Vabilo na vožnjo po Škofjeloškem hribovju
Čivava, Joži in Hurco - pohvalno in odlično vodenje izleta, vam gre večina zaslug za prijetno preživet dan. Pravtako hvala vsem ostalim za super družbo.
Sam že pripravlajm slike, upam pa da ostali ne zaostajate kaj dosti z objavo le-teh.
Sam že pripravlajm slike, upam pa da ostali ne zaostajate kaj dosti z objavo le-teh.
Zadnjič spremenil Jure, dne 25 Maj 2008, 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Moja bera slik
1. Neplaniran postanek - križišče izgubljenih (Zavrh)

Nehumano dretje člana organizacijskega odbora na "Kremijev izgubljeni vod"

Odgovorni pobega je užival

Ožbolt in flota

Rudi je vedno in povsod pripravljen na maraton

Kremy pravi da mu je ta slika najbolj všeč, ne vem pa če pogled na človeka, kateremu iz glave zraste drevo nahrani oči

Mobitel d.d.

Hurcova simulacije vožnje rolbe

Kje smo že to bli?? Eni kralji al kako že

Rolba in posvečena čelada, katero je Hurco z veseljem prvič vzel iz kovčka. Prej je, kljub velikosti kovčka v katerega mu je žena za celotno ekipo pripravila 28 sendvičev (žal, je vse pojedel sam) ni uspel zbasat

"Žir"

1. Neplaniran postanek - križišče izgubljenih (Zavrh)

Nehumano dretje člana organizacijskega odbora na "Kremijev izgubljeni vod"

Odgovorni pobega je užival

Ožbolt in flota

Rudi je vedno in povsod pripravljen na maraton

Kremy pravi da mu je ta slika najbolj všeč, ne vem pa če pogled na človeka, kateremu iz glave zraste drevo nahrani oči

Mobitel d.d.

Hurcova simulacije vožnje rolbe

Kje smo že to bli?? Eni kralji al kako že

Rolba in posvečena čelada, katero je Hurco z veseljem prvič vzel iz kovčka. Prej je, kljub velikosti kovčka v katerega mu je žena za celotno ekipo pripravila 28 sendvičev (žal, je vse pojedel sam) ni uspel zbasat

"Žir"

Honda Hornet 900
Evo eksluzivno, samo za vas na violinicdflip123 napisal/-a:nič slik ?
Honda Hornet 900
No, čakamo še na Čivavine slike in film.
PS: Kolikor mi je bilo zaupano, se iz 8GB kartice počasi pretakajo vse slike in filmčki na splet
PS: Kolikor mi je bilo zaupano, se iz 8GB kartice počasi pretakajo vse slike in filmčki na splet
Honda Hornet 900
- hurco
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: škofja loka
- Kontakt:
Naj posebej izpostavim in pohvalim dva dueta odprave, katere dva sta morala izkazati največ dobre volje in poguma:
1. duet sta bila gospod Bojan in njegova spremljevalka iz Kamnika (pravita da malo prebirata forum, pišeta pa ne), ki sta sodelovala na malem Kymcotu 250! Ko sem jih za gledal na startu sem si mislil "uf tale bo pa počasna danes" ampak smo na koncu bili vsi zelo presenečeni, kako sta zelo dobro držala tempo! Mogoče je v kašnem klancu nastalo nekaj malega luknje vendar navzdol pa sta dirjala več po treh kolesih kot po štirih, neverjetno!! No drugače sta že izkušena mačka, saj imata za seboj že 16.000 hribovskih!! Še enkrat čestitke!!
2. duet pa sta bila Jure in njegova Mojca ki sta upala iti z nami po vlakah s svojim zelo nizkim LTZ-jem, ter drvela nič manj hitro po vlakah kot mi "kmetovalci" , ko sem vse skupaj opazoval od zadaj sem tudi ugotovil zakaj jima je tako dobro šlo, namreč zadaj sta imela še tretji pogon po blatu - ketna ali slovensko veriga! Mogoče bosta še premislila in zamenjala moped za takega z večjo nosilnostjo, da bosta lahko na pot vzela še kašen sendvič, kajti lakota jih je dajala neizmerno!
Skratka pravi borci!!
1. duet sta bila gospod Bojan in njegova spremljevalka iz Kamnika (pravita da malo prebirata forum, pišeta pa ne), ki sta sodelovala na malem Kymcotu 250! Ko sem jih za gledal na startu sem si mislil "uf tale bo pa počasna danes" ampak smo na koncu bili vsi zelo presenečeni, kako sta zelo dobro držala tempo! Mogoče je v kašnem klancu nastalo nekaj malega luknje vendar navzdol pa sta dirjala več po treh kolesih kot po štirih, neverjetno!! No drugače sta že izkušena mačka, saj imata za seboj že 16.000 hribovskih!! Še enkrat čestitke!!
2. duet pa sta bila Jure in njegova Mojca ki sta upala iti z nami po vlakah s svojim zelo nizkim LTZ-jem, ter drvela nič manj hitro po vlakah kot mi "kmetovalci" , ko sem vse skupaj opazoval od zadaj sem tudi ugotovil zakaj jima je tako dobro šlo, namreč zadaj sta imela še tretji pogon po blatu - ketna ali slovensko veriga! Mogoče bosta še premislila in zamenjala moped za takega z večjo nosilnostjo, da bosta lahko na pot vzela še kašen sendvič, kajti lakota jih je dajala neizmerno!
Skratka pravi borci!!
- rudi12
- Duvator pripravnik
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Če se prav spomnim je bil kymco 300 2x4 in reduktor.Šibala sta pa kot za stavo.Izkušena "mačka".
Jure je pa lahko vzdrževal razdaljo,ker je Mojca za njemu tekla (vsaj po blatu na njenih nogah se je zdelo tako)
Hurco lačni so pa bili,ker so tebe videli na vsakem postanku jesti.
Žile se je (četudi z manj izkušnjami,po njegovem pripovedovanju)odrezal kot profi.
Skratka vsi smo bili dobri in v vožnji in za družbo!
Še enkrat hvala v imenu obeh za nepozaben dan vsem udeleženim.
Jure je pa lahko vzdrževal razdaljo,ker je Mojca za njemu tekla (vsaj po blatu na njenih nogah se je zdelo tako)
Hurco lačni so pa bili,ker so tebe videli na vsakem postanku jesti.
Žile se je (četudi z manj izkušnjami,po njegovem pripovedovanju)odrezal kot profi.
Skratka vsi smo bili dobri in v vožnji in za družbo!
Še enkrat hvala v imenu obeh za nepozaben dan vsem udeleženim.
4x4 norc!!!)

