ATV QUAD turce poletje/jesen/08
In to kar štirikrat 
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Ne zabavat čez moje rogove, sem jih krvavo prislužil s svojimi dejanji. Res pa mi ta dejanja vedno niso ravno v ponos.
Vsako toliko časa mi pač mednožni prijatelj- na bencin, da ne bo pomote, odpove poslušnost, potem pa plezava po hribčkih itd...
Nataša, ti pa le kupi plavutke, ker ti plavalni tečaj z mano ne uide.
Če pa mi podariš svetleče rožičke, jih bom na vseh furcah 100% nosil kot znak spoštovanja do naše GLAVNE IN EDINE tajnice kluba.
Lp, podmorničar Žile
Vsako toliko časa mi pač mednožni prijatelj- na bencin, da ne bo pomote, odpove poslušnost, potem pa plezava po hribčkih itd...
Nataša, ti pa le kupi plavutke, ker ti plavalni tečaj z mano ne uide.
Če pa mi podariš svetleče rožičke, jih bom na vseh furcah 100% nosil kot znak spoštovanja do naše GLAVNE IN EDINE tajnice kluba.
Lp, podmorničar Žile
- Cyb3r
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Za gorami, ob Savi
- Kontakt:
Tole zna bit še zanimiva zgodba. 
http://cyb3r.seeall.net/blog/
//I'm not a complete idiot, some parts are missing.
//I'm not a complete idiot, some parts are missing.
-
Enoslednik
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Nimam fotoaparata zato tudi slik niEnoslednik napisal/-a:Pričakujem kakšno slikco novega Suzukija na poti na Vodiško ! RAFLj pa se je baje glede na Enx-sov post odločil da gre raje po cesti na kremšnite .
No ker so me zje... sem pač krenu sam. Odločil sem se da cofkotu pokažem sneg! Da se čim prej navadi. Pa sem jo mahnl na Jezersko.

Po tem pa še malo okrog p'rjatlov no se je nabrala ena 100ka. Danes prvič dalj časa vozil cofkota in moram reč navdušen!!! Se peleš k' CAR! Edino kot pravi Čivava mehak kot čigumi! Bomo jutri šponal amortizerje pa bo!

Po tem pa še malo okrog p'rjatlov no se je nabrala ena 100ka. Danes prvič dalj časa vozil cofkota in moram reč navdušen!!! Se peleš k' CAR! Edino kot pravi Čivava mehak kot čigumi! Bomo jutri šponal amortizerje pa bo!
Prva snezna turca letas
Prvi sneg nas je cisto presenetil

