Toplotna zaščita variomata

Odgovori
Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Toplotna zaščita variomata

Odgovor Napisal/-a Civava » 03 Maj 2008, 19:33

Opazil sem da se pri cf motu veliko toplote prenese iz izpušne cevi na variomat .Zato sem se odločil da naredim sčitnik ki bo sčitil variomat pred toploto ki jo odaja izpušna cev.Sam variomat je že tako ali tako dovolj vroč zakaj bi dobival še dodatno toploto.

Slika

l.p.civava

hirulupi
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a hirulupi » 03 Maj 2008, 21:14

Ej, počas ga boš ćisto obnovil. In kaj je sedaj z garancijo, oziroma , je že izven garancije?

LP
h

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 04 Maj 2008, 20:10

Zdravo.

Obnovil ga ne bom celega to so bolj otroške bolezni :D.Z garancijo je pa tako
Do se daj sem naredil z njim 1600 km večino vožnje terena ,dva potnika.V obdobju utekanja sem pazil da je motor deloval nornalnih razmerah patem pa ga nisem več šparal ravno iz razloga naj pade stran kar misli v garanciskem obdobju da bo potem mir.Vendar se je izkazalo da so servisne storitve izredno slabe in da se nanje ne moreš zanesti.Kaj mi pomaga če me na servisu lepo sprejmejo če pa se na moped potem ne moreš zanesti.Zato sem se zavestno odločil prekiniti garancisko obdobje in bom raje popravljal sam . Kar pa ne bo pa Jaka! Nisem ga še srečal v živo vendar pa je po iformacijah na forumu odličen mehanik.

l.p.civava

Robi1
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Robi1 » 06 Avg 2009, 21:58

pravilno si se odločil ker servisi so za k...c,moje izkušnje z cf so sledeče malo tudi z pomočjo foruma ampak pripeljal cf domov naredu 100 km nato pa j... garancijo vzel blokade ven izpuh porihtal menjal olje tudi v diferencialah in od te naprej non stop pun gas in to večina krpati z 4 pogonom.zdaj mam 1000 km brez težav v kratkem pa bom spet olje na motorju zamenjal pa gas.ČE BI ŠE ENKRAT KUPOVAL 4 KOLESNIK BI KUPO CF KER JE TEGA DENARJA VREDEN,MOGOČE MOČNEJŠEGA.

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 07 Avg 2009, 06:52

Tudi pri meni je bilo do 1000km vse uredu :D . Koliko močnega bi pa ti kupil?

Robi1
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Robi1 » 12 Avg 2009, 22:13

kaj pa vem takšnega da bi lahko vlekel karkoli bi hotel sicer pa tegale modela mislim da ni močnejšega.kaj pa praviš na novi model je kaj boljši lp.

Odgovori