Outlander 650 MAX XT

Odgovori
Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Styria
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 23 Okt 2008, 19:23

Branko odlično mu pašejo. Tako optično kot praktično. Tudi centrirat ne bo treba, leti kot po olju.
;)

WEB Racer

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 23 Okt 2008, 19:41

Branko napisal/-a:Jaka :finga: v soboto se vidmo?
- v Gorskem Kotarju ( Tršče). :hoj:

Uporabniški avatar
Boris
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Boris » 23 Okt 2008, 19:57

Dobr zgleda ni kaj,kolk pa pride komplet če ni skrivnost?Moj Grizzly bo rabu drugo leto nove copate pa so mu ITP terracross všeč.

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 23 Okt 2008, 20:00

1030,00 - komplet pri Brankotu.

WEB Racer

Uporabniški avatar
Boris
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Boris » 23 Okt 2008, 20:27

Uh :shock: mal preveč :eur zame

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mežica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 15 Apr 2009, 22:20

ork napisal/-a:
Sredi avgusta sem se udeležil Una Trophy offroada, ki je potekal v Cazinu v Bosni. Žal sem bil med desetinami terencev edini atv predstavnik. Bilo je 3 dni vsega od softcora do hardcora in od jagnjetine do bureka. Skrata ludo i nezaboravno. :twisted:

Tukaj en filmček. Komu je bilo lažje meni ali terencem ocenite sami :lol:

http://www.mojvideo.com/video-atv-vs-av ... 435ecf8ccf

Kakorkoli, organizator si za drugo leto želi večje število atv-jev. Morda se tukaj najde še kak kandidat..

Tole bi pa jaz šel. :P

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 16 Apr 2009, 09:54

Sem govoril danes z enim od organizatorjev. Zaenkrat je zopet predviden avgust. Ko dobim več informacij jih posredujem.

WEB Racer

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 29 Maj 2009, 14:05

the emperor's new shoes.........

Slika

Shoe store = Boris

WEB Racer

Uporabniški avatar
Boris
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Boris » 29 Maj 2009, 14:07

Ka ma ''kopačke'' gor? ;)

alesss
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a alesss » 29 Maj 2009, 14:09

ork napisal/-a:the emperor's new shoes.........

Slika

Shoe store = Boris
A potem zdaj že upaš na Vodiško?
Aja sam mi mamo sam 2X4.

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 29 Maj 2009, 14:09

Boris napisal/-a:Ka ma ''kopačke'' gor? ;)
"dereze".... ;)

WEB Racer

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 29 Maj 2009, 14:18

alesss napisal/-a:

Slika

Shoe store = Boris
Aja sam mi mamo sam 2X4.
A sem? http://sl.wikipedia.org/wiki/Vodi%C5%A1ko
Ka pa vem. Cesta do tja je precej zahtevna. Pa še par prečenj vode (mostovi&viadukti.press) je vmes. :oops:

Razen če namesto 2x4 ponudiš 2x6(pack) :partyman:

WEB Racer

alesss
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a alesss » 29 Maj 2009, 14:32

ork napisal/-a:
alesss napisal/-a:

Slika

Shoe store = Boris
Aja sam mi mamo sam 2X4.
A sem? http://sl.wikipedia.org/wiki/Vodi%C5%A1ko
Ka pa vem. Cesta do tja je precej zahtevna. Pa še par prečenj vode (mostovi&viadukti.press) je vmes. :oops:

Razen če namesto 2x4 ponudiš 2x6(pack) :partyman:
Ja cesta sicer še ni asfaltirana ampak mislim da bo v kratkem, 2X6 pack pa dobiš če greš po tej cesti preden jo asfaltirajo.
http://www.youtube.com/watch?v=2r1OmNkVCm4

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 29 Maj 2009, 15:27

Lahko bi zdaj pisal in nakladal kako se mi verjetno ne splača zarad par pirov in enga širokega (in lepega, priznam) klanca tovorit moped na prikolici več kot 100 kilometrov.....ampak je bolj simpl napisat: NE UPAM. In zaključit temo ;)

WEB Racer

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 29 Maj 2009, 19:00

alesss napisal/-a:
Ja cesta sicer še ni asfaltirana ampak mislim da bo v kratkem, 2X6 pack pa dobiš če greš po tej cesti preden jo asfaltirajo.
Ork se ti tam odpelje rikverc, če mu pa daš še prej 2x6pak pa z zavezanim očima. ;)

