LP!
Nikakor ne! V poplavi kratic se ne znajdem!ork napisal/-a:Harry ti si njegov odvetnik ali kako?
V nasprotju z nekaterimi, ki se bojijo vlage in blataXXXL napisal/-a:Bomo držali pesti danes, za dež. Konec koncev je zemlja že preveč suha...Ogled napisal/-a: Pa en lep motoristični pozdrav, danes sem na šihtu z motorjem in ne traktorskim ATV-jem.
Za Kanado sprejemljivo. Za Slovenijo bo potrebno počakat na takšnega, ki bo še lebdel 2 cm nad tlemi ter s stikalom za nevidnost, da ne bi zmotil kakšnega pohodnika.harry2 napisal/-a:Pa dovolj o tem! Kanadcani so naredili elektricni ATV, ki je tisji od vsakega lovskega psa in se zato lahko vozi po vseh urejenih poteh in stezah.
Koda: Izberi vse
[quote]HHV do sedaj sem smatral, da si preudaren možakar, sedaj si se izkazal kot navaden provokator. [/quote]Koda: Izberi vse
[quote]prišel prav tudi dialog z lovske strani.[/quote]Mogoče so po branju tega foruma ugotovili, da bi bil to stran vržen čas.mičo napisal/-a: Lovska Zveza Slovenije
Župančičeva ulica 9
1000 Ljubljana
Pred enim mesecem sem poslal prošnjo za sestanek z njim, pa še do danes nisem prejel vabila z njihove strani.