Potem smo ga pa se mal najdl

U kok zebe zebe

Potem smo ga pa se mal najdl

U kok zebe zebe

Nisem reva, ne bahac, ker sem moto rokovnjac!
Bombardier DS 650 Baja X
Bombardier DS 650 Baja X
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Bravo Raflj. Cofo se še sveti. boš moral enkrat z nami potem se pa ne bo več
. Jaz Seba in Flemi smo se pa ravnokar vrnili z Nanosa
. Zjutraj smo jo urezali proti Creknemu v Dolenji Trebuši smo zavili proti Čepovanu in nekje vmes zavili proti Vojskem. Tam smo imeli prvi postanek za pivo. Od tam naprej se je pa začelo resno delo. Ker si z garminom nismo mogli kaj prida pomagati smo tipali na slepo in spraševali ljudi kako se prebiti do Cola nad Ajdovščino seveda skozi gmajne , da ne bo pomote. No med tem opravilom se je Sebi odvila lajtnga na sprednji čeljusti tako, da je fant zgubil vso zavorno tekočino v glavnem rezrvarju. Adly ma zavore svetovno urejene ko izgibiš olje v enem rezervarju si z drugim ne moreš pomagati ker je vse zvezano na iste cevi. Živeli Butalci
. No po krajšem premisleku je Flemi odbrzel do bližnje vasi vprašat, če ima kdo kaj zavorne tekočine za posodit jaz pa sem med tem iz skrivnega prostora v cofotu potegnil ključe a plano
. Si morete misliti za 5 min je Flemi nazaj z zavorno tekočino nekako smo odvili pokrovček rezervarja izumili livec in natočili olja. Potem sem samo odzračil sitem in zopet smo bili v pogonu. Ja ja v tistih krajih še živijo pravi ljudje ne samo, da frajer ni hotel nič za olje še zaželel nam je srečno vožnjo naprej. Tudi nasploh so bili vsi prijazni z katerimi smo govorili. No nekako smo se prebili do Idrjiske Bele od tam pa nekam na desno v hribe in nato čez .Ven smo prišli v Predmeji. Pokrajina fantastična makedam ravno tako. Od tam jo mahnemo proti Ajdovščini, ker so mašine žejne mi pa ravno tako. To nam je bil drugi postanek. Nato jo mahnemo proti Colu in pred Colom zavijemo proti Vipavi. Pred Vipavo nas že žaka odcep proti Nanosu. Z Nanosa peljemo direktno proti Podkraju in nato Kalce. V Logatcu se ustavimo še na zadnje pivo. Seba in Flemi jo mahneta proti Vrhniki in Ljubljani jaz pa čez Rovte in Žiri domov. Naredili smo caa 300 km imeli 3 postanke če izuzameno okvaro adlya. Vožnje je bilo toliko, da sta bila Flemi in Seba pošteno utrujena meni pa se ni poznalo preveč kar gre zahvala cofotu. Da bi prevozil Nanos podolgem in počez bi potreboval cel dan. Vsekakor se tje še vračam. Slike bom pripopal ko se naložijo.
l.p.civava
p.s. špic lampe so se izkazale za odlično naložbo ravno tako ogrevane ročice. Danes sem potrebovel oboje
l.p.civava
p.s. špic lampe so se izkazale za odlično naložbo ravno tako ogrevane ročice. Danes sem potrebovel oboje
Lepo je slišat da CF moto dela, Adly pa crkuje
Pozabil pa si napisati, zakaj je do tega prišlo
Pozabil pa si napisati, zakaj je do tega prišlo
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Evo pa še slikce:
Prvi postanek v Cerknem. Tukaj je bila samo kavica zato sem ta postanek v opisu preskočil
.

Nekje na poti

Vojsko

Seba in njegov adly

Ko zavore popustijo

Ko v divjini najdeš tole si lahko vesel

Stari mački znajo vse

Kaj je že to

Pogled za bogove

Smo morali ustaviti in narediti par posnetkov

Kraški fenomen ko iglavci rastejo nižje od listavcev

Ajdovščina

Končno cilj

Samo zaradi tega pogleda se je splačalo priti

To je to.
l.p.civava
Prvi postanek v Cerknem. Tukaj je bila samo kavica zato sem ta postanek v opisu preskočil

Nekje na poti

Vojsko

Seba in njegov adly

Ko zavore popustijo

Ko v divjini najdeš tole si lahko vesel

Stari mački znajo vse

Kaj je že to

Pogled za bogove

Smo morali ustaviti in narediti par posnetkov

Kraški fenomen ko iglavci rastejo nižje od listavcev

Ajdovščina

Končno cilj

Samo zaradi tega pogleda se je splačalo priti

To je to.
l.p.civava
-
SEBA
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Kamnik-Stahovica
- Kontakt:
Na levi strani ,na zavorni čeljusti se je odvil vijak cevi za zavorno tekočino,po vsej verjetnosti od tresljajev,pa je steklo olje tam ven.Na mojo srečo se je vse skupaj zgodilo pri obračanju na cesti in ne kakih 10min prej,ker potem najbrž ne bi pisal teh vrstic.Za piko na i,se mi je pa še sredi ljubljane gas zataknil,sem ga mel skoz do konca.Pršla Tanjuška z kombijem pome v Črnuče,vzrok zataknitve še ni znan.Aja,pa na črpalki mi je ključavnica padla iz pokrovčka za gorivo.Drgač kej hujšga pa danes ni blo