Uporabniški avatar
Boris
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Boris » 29 Maj 2009, 19:36

czy napisal/-a:
alesss napisal/-a:
Ork se ti tam odpelje rikverc, če mu pa daš še prej 2x6pak pa z zavezanim očima. ;)
Kr povej jim, da tak klanc ni za salte ;)

Uporabniški avatar
terrible-1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a terrible-1 » 29 Maj 2009, 20:13

ork napisal/-a:Lahko bi zdaj pisal in nakladal kako se mi verjetno ne splača zarad par pirov in enga širokega (in lepega, priznam) klanca tovorit moped na prikolici več kot 100 kilometrov.....ampak je bolj simpl napisat: NE UPAM. In zaključit temo ;)
Ne vem,zakaj sem te do tega posta še spoštoval :-k .
Sorry si ORKanski web racer =D> .

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 29 Maj 2009, 20:16

Boris napisal/-a:
czy napisal/-a:
alesss napisal/-a:
Kr povej jim, da tak klanc ni za salte ;)
Če dobim zravn dabl 6packa še tisto redbull teto z lepo kapo iz neke druge teme.....ma bi probal tud salto. Makar z mopeda na noge. Zdaj je zadost visok ;)

WEB Racer

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 29 Maj 2009, 20:34

terrible-1 napisal/-a:
ork napisal/-a:Lahko bi zdaj pisal in nakladal kako se mi verjetno ne splača zarad par pirov in enga širokega (in lepega, priznam) klanca tovorit moped na prikolici več kot 100 kilometrov.....ampak je bolj simpl napisat: NE UPAM. In zaključit temo ;)
Ne vem,zakaj sem te do tega posta še spoštoval :-k .
Sorry si ORKanski web racer =D> .
Kaj naj rečem - sploh me ne poznaš in tudi jaz ne vem zakaj si me spoštoval. Niti zakaj si me nehal, če si me že...
Morda zato ker se mi zdi brezveze na forumu prepucavat o tem do kam zleze 2x4 in do kam 4x4? Ker nisem komentiral filma?
No lahko pa tudi komentiram, če je to spoštovanja vredno:
- žal so redki posnetki takšni da lahko razbereš dejansko strmino klanca. Na tem ki ga je alesss prilepil se ne da razbrat. Ravno zaradi tega nočem pisat da se mi klanec ne zdi nič posebnega, ker pač posnetek lahko vara. Čeprav glede na to, da je voznik quada večino klanca prevozil sede, in voznik endura v drugem posnetku je tud večino klanca na riti, sklepam da klanec ni tako zelo hud...(ko sem še jaz gonil enduro je veljalo da če te rit boli, preveč sediš, če prveč sediš so preslabi klanci, in od tega fašeš samo hemeroide. Če že sediš mora bit tud motor na ta zadnjem :lol: )
Ampak ne - morda pa posnetek vara in ne želim nekomu zanikat dosežka, dokler ne vem dejnsnkega stanja. Ne vidim pa smisla nekomu, ki ga spoloh ne poznam dokazovat česarkoli nasprotnega. Sploh če je povabilo za to dokazovanje že v prvem postu provokativno. Zakaj le? Ne potrebujem takšnih samopotrditev.
Ali pa bi bil deležen tvojega spoštovanja, če bi takoj zagrabil kontra - kje, kdaj alesss? - takoj ti dokažem da grem vezanih očiju na klanec!
Eh Terrible, ne glede na tvoje spoštovanje ali ne spoštovanje, jaz še vedno spoštujem tvoje dosežke. Ker so evidentni.
Bom pa še kar po webu dirkal in kot zopet ugotavljam - raje manj pisal. Čeprav:
1. se je vse začelo z mojimi gumami :???: WTF?
2. se ne spomnim kje in kdaj sem napisal, da si ne upam, niti da si upam na kakršnokoli Vodiško :???:

Terrible-1 a ti posvečaš pozornost vsaki provokaciji? :???:

WEB Racer

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 29 Maj 2009, 22:56

Ork, škoda tipkovnice; ko bodo oni snežno kraljico po deževju prevozili, se šele lahko oglašajo.... 8) Tam pa itak veš, da športaