če po pravici povem, mi moja ni pustila da si sposodim ATV-ja, njene besede ˝tega si pa ne boš sposodu, da boš noru po otoku k norc˝ in tako je Robi mogu uzet skuterja
povzetek zakaj ni ATV-ja ( moja,

Jp, lahko potrdim, mavec do kolena in nekaj zlomljenih koščic na stopaluCivava napisal/-a: ...
p.s. Po zadnjih preverjenih informacijah dobil gips do kolena
Glede vožnje z cf motom, poklon vsem, ki se vozijo s to barčico ste kamikaze - še nekaj km in bi dobil morsko bolezen...Civava napisal/-a:
...Oziroma se je kar sam dostavil, ker ni mogel več prestavljati sem mu odstopil cofota, da se je vsaj enkrat peljal kot gospod. Medtem, ko mene še danes boli hrbet od kapitana.
![]()
Ja ne vem - mogoče naslednji teden na pikniku, če me bo kdo hotel peljat in če me ne tolk bolelo, kot me danesjaka napisal/-a:Kdaj se bomo lahko začeli podpisovati na ta knauf !

Če se ti že CF moto zdi barka ne vem, kaj bi rekel pri KQcdflip123 napisal/-a:Glede vožnje z cf motom, poklon vsem, ki se vozijo s to barčico ste kamikaze - še nekaj km in bi dobil morsko bolezen...Civava napisal/-a:
...Oziroma se je kar sam dostavil, ker ni mogel več prestavljati sem mu odstopil cofota, da se je vsaj enkrat peljal kot gospod. Medtem, ko mene še danes boli hrbet od kapitana.
![]()
![]()
![]()
Ampak vseeno hvala civava, ker si posodil to barčico, ker tudi trmasti polanc ni bil kos bolečinam, ko je bilo potrebno menjavati prestave na smcju...thx
naredu salto-obrat po prečni osi za 360%koda73 napisal/-a:In kaj je bilo to?
Ja Seba, če ti res nič si imel srečo. Adlya se bo že dalo pozdravit in to brez bolečin - no mogoče malo v denarnici...SEBA napisal/-a:Najprej,Cdflip čim manj bolečin pa čim hitrejše okrevanje.
Sva z Flemijem imela namen eno urezar čez Veliko planino-Podvolovjek,pa nisva prišla zelo daleč.
Razlog bo pa razviden iz sledečih slik
[/img]
Naredu salto,adly pa še večjo
Tako kot hostese, ki se potem limajo na JakaCivava napisal/-a:.Motor bo pa že Jaka porihtal.