Tvoji prijatelji se po najboljših močeh trudijo, da te rešijo. Saj veš kako pravi oni pregovor pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameniJure napisal/-a:Vi ste se vozili, uboga jaz pa sem bil privezan za steber![]()
l.p.civava
Ti bom že dal gospoda...Civava napisal/-a:Ja gospod se je pripeljal z bmw jem potem sem ga pa moral skupaj z Pereškom v trojčku vozit do Kovka
[/img]
[/img]
[/img]

prav hecno... jaz pa sem danes bil v Osilnici in splezal čez hrib, kamor smo vozili otrokebaron21 napisal/-a:Že malo pozabljena akcija v Osilnici je pustila tudi stranske učinke

A da bi me kdo poklical pa ni bilo cajta ali kaj???baron21 napisal/-a:Že malo pozabljena akcija v Osilnici je pustila tudi stranske učinke. Nekaj takratnih udeležencev, ki smo se tam spoznali se nas je zbralo na srečanju na Pohorju. Bilo je res super, še posebno po zaslugi ,,gostitelja,, in vodiča Koda73, pridružili pa smo se Dolenjci: Baron21, ter Jure in Franc.
Lepo vreme, petek, ko na Pohorju ni pretirano obiskovalcev in pohorski makadam. Preko sto kilometrov se ga je nabralo, pa še vožnja na Štajersko in nazaj in dan smo končali z dobrih 360 km. Lepo za ponovitev.
Pa še nekaj slikic:
Trije (štirje?) kralji
Ribnik
Na Pesku
Areh
štiri v vrsto
za bodoče kupce Syma
superman
Pero brez zamere, ampak tudi mi smo se dogovorili bolj na hitro, to je bila pravzaprav bolj vožnja v ,,družinskem,, krogu, zato se ni obešala na veliki zvon.Pero napisal/-a: A da bi me kdo poklical pa ni bilo cajta ali kaj???