Renegade 500
Vozil 800, tako da glede 500 motorja nimam pojma. Glede ostalih voznih lastnosti pa je občutek bistveno drugačen kot na Outiju. Zdel se mi je okretnejši, bolj stabilen, predvsem pa trši. Po drugi strani pa bolj, hm...odprt, nezaščiten, preobčutljiv za v extremni teren. Brez prtljažnika, nimaš kam stopit na njega, če je potrebno.....Ampak to je zgolj moje subjektivno mnenje, pač primerjava z mojim Outijem.
Po moje se pa tudi ta razlika na terenu pozna:
Renegade: Ground Clearance 279 mm
Outlander 650: Ground Clearance 305 mm
Kar pa lahko kompenziraš z recimo 26" XTR-kami
Aja - pa 800 je "THE" Beast
Po moje se pa tudi ta razlika na terenu pozna:
Renegade: Ground Clearance 279 mm
Outlander 650: Ground Clearance 305 mm
Kar pa lahko kompenziraš z recimo 26" XTR-kami
WEB Racer
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Men je tudi zunanji izgled Renegadea the beast, tako kot outlanderji.ork napisal/-a:
Kar se tiče praktične uporabnosti je pa druga zgodba.
Malo bom žleht. Evo rezultatov iz nekega 4x4 tekmovanja v Bolgariji:

Ni ravno >najbolji u svojoj klasi<, ampak vabi nase kot taboljša kurba.
LP!
Saj ne trdim, da je the best (najboljši) ampak, da je the beast (zverina). Kar pa vsekakor je. Po izgledu in zmogljivostih.
Čeprav.....to, da nek Štefek Slabov (že po priimku veš, da nije baš najbolji
) zverine ni peljal optimalno in je šele 6., še ne pomeni da Renegade nima potenciala za 1. mesto.
Ampak, roko na srce morm priznat da je Grizzly (vsaj po tem kar sem na zadnji furi videl) hudičevo dober stroj.
Čeprav.....to, da nek Štefek Slabov (že po priimku veš, da nije baš najbolji
Ampak, roko na srce morm priznat da je Grizzly (vsaj po tem kar sem na zadnji furi videl) hudičevo dober stroj.
WEB Racer
Sem malo sprobal renegejda in lahko samo rečem- KAPO DOL!
Buš do zdaj še ni naredil kaj uporabnega , renegejd pa to definitivno JE!
Kako pobira neravnine!
Pa motor res lepo vleče- morda mu manjka 10 Km, a vseeno je super.
Za moj okus edino premehko spredaj, kar se da nastavit.
Končni občutek je SUPER!!!
lp
Robi
Buš do zdaj še ni naredil kaj uporabnega , renegejd pa to definitivno JE!
Kako pobira neravnine!
Pa motor res lepo vleče- morda mu manjka 10 Km, a vseeno je super.
Za moj okus edino premehko spredaj, kar se da nastavit.
Končni občutek je SUPER!!!
lp
Robi
Za mene zanimiva igračka, lepo vodljiv, živahen na prvi pogled, a vendar precej slaboten po nekaj km ko se ga privadiš. Seveda po cestah in rahlem terenu. Zmoti me precej nezaščiteno podvozje. Pravo spoznavanje pride na vrsto jutri, ko se z njim podam na meni najljubši teren. Brez potaplanja seveda.
Upam
Upam
Danes vožnja po vsemogočem terenu. Blato, voda, sneg, kamenje. Me je zelo pozitivno presenetil. Na težjem terenu se znajde vsaj tako dobro kot Outy. Vodljivost je veliko boljša čemur največ pripomore zelo dobro vzmetenje. Visco lock se hitreje odziva, prav pride pa tudi nekoliko večja moč. Brez problema se z njim vozi po precej zahtevnem terenu ne glede na podlago. Edino težavo vidim pri zelo zahtevnih slučajih ,kjer je potrebna improvizacija in nima prtljažnikov na katere bi lahko stopil.
Po ovinkih se pelje mirno kot na tračnicah in se veliko manj postavlja na zunanji kolesi.
Skratka res dobra stvar in moram čimprej preiskusit še močnejšega brata.
Po ovinkih se pelje mirno kot na tračnicah in se veliko manj postavlja na zunanji kolesi.
Skratka res dobra stvar in moram čimprej preiskusit še močnejšega brata.