loncin desert storm 250
loncin desert storm 250
pozdravljeni mogoče se te teme že ponavljajo vendar je moj problem sledeč: pred enim letom sem kupil loncin desert storm 250 od kar ga imamo imamo z njim same težave. Opisal vam bom samo eno saj se mi zdi malce bolj pomembna. Ko prižgem atv dela normalno, čez 100-200m vožnje atv ugasne. Zanima me če obstaja kak zakon o tem da bi lahko zamenjali atv z drugim. Na žalost smo atv kupili v Muti pri Alenu pa me tudi zanima mnenje o njem. Za odgovore se v naprej zahvaljujem.
Re: loncin desert storm 250
Nemogoče...janicare napisal/-a:...pred enim letom sem kupil loncin desert storm 250 od kar ga imamo imamo z njim same težave....
... v Muti pri Alenu...
Zakaj "na žalost". Lahko si ponosen, da si kupil pri tako vplivnem prodajalcu.janicare napisal/-a: Na žalost smo atv kupili v Muti pri Alenu pa me tudi zanima mnenje o njem..
ODBOR ZA CELOSTNI RAZVOJ OBČINE
Oseba Naslov Pošta
ŠTRUC VITOMIR BORISOVA ULICA 4 2366 MUTA
*cenzura* CESTA NA PRIMOŽ 1 2366 MUTA
PROJE MARKO GLAVNI TRG 34 2366 MUTA
KRAUTBERGER ERIK OB BISTRICI 14 2366 MUTA
MOHORKO MATEJ OBRTNA ULICA 4 2366 MUTA
LIKAR SILVIN FLISOVA ULICA 3 2366 MUTA
MESNER JOŽEF ULICA OB POLJU 26 2366 MUTA
ŠRAJNER TADEJ SV. PRIMOŽ 26 2366 MUTA
ODBOR
KOMISIJA ZA MANDATNA VPRAŠANJA, VOLITVE IN IMENOVANJA
Oseba Naslov Pošta
LIPUŠ MARIJAN GORTINA 88 2366 MUTA
OMULEC MARIJA GORTINA 116 2366 MUTA
*cenzura* CESTA NA PRIMOŽ 1 2366 MUTA
SAHORNIK DARKO CESTA OB POTOKU 48 2366 MUTA
KASPAR BOJAN MARIBORSKA CESTA 5 2366 MUTA
MESNER JOŽEF ULICA OB POLJU 26 2366 MUTA
MIKLAVC BOJAN ULICA OB POLJU 37 2366 MUTA
Vir:
http://www.muta.si/podrocje.aspx?id=271
Se strinjam, ne verjamem!!!!XXXL napisal/-a:Nemogoče...janicare napisal/-a:...pred enim letom sem kupil loncin desert storm 250 od kar ga imamo imamo z njim same težave....
... v Muti pri Alenu...
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
odgovor
vem da se sliši čudno vendar je vse res atv po 100-200m ugasne
ko se voziš mu začne gas pojemati in potem kar na enkrat ugasne
lp in hvala za odgovore
ko se voziš mu začne gas pojemati in potem kar na enkrat ugasne
lp in hvala za odgovore
Kolega je kupil pri Alanu isti motor-sicer 200,vendar je imel podobne težave.Vzrok težav mu je Alanov serviser navajal nek del na elektriki-trenutno se ne spomnem točno kaj,mu je pa tisti del vedno zamenjal,pa vedno je bilo enako.
Šele na četrtem servisu je kolegu dop. in je potem za 300e doplačila dobil novega Desert storm 250.Na tem mu sicer ne pregoreva tisti el. del,mu pa vsakič sprazni akumulator.Serviser mu je kot vzrok navedel,da to zato ker je pač kitajki aku. in naj ga zamenja z novim,vendar je tudi po menjavi še vedno isto.(zanimivo-pri Alanu akumulator in ventilatorji niso v garanciji
)
Šele na četrtem servisu je kolegu dop. in je potem za 300e doplačila dobil novega Desert storm 250.Na tem mu sicer ne pregoreva tisti el. del,mu pa vsakič sprazni akumulator.Serviser mu je kot vzrok navedel,da to zato ker je pač kitajki aku. in naj ga zamenja z novim,vendar je tudi po menjavi še vedno isto.(zanimivo-pri Alanu akumulator in ventilatorji niso v garanciji
+ spucaj filter + cevke za dovod goriva
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
- leteci
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zasavje - Trbovlje
- Kontakt:
odgovor
Lep pozdrav
Najverjetneje je povezano z dovodom goriva. Dokler je gorivo v uplinjacu atv dela, ko pa ga zmanjka ugasne. Poglej dovod = cevko + filter na cevki. Najbolj verjetna pa je smet v uplinjacu, pod plovcem se nahaja igla, ki regulira dovod bencina - ko se plovec spusti, igla odpre dovod bencina v vplinjac. Pri meni je bila smet na tem delu. Dobro spihaj. Verjetno je bila smet v sistemu za gorivo, ko si motor ze kupil.
Pozdrav,
Leteci
Najverjetneje je povezano z dovodom goriva. Dokler je gorivo v uplinjacu atv dela, ko pa ga zmanjka ugasne. Poglej dovod = cevko + filter na cevki. Najbolj verjetna pa je smet v uplinjacu, pod plovcem se nahaja igla, ki regulira dovod bencina - ko se plovec spusti, igla odpre dovod bencina v vplinjac. Pri meni je bila smet na tem delu. Dobro spihaj. Verjetno je bila smet v sistemu za gorivo, ko si motor ze kupil.
Pozdrav,
Leteci
Tudi kadar ti prodajalec ne priznava garancije, se lahko sklicuješ na stvarno napako (v roku 2 let). Pri tem vso odgovornost nosi prodajalec, kupec pa se odloča sam, naj se napaka odpravi, zamenja izdelek, zmanjša kupnina...
http://www.zps.si/images/stories/zakono ... napaka.pdf
Sicer pa imamo varstvo potrošnikov in podobne pisarne na katere se lahko obrneš.
Sicer pa imamo varstvo potrošnikov in podobne pisarne na katere se lahko obrneš.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Malce pozno, a vseeno !kitajc napisal/-a:Tudi kadar ti prodajalec ne priznava garancije, se lahko sklicuješ na stvarno napako (v roku 2 let). Pri tem vso odgovornost nosi prodajalec, kupec pa se odloča sam, naj se napaka odpravi, zamenja izdelek, zmanjša kupnina...
Stvarna napaka je zelo velikokrat uporabljena zoper prodajalcu, vendar kupci ob tem nekaj pozabljajo. Ce je izdelek star manj kot pol leta in ce se kupec sklicuje na stvarno napako mora prodajalec dokazovati, da na izdelku ni stvarne napake (prednost kupca). Ce pa je izdelek starejsi od 6 mesecev in ce se prodajalec pritozi na ugotovitev kupca o stvarni napaki, mora pa kupec preko pristojnih organov dokazati stvarno napako (prednost prodajalca). Dolgotrajen in drag postopek za kupca, ker mu skoraj vedno lahko prodajalec preko svojih pooblascenih servisov iznici ugotovitve.
Kakorkoli, pred vsakim takim pocetjem je veliko boljse najti skupni jezik po mirni poti.
In osebno mi kar zavre ko se kupec ob vsaki najmanjsi napaki na izdelku hoce sklicevati na stvarno napako. Ce mi lepo pove, mu z veseljem odpravim napako ali zamenjam izdelek...Ob stvarni napaki pa nima spasa.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X