Se opravičujem za takšna vprašanja ampak sem nov in se še mal lovimm.
Gorivo
Meni je Adly pil nekje 6,5 l/100 km, DS 650 pa pije okoli 7l/100 km super 95 bencina in čisto nič več.

Mislim, da nekaj vendarle ni v redu s tvojim Bashanom, če ti pri 3x manjši prostornini in 3x manj konjih porabi več kot meni "baja".
Verjetno ne bi škodilo, če bi se oglasil na kakem servisu, da ti pregledajo vplinjač...
Mislim, da nekaj vendarle ni v redu s tvojim Bashanom, če ti pri 3x manjši prostornini in 3x manj konjih porabi več kot meni "baja".
Verjetno ne bi škodilo, če bi se oglasil na kakem servisu, da ti pregledajo vplinjač...
Nič več ne sanjam že vozim... 
A nima Bashan 200 ccm 5,5 literski tank?
No , saj je vseeno, 8l/100km za 200 ccm se mi zdi preveč, razen če res ne gre za kako vožnjo po cross progah ali pa ekstremnih terenih, kar pa glede na vzdržljivost in zmogljivost Bashana dvomim.
Kar pa se užitkov tiče vam lahko zagotovim, da se jih ne odrekam, sploh ne na DS-650 (ravno zaradi njih sem jo tudi kupil).
Po kros progi jo še nisem zapeljal (jo še ne obvladam dovolj) ampak kljub temu nisem naredil prav veliko asfaltnih kilometrov. Pa tudi ročico plina nisem enakomerno držal ves čas, ker mi je vedno znova všeč, kako te ob pospeševanjih "zabija".
Pa kljub temu imam takšno porabo kot pač imam....
No , saj je vseeno, 8l/100km za 200 ccm se mi zdi preveč, razen če res ne gre za kako vožnjo po cross progah ali pa ekstremnih terenih, kar pa glede na vzdržljivost in zmogljivost Bashana dvomim.
Kar pa se užitkov tiče vam lahko zagotovim, da se jih ne odrekam, sploh ne na DS-650 (ravno zaradi njih sem jo tudi kupil).
Nič več ne sanjam že vozim...