Ne sekiraj se, nisva bila toako hudo lačna. Ampak fovšija je pa fovšija
Okrog števila 2 in Mercatorjevih malih žemljic, pa nebi izgubljal besed. Ker meni se je bolj zdelo, da bi rabil orožni list za sendvič-e, ker če ti bi padel na nogo bi bila rolba imobilizirana
Tudi iz moje strani pohvale g. Bojanu in njegovi boljši polovici, če bom jaz še takole aktiven in mobilen pri teh letih, da se bom z "mulci po gmajnah vozil" bom zelo zadovoljen (in Mojca tudi)
Okrog števila 2 in Mercatorjevih malih žemljic, pa nebi izgubljal besed. Ker meni se je bolj zdelo, da bi rabil orožni list za sendvič-e, ker če ti bi padel na nogo bi bila rolba imobilizirana
Tudi iz moje strani pohvale g. Bojanu in njegovi boljši polovici, če bom jaz še takole aktiven in mobilen pri teh letih, da se bom z "mulci po gmajnah vozil" bom zelo zadovoljen (in Mojca tudi)
Honda Hornet 900
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Evo pa sem še jaz uredil svoje vtise o včerajšni vožnji. Na štartu se nas je zbralo 8 atv jev tako delovnih kot cestnih modelov.
Civava CF moto 500 a
Jure in Mojca Dresel AK-47
Kremy Dresel AK-47
Igor Adly 300
G.Bojan in njegova boljša polovica (nisem ujel imena) Kymko 300
Rudi 12 (legenda) in njegova Breda Linhai 300
Žile CF Moto 500
Hurko Artic cat 400
Pozneje se nam pridruži še Cdflip capitan 300
Štartali smo izpred gostilne pri Kajbitu ob 10.10 dopoldne v prečudovitem vremenu za tak podvig.
Zbor

Prvi nepredvideni postanek.Kremy po svoje ostali pa za njim.Je potem nakaj basal, da je videl medveda in je hotel reveža pospremit iz gozda, da se ne bi izgubil
.
Zadovoljstvo ko se izgubljenčki najdejo
.

Drugi postanek na Ožboltu

Čudoviti razgledi

Hurcotu se je rzštelala rolba zato vsem teži za ključe
.

Tretji postanek Črni vrh nad Polhovem Gradcu.

Uboga Mojca je morala Juretu po klancih z nogami pomagati da je šlo
.

Rzgled

Zaslužen počitek

Pasja ravan

Vrh svetih treh kraljev

Famozni sendviči:D

Kralja in Kraljica

Postanek v Žireh.

