nesreča
Eldiego, tudi jaz ti želim čim hitrejše okrevanje.
Kar pa se tujcev na naših cestah tiče, se mi pa zdi da ste preveč kritični. A se nobeden od vas ni nikoli znašel v zagati v tuji deželi, ko ni vedel kam zaviti in kje ustaviti?
No, mogoče se pa vozite samo okoli svoje vasi in poznate vsak kamen za cesto...
Kar pa se tujcev na naših cestah tiče, se mi pa zdi da ste preveč kritični. A se nobeden od vas ni nikoli znašel v zagati v tuji deželi, ko ni vedel kam zaviti in kje ustaviti?
No, mogoče se pa vozite samo okoli svoje vasi in poznate vsak kamen za cesto...
- leteci
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zasavje - Trbovlje
- Kontakt:
odgovor
Tudi Leteci
ti želi hitro okrevanje in veliko zavarovalnino
...
p.s. Kar pa se tice zaviranje: pred kratkim sem tudi sam usel za misjo dlako ... moja hitrost je bila veliko manjsa ~ 50 km/h in tezava ni bila v zavorah, ... ampak v gumah, ker grobi profil na asfaltni podlagi deluje zelo slabo ... potegnil sem sledi in se peljal proti avtu kot da ne bi zaviral ... zavorna pot je bila resnicno dolga in ze sem se videl na plocevini ... vendar sem se ustavil se pravi cas !!!
Zato Jaka, zadnjic si zapisal hitrosti okrog 100 km /h ... ugotovil sem, da je to resnicno izzivanje
?
Leteci
p.s. Kar pa se tice zaviranje: pred kratkim sem tudi sam usel za misjo dlako ... moja hitrost je bila veliko manjsa ~ 50 km/h in tezava ni bila v zavorah, ... ampak v gumah, ker grobi profil na asfaltni podlagi deluje zelo slabo ... potegnil sem sledi in se peljal proti avtu kot da ne bi zaviral ... zavorna pot je bila resnicno dolga in ze sem se videl na plocevini ... vendar sem se ustavil se pravi cas !!!
Zato Jaka, zadnjic si zapisal hitrosti okrog 100 km /h ... ugotovil sem, da je to resnicno izzivanje
Leteci
- Rafter
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: Southern District of Maribor
Re: nesreča
Edino vprašanje, ki se mi zastavlja, je:eldiego napisal/-a:Kot veste, sem pred 10 dnevi kupil AC dvx 400.IN kaj se mi je zgodilo v soboto?...
...Čez to križišče pri zeleni luči peljem70- 80kmh in v trenutku, ko ga prečkam on zapelje levo, ne vem kako me ni videl in...
- ali sta se srečalo frontalno
- ali si mu ti pripeljal od zadaj
- ali si mu pripeljal z boka?
Malo preveč se obešate na postranske stvari. Eno je vzrok nesreče, v tem primeru izsiljevanje, drugo so pa stvari, ki lahko dodatno vplivajo, recimo da bi bil eldiego pijan, bi odgovarjal za svoj prekršek, amoak krivec za nesrečo ostaja italijan. Ni več, kot v socializmu, ko je bil pijan voznik avtomatično kriv, čeprav se je nek divjak skozi rdečo zaletel v njega... Vse, kar bi mu zavarovalnica lahko obesila, bi bila eventuelna delitev krivde (to je njihov izum...), pomeni pa da krivec za nesrečo da kupon, oškodovanec pa dobi plačano samo polovično odškodnino. Kdo je tu na dobičku pa ni težko izračunati...
Eldiego, če potrebuješ dober naslov, kam se obrniti na pravno pomoč pri izterjavi pravične odškodnine po končanem zdravljenju, mi sporoči na PM (ZS...). Že vidim GG quad v tvoji garaži...
Eldiego, če potrebuješ dober naslov, kam se obrniti na pravno pomoč pri izterjavi pravične odškodnine po končanem zdravljenju, mi sporoči na PM (ZS...). Že vidim GG quad v tvoji garaži...