01.06.08 - Slovenj gradec
Moderator: Enx
Bolj offtopic če lahko: Enx, s svojim podpisom si mi uredil kar prijetno dozo smeha, se bom tudi jaz bolj potrudil.

http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Ni problema, za 21,42 EUR + 8,5% DDV + stroške poštnine kriješ sam, ti ga predelamo v ander si. Potem bo pa tudi Honda videla kako je spati z ribam 
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Naj še jaz dodam da je bil proga kar solidno pripravljena, imeli smo le to smolo da so jo vsakič pred našo vožnjo "namočili"
in zato je v prvih krogih zadnji konc mal v prazno vrtel
. Drugače pa sta bili vožnji ves čas napeti in bilo je veliko "dvobojev".
Bilo je tudi nekaj težav s Quadi, upam da se bodo te težave kmalu popravile, pri nas smo že danes popravljali .
S to dirko se je končal tudi Slovenski Quad pokal. Zdaj pa imamo slabe tri tedne pavze potem pa spet CRO prvenstvo
.
Bilo je tudi nekaj težav s Quadi, upam da se bodo te težave kmalu popravile, pri nas smo že danes popravljali .
S to dirko se je končal tudi Slovenski Quad pokal. Zdaj pa imamo slabe tri tedne pavze potem pa spet CRO prvenstvo
Kakorkoli pogledamo smo s pomočjo vseh vas tekmovalcev in ostalih naredili zelo dobro reklamo in velik korak naprej k temu, da bi v naslednji sezoni pa morda le lahko organizirali slovensko državno prvenstvo in ne samo pokal. Pohvala vsem tekmovalcem tudi zato, ker so držali besedo in dejansko tudi tekmovali - ne pa kot je bilo do letos v navadi s strani tistih tehničarjev - bolj govorili kot pa dirkali. Torej morski, kymco, chris, spasky, cyb3r, cherokee, Hajda, Doberšek ... bravo in vsak čast. Ta stari ste pa itak cari, a n?
Ja ta stari XXXL, Enx, Terrible-1,...ma cela partija ste tudi modeli in mi je v veselje, da sem vas spoznal, vsi na mestu, vsaka čast...Enx napisal/-a:Kakorkoli pogledamo smo s pomočjo vseh vas tekmovalcev in ostalih naredili zelo dobro reklamo in velik korak naprej k temu, da bi v naslednji sezoni pa morda le lahko organizirali slovensko državno prvenstvo in ne samo pokal. Pohvala vsem tekmovalcem tudi zato, ker so držali besedo in dejansko tudi tekmovali - ne pa kot je bilo do letos v navadi s strani tistih tehničarjev - bolj govorili kot pa dirkali. Torej morski, kymco, chris, spasky, cyb3r, cherokee, Hajda, Doberšek ... bravo in vsak čast. Ta stari ste pa itak cari, a n?
CENZURA, kje so robčki, mam že solzne učke...
2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?
-
Enoslednik
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt: