No tudi ti ga imaš in ni zanemarljivCivava napisal/-a:cdflip123 napisal/-a:20min? Svaka čast... jaz sem že z tistimi 100m, ki jih je bilo potrebno prepuzati, imel težave... samo je pa res, da imam vgrajen precej velik zaviralnik....spicek napisal/-a: A se da še kej dodatne municije dokupt![]()
![]()
A pa mamo kondicijo za 4ure vojskovanja, jest sm bil v vojski pa je bil max. 20min puzanja pa še to sm mel jezik do tal
![]()
![]()
![]()
Ta tvoj zavilralnik bo dobra tarča tako, da me spomni, da se pridružim nasprotni ekipi
l
Paintball izziv
- cdflip123
- Klubski šejk
- Reactions:
- Kraj: Poljane
- Kontakt:
Re: Paintball izziv
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Tole z našimi mednožnimi prijatelji ni slaba ideja. Jih bomo uporabili namesto patrij.žile napisal/-a:Brinovc, kot vedno, si zopet zadel.Kraj si pravilno izbral.
4 ure ni preveč vojskovanja, ker je med bitkami pavza za nadihat se, kadilci nafutramo rakovico, kaj malega popijemo, potem pa ponovni juriš.
Če ti je pa prehudo, se enostavno nastaviš, te pofarbajo- mo, potem pa imaš dodatnih 10 - 20 minut pavze.
Dokupiš lahko in 500 kosov municije stane 28 €.
Je pa padla ideja, da bi prišli z našimi mednožnimi prijatelji- štirikolesnimi seveda in gremo potem še na kakšno krajšo furco ali pa domov, kakor komu paše.
Lp, podmorničar Žile
Matr ste zapel ... sej se boste pobil ups zmarkiral še preden bo prišlo do prave borbe.... 
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Moped ni. Žival ni.
Ja res je. Varčujte s sapo, jo bo treba na Zaplani uporabit 
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
-
Andy`S Paintball
- Začetnik
- Reactions:
-
Andy`S Paintball
- Začetnik
- Reactions:
žile, ti pa res vse dobesedno vzameš..... saj piva ne prodajajo samo v lokalih, mogoč ga lahko v trgovini tudi kupiš, pa za manši denar kot ga dobiš v lokalu..... pa še kak cent ti ostane..... plus tega si površno prebral (napisal sem, da dostavljam opremo povsod) Mislim, da niso vsi ATV-jaši iz LJ (po moje jih je dosti, vsi pa le niso)! Pa še nekaj, moja ponudba je bila samo znak dobre volje in pripadnosti in ne rabiš tako nastopit kot si ti..... Nisem vam hotel načrtov pokvarit pri VAŠEM paintball-u!!!!!
Andy, očitno se nisva razumela.
Cena je taka, ker smo tudi gostje na njihovem poligonu.
Ne mislim zapenjati, povedati sem le hotel, pravzaprav sem, da je tokrat pač v Ljubljani in nikakor ni NAŠ PAINTBALL, pač pa so nanj vabljeni vsi atv-jaši dobre volje in čistih misli.
Kar pa se piva tiče, povej kakšnega piješ in te čaka sixpacker na poligonu (upam, da piješ Laško).
Tvoja dobra volja je akceptirana in rade volje se bomo odzvali tvojemu povabilo, pa kjerkoli boš oragniziral VAŠ PAINTBALL. Šalim se.
Do snidenja.
Lp, podmorničar Žile
Cena je taka, ker smo tudi gostje na njihovem poligonu.
Ne mislim zapenjati, povedati sem le hotel, pravzaprav sem, da je tokrat pač v Ljubljani in nikakor ni NAŠ PAINTBALL, pač pa so nanj vabljeni vsi atv-jaši dobre volje in čistih misli.
Kar pa se piva tiče, povej kakšnega piješ in te čaka sixpacker na poligonu (upam, da piješ Laško).
Tvoja dobra volja je akceptirana in rade volje se bomo odzvali tvojemu povabilo, pa kjerkoli boš oragniziral VAŠ PAINTBALL. Šalim se.
Do snidenja.
Lp, podmorničar Žile
-
Andy`S Paintball
- Začetnik
- Reactions:
No, nisem vedel da boste tam - zdaj vidim povezavo (Blaž - Bojan)!
Pravzaprav lepo, da si se spolnil tega organizirat!
Seveda popijem kdaj pa kdaj Laško pa tudi Uniona (pač nisem lokal patriot), ampak glej da boš tudi ti, ko ti ga bom vrnil! Pa bo res še en Paintball ali Airsoft (po želji) z piknikom in seveda vožnjo po Pohorju "padel", če ne prej pa spomladi!
Tokrat se vam pa z veseljem pridružim!
p.s.: Žile, za dodatnega sixpacka se bova pa bojevala
Evo, pa še ena spodbuda več!!!
Pravzaprav lepo, da si se spolnil tega organizirat!
Seveda popijem kdaj pa kdaj Laško pa tudi Uniona (pač nisem lokal patriot), ampak glej da boš tudi ti, ko ti ga bom vrnil! Pa bo res še en Paintball ali Airsoft (po želji) z piknikom in seveda vožnjo po Pohorju "padel", če ne prej pa spomladi!
Tokrat se vam pa z veseljem pridružim!
p.s.: Žile, za dodatnega sixpacka se bova pa bojevala
Evo, pa še ena spodbuda več!!!
- spicek
- Ižanc
- Reactions:
- Kraj: Nekje pod Krimom
- Kontakt:
Ker še nikoli nisem bil na takem izzivu
pa me zanima informacija od vas izkušenih ali potrebujemo tudi kaj takega:
http://www.spar-sport.si/index.php?opti ... 4&Itemid=6
http://www.spar-sport.si/index.php?opti ... 4&Itemid=6
Speed is passion, but must be under control 
To more pa Žile povedat, ker če bodo "markerji" napumpani na ene 8 barov, potem bomo vsi rabili kaj takega, če bo nekje klasična 2 bara, potem ne bo sile
Količine izražene v barih so cca.
Količine izražene v barih so cca.
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
-
Andy`S Paintball
- Začetnik
- Reactions:
Pravzaprav bodo markerji "napumpani" na 200 barov (če uporablja HP)
Ampak ne gre direktnih 200barov na bat oz kroglo!
No, da vas ne bo strah, za rente so markerji naravnani na 80m/s (tukaj se meri hitrost iztreljene kroglice) - upajmo, da se drži navodil -
. To je pač takšna sila, da ne rabiš teh zašč. sredstev, ki jih je spicek omenil - seveda, če upoštevaš navodila za varno igro!
No, da vas ne bo strah, za rente so markerji naravnani na 80m/s (tukaj se meri hitrost iztreljene kroglice) - upajmo, da se drži navodil -
-
Andy`S Paintball
- Začetnik
- Reactions:
-
Enoslednik
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
To je una, ki pusti indijsko piko na sredi čela? 
WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.
Kaj pa te zanima?
WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.