Kovček/sedež
Kovček/sedež
Pozdravljeni
Ali kdo pozna kovčke, ki so tudi sedeži kot je na primer Kimpex Deluxe ATV Trunk?
Primer1 Primer2
Ali je kovček dovolj velik za dve odprti čeladi?
Ali je s tem sedežem vožnja udobna za voznika in sovoznika?
Ali paše na vsak ATV (Kymco MXU 300)?
Hvala za odgovore
lp Andrej
Ali kdo pozna kovčke, ki so tudi sedeži kot je na primer Kimpex Deluxe ATV Trunk?
Primer1 Primer2
Ali je kovček dovolj velik za dve odprti čeladi?
Ali je s tem sedežem vožnja udobna za voznika in sovoznika?
Ali paše na vsak ATV (Kymco MXU 300)?
Hvala za odgovore
lp Andrej
-
Enoslednik
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
A je mogoce kupiti samo blazino-naslon za na kovcek in to tak udoben cez celo hrbtenico, kaj podobnega kot na vrhnjih slikah ?
Shad montira koscek blazine ki je po mnenju moje zene popolnoma neuporaben saj je preozek in prenizek ter izjemno neergonomicno oblikovan,zato sem blazino odstranil ker se bolje pocuti brez saj ima hrbet tako vecjo nalezno povrsino in hrbtenica ne dobi tako tockovnih udarcev kot s to blazino montirano,oziroma ce se ve za kaknega mojstra ki bi stvar pravilno izdelal od ledvenega dela pa gor.
Se slika te neuporabnosti....

Shad montira koscek blazine ki je po mnenju moje zene popolnoma neuporaben saj je preozek in prenizek ter izjemno neergonomicno oblikovan,zato sem blazino odstranil ker se bolje pocuti brez saj ima hrbet tako vecjo nalezno povrsino in hrbtenica ne dobi tako tockovnih udarcev kot s to blazino montirano,oziroma ce se ve za kaknega mojstra ki bi stvar pravilno izdelal od ledvenega dela pa gor.
Se slika te neuporabnosti....

Po Slovenskih smrtno nevarnih cestah varno samo še z ATV-ji !!!