iskalnik...)
Ampak važno je, da si dojel bistvo kitajčkov in da nisi nasedel (vsaj upam-glede na 4cikle, ki jih sedaj naštevaš).
Na kratko: Ligier in Aeon sta si tehnično zelo podobna in se ju raje izogibaj (v iskalnik Išči vnesi besedo Ligier ali pa Aeon in boš lahko prebral zakaj...)
Draco 100 je sicer OK, je pa malce "prešvoh". Sym 250 pa je zakon za začetnika, v kolikor seveda imaš dovolj denarja da ga kupiš. Imel ga je Jaka in z njim naredil čuda kilometrov po vseh možnih terenih in še zmeraj dela
Nič več ne sanjam že vozim... 
Glas za Sym 250 dam tudi jaz.
WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.
Sem bivši lastnik Sym-a 250. V dveh letih prevozil skoraj 18.000 km od tega lahko mirne duše rečem 40% off road, 60% asfalt-makadam (makadam ne štejem pod off road).
Ko bo kdo od ostalih mopedov, ki si jih naštel, prevozili toliko, me bodo prepričali, do takrat pa Sym-Quad Lander 250.
Če sem te prepričal, ti bom rade volje povedal o tem mopedu še veliko lepega. Bo pa kar precej drago-najmanj 1x
Adminom pa informacija- bashan-sika na drugem forumu niti pomahal ni v slovo.Branost foruma in sodelovanje članov, ki prispevajo veliko več lepih in uporabnih člankov je zaradi takih "nakladačev" začela padati, zato je pač sledilo, kar je. Večina in dober motoristični duh zmaga !
Ko bo kdo od ostalih mopedov, ki si jih naštel, prevozili toliko, me bodo prepričali, do takrat pa Sym-Quad Lander 250.
Če sem te prepričal, ti bom rade volje povedal o tem mopedu še veliko lepega. Bo pa kar precej drago-najmanj 1x
Adminom pa informacija- bashan-sika na drugem forumu niti pomahal ni v slovo.Branost foruma in sodelovanje članov, ki prispevajo veliko več lepih in uporabnih člankov je zaradi takih "nakladačev" začela padati, zato je pač sledilo, kar je. Večina in dober motoristični duh zmaga !
Zadnjič spremenil jaka, dne 28 Dec 2007, 11:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Sem prepričan, ne boš mogel, ne boš imel časa, itd...ko ti bo zopet ponujen prevoz, hrana in pijača !bashan-sika napisal/-a:Samo ne daleč ker nimam prevoza za svoj atv.Če pa kdo ima plac pa se javim.
=============================
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
Tudi jaz dam glas za Syma 250.
Po mojih izkušnjah je od vseh AVTOMATIKOV v razredu 250ccm najboljša izbira. Lahko ga neposredno primerjam z Kymcotom 250 (ga ima moj foter) in se na moči in končni hitrosti kar pozna v prid Sym-a.
Glede vzdržljivosti ju ne morem najbolj primerjat, ker ga ima foter večidel samo za vožnjo od soseda do soseda in je v dobrih 3 letih nabral le 1800km. Zaenkrat brez kakih popravil.
Moja punca pa je s Symom od aprila do zdaj naredila dobrih 8000km in do zdaj ni bilo kakšnih težav, razen pod garancijo so menjali izpušni lonec, ker so se notranji prekati "sesuli".
Po mojih izkušnjah je od vseh AVTOMATIKOV v razredu 250ccm najboljša izbira. Lahko ga neposredno primerjam z Kymcotom 250 (ga ima moj foter) in se na moči in končni hitrosti kar pozna v prid Sym-a.
Glede vzdržljivosti ju ne morem najbolj primerjat, ker ga ima foter večidel samo za vožnjo od soseda do soseda in je v dobrih 3 letih nabral le 1800km. Zaenkrat brez kakih popravil.
Moja punca pa je s Symom od aprila do zdaj naredila dobrih 8000km in do zdaj ni bilo kakšnih težav, razen pod garancijo so menjali izpušni lonec, ker so se notranji prekati "sesuli".
LT-R 450
- bashan-sika
- [_ [] [_
- Reactions:
Kremy napisal/-a:Bashan-sika,da ne boš preveč razmišljal kam bi me peljal,kajti katarina in toško čelo ti je menda znana turca ,tako da se lahko tudi tja zapeljemo, pa da vidimo tvoje sposobnosti na tvoje domačem terenu!
Lahko pa pustiš tvojo tel. na pm da se zmenimo.
super.
Sobota ali nedelja
V soboto popoldne ob 14.00h
V nedeljo zjutri ob 11.00h
povejte ker termin vam ustreza.
Vsak forum je narejn zato ,da lahko vsak uporabnik izrazi svoje mnenje o določeni temi.
Adminom pa informacija- bashan-sika na drugem forumu niti pomahal ni v slovo.Branost foruma in sodelovanje članov, ki prispevajo veliko več lepih in uporabnih člankov je zaradi takih "nakladačev" začela padati, zato je pač sledilo, kar je. Večina in dober motoristični duh zmaga
Na obeh forumih pa ste toliko proti kitajcem.Vsak post o kitajcih vas čustveno užali.Jaz sem podal svoje mnenje o Bashanu 200/-7 kakšne izkušnje imam znjemu in mi že admini grozijo z raznimi bani in podobno.
