KOSO ŠTEVEC
-
AK - 47
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: OKOLICA BREŽIC
- Kontakt:
KOSO ŠTEVEC
Najprej vsem lep pozdrav, sem lastnik novega Suzukija LTZ - 400 in novi član foruma, no če grem kar na vprašanje, zanima me kako točno nastavit KOSO digitalni števec, moja nastavitev je 1691 - 1, imam pa 22 col gume, malo sumim da mi ne kaže prav prevoženo razdaljo.
lp,
lp,
Sposodi si GPS pol pa popravljaj na 10km prevoženih gor ali pa dol to številko ki jo omenjaš, da se bo ujemala s podatki GPS ja. Pa še napiši oz. zapolni si koliko imaš napumpane gume. Ker s povečanjem pritiska pridobiš na obsegu gume, s tem na hitrosti in posledično na razdalji. Pa lepo pozdravljen na forumu
.
Gremo na enega ...
2008 SYM QUAD LANDER 250
2009 CF Moto 500A
2008 SYM QUAD LANDER 250
2009 CF Moto 500A
AK-47 zasebno sporočilo imaš ... že od včeraj. 
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Mi smo magnet imeli na vijaku diska, senzor pa na zaščiti diska, ki ima luknjice.
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Koso XR-SA je zmontiran
Senzor je od magneta odmaknjen cca. 4mm in po moji nastavitvi 1544-1 vse lepo deluje tam nekje do slabih 50km/h, nato pa pokaže 0, ko se zopet peljem počasneje začne spet kazati
Je možno da senzor ne more zaznavati tako hitrih mimohodov magneta?
Senzor je od magneta odmaknjen cca. 4mm in po moji nastavitvi 1544-1 vse lepo deluje tam nekje do slabih 50km/h, nato pa pokaže 0, ko se zopet peljem počasneje začne spet kazati
Je možno da senzor ne more zaznavati tako hitrih mimohodov magneta?
----------------------------------------------------------------------------------------
Soliden motor pa MAXXIS gume gor
----------------------------------------------------------------------------------------
A mogoče kdo ve, kam naj priklopim napajanje števca, da bo začel delovati takoj ko ključ obrnem v pozicijo 1 in potem še v poziciji 2
V ključavnici sem pogledal kable, in nobeden izmed njih nima napetosti v obeh pozicijah...kam je to ponavadi priklopljeno?
Lepo prosim za pomoč
V ključavnici sem pogledal kable, in nobeden izmed njih nima napetosti v obeh pozicijah...kam je to ponavadi priklopljeno?
Lepo prosim za pomoč
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Re: KOSO ŠTEVEC
Za koso ne vem?! Trailtech vapor se prikljuci direktno na akumulator. In ko se kolo obrne za en krog se avtomaticno prizge. Po cca. 30 sek. mirovanja se backlight avtomaticno izklopi. Preprosto!
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X