Nekje bogu za hrbtom.

Piloti počivajo.

Mojca bo imela delo

Končno Stari vrh

Zasluženo kosilo.

Kameleon

Vrnitev na zborno mesto.

Še zadnje pivo.

Vožnja je potekala tekoče brez zastojev.Prva etapa je bila nekoliko športno naravnana potem sa je pa tempo umiril.Vsi mopedi so pot prevozili brez okvar kar je pohvale vredno.Vsak si je verjetno sam ustvaril vtise o turi. Jaz pa pravim krasen izlet ,krasni vozniki ,krasne sovoznice,ter seveda krasni motorji.Vse se je izšlo,da se bolje ne bi moglo. Skratka gospodje kapo dol z vami vedno na furo.Še posebno pa čestitke g Bojanu in njegovi sovoznici.
l.p.civava
Civava CF moto 500 a
Jure in Mojca Dresel AK-47
Kremy Dresel AK-47
Igor Adly 300
G.Bojan in njegova boljša polovica (nisem ujel imena) Kymko 300
Rudi 12 (legenda) in njegova Breda Linhai 300
Žile CF Moto 500
Hurko Artic cat 400
Pozneje se nam pridruži še Cdflip capitan 300
Štartali smo izpred gostilne pri Kajbitu ob 10.10 dopoldne v prečudovitem vremenu za tak podvig.
Zbor

Prvi nepredvideni postanek.Kremy po svoje ostali pa za njim.Je potem nakaj basal, da je videl medveda in je hotel reveža pospremit iz gozda, da se ne bi izgubil
Zadovoljstvo ko se izgubljenčki najdejo

Drugi postanek na Ožboltu

Čudoviti razgledi

Hurcotu se je rzštelala rolba zato vsem teži za ključe

Tretji postanek Črni vrh nad Polhovem Gradcu.

Uboga Mojca je morala Juretu po klancih z nogami pomagati da je šlo

Rzgled

Zaslužen počitek

Pasja ravan

Vrh svetih treh kraljev

Famozni sendviči:D

Kralja in Kraljica

Postanek v Žireh.

Nekje bogu za hrbtom.

Piloti počivajo.

Mojca bo imela delo

Končno Stari vrh

Zasluženo kosilo.

Kameleon

Vrnitev na zborno mesto.

Še zadnje pivo.

Vožnja je potekala tekoče brez zastojev.Prva etapa je bila nekoliko športno naravnana potem sa je pa tempo umiril.Vsi mopedi so pot prevozili brez okvar kar je pohvale vredno.Vsak si je verjetno sam ustvaril vtise o turi. Jaz pa pravim krasen izlet ,krasni vozniki ,krasne sovoznice,ter seveda krasni motorji.Vse se je izšlo,da se bolje ne bi moglo. Skratka gospodje kapo dol z vami vedno na furo.Še posebno pa čestitke g Bojanu in njegovi sovoznici.
l.p.civava
Re: a boste to vožnjo še kdaj ponovili
Sigurno bomo še kdaj ponovili, spremljaj forum, bo vse sproti objavljeno.sandii napisal/-a:a boste to turo še kdaj ponovili ali pa kdaj bo naslednja
Odkril sem pa še eno neobjavljeno sliko VIP persone, ki je delila svoj prosti čas z nami.
Dame in gospodje to je Božo Kos

PS: To je provokacija Igorju - naj se čimprej registrira na forum
Honda Hornet 900
Malo pozno se javljam, vendar kar nekako nisem našel časa. Bilo je super, vreme odlično, družba še boljša. Upam, da vas nisem razočaral, sicer pa se z veseljem priporočam še za kakšno turo. Pa še nekaj: naslednjič bom imel kovček in vsaj kakšen VELIK sendvič. Začetniška napaka pač, brez hrane in pijače.
Lp
Lp
- rudi12
- Duvator pripravnik
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Ja Žile jaz sem napol prazen kufer s sabo vozil,bi lahko pri meni spravil.Vse življenje se učimo.Drugič bo bolje.
Za fure si taprav.Z veseljem grem zraven na še kakšno furo, sploh z tako družbo.!!!
Hurco so iz Mercatorja sporočili,da je tvoja pokupla vse žemlje pri njih.Kako,da ti je dala samo dva sendviča????
Za fure si taprav.Z veseljem grem zraven na še kakšno furo, sploh z tako družbo.!!!
Hurco so iz Mercatorja sporočili,da je tvoja pokupla vse žemlje pri njih.Kako,da ti je dala samo dva sendviča????
4x4 norc!!!)