Če pa sam kaj napisal narobe(slovečina moj doma) pa se opravičujem, ker nezanm pisati 100% slovnično.Pač sem v šoli iz slove imel same graje.Kaj češ slovenščina ni moj materni jezik.Se trudim ,da pišem čimbolj slovnično.Upam da me razumete.
Če pa je forum namenjen samo slovencem, se bom umaknil iz foruma zavedno.
hvala za razumevanje
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
[/quote]
Vsak forum je narejn zato ,da lahko vsak uporabnik izrazi svoje mnenje o določeni temi.
Na obeh forumih pa ste toliko proti kitajcem.Vsak post o kitajcih vas čustveno užali.Jaz sem podal svoje mnenje o Bashanu 200/-7 kakšne izkušnje imam znjemu in mi že admini grozijo z raznimi bani in podobno.
Če pa sam kaj napisal narobe(slovečina moj doma) pa se opravičujem, ker nezanm pisati 100% slovnično.Pač sem v šoli iz slove imel same graje.Kaj češ slovenščina ni moj materni jezik.Se trudim ,da pišem čimbolj slovnično.Upam da me razumete.
hvala za razumevanje[/quote]
Če boš pisal tako, kot si zgoraj, ti ne bo nobeden admin nič rekel, nič napisal, nič grozil in nič pošiljal.
Če se boš še vsebinsko držal teme (brez goljufanja fizikalnih zakonov), bodo pa tvoje kakršnekoli atv iskušnje dobrodošlo branje.
Samo moje mnenje.
LP!
hvala za razumevanje[/quote]
Če boš pisal tako, kot si zgoraj, ti ne bo nobeden admin nič rekel, nič napisal, nič grozil in nič pošiljal.
Če se boš še vsebinsko držal teme (brez goljufanja fizikalnih zakonov), bodo pa tvoje kakršnekoli atv iskušnje dobrodošlo branje.
Samo moje mnenje.
LP!
- bashan-sika
- [_ [] [_
- Reactions:
jaka napisal/-a:Se da, brez skrbi,( lastna izkušnja) če pa ti slučajno ne bi šlo,( tudi lastna izkušnja) bodo fantje z veseljem pomagali in popazili, da ne bi bilo kakšnih "prevalov". Pomembno je le,da se ne hvališ (potem pa rep med noge), kot to delajo nekateri "junaki".blaster napisal/-a:A na Vodiško se, da prlezt iz blasterjem?
Aha, bo treba enkrat sprobat.
Jaka, hvala za informacijo
lp, Luka
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Za tale post ti pa moram čestitat. Napisal si ga (skoraj) brez slovničnih napak. Jaz bi ti dal petico! Le tako naprej.bashan-sika napisal/-a:Se trudim ,da je tako kot mora biti.
Samo če kdaj pustimo, da se tema razvije v kaj drugega ni nič narobe.Glavno ,da rešujemo probleme takšne kot imamo.Če pa gremo iz poti pa nas itak modertor opozori.
brez goljufanja fizikalnih zakonov
Nevem če sam kdaj goljufal kake fizikalne zakon.
Navedi primer
Ves trud je odveč, on ne bo več pisal po tem forumu 
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Jaz sem kupil nov ATV Sky Jet 110ccm.Rad bi vprašal če kdo pozna kakšno pot za ATV-je na Pokojišču.Ali ima kdo približno enako močnega ATV-ja in se
vozi po Pokojišču, da bi naredila kakšno turo skupaj.Že vnaprej hvala za odgovore.(slike bom prilepil kasneje, ker ga imam pri babici (stanujem v LJ))
L.P.Blaž
vozi po Pokojišču, da bi naredila kakšno turo skupaj.Že vnaprej hvala za odgovore.(slike bom prilepil kasneje, ker ga imam pri babici (stanujem v LJ))
L.P.Blaž
Jas večino sam berem in nisem mogu da neki ne napišem sem lastnik kitajca kot marsikateri moj kolega tudi popravljam jih in servisiram, minimalno 5 ur dnevno, nebom pa jih pretirano komentiral.
Jaka tebe kot serviserja bi bilo lepo spoznat da rečeva kakšno mehanično zato
tebe in kakšnega kolega vabim na turo na kočevskem.O Rogu dosti veste če ne vam bomo z veseljem razkazali naš konec, pa še kaj spili.
Nas bo pa nekaj s kitajskimi motorj.
Lep pozdrav.
Jaka tebe kot serviserja bi bilo lepo spoznat da rečeva kakšno mehanično zato
tebe in kakšnega kolega vabim na turo na kočevskem.O Rogu dosti veste če ne vam bomo z veseljem razkazali naš konec, pa še kaj spili.
Nas bo pa nekaj s kitajskimi motorj.
Lep pozdrav.
Zadnjič spremenil umic1, dne 10 Apr 2008, 11:08, skupaj popravljeno 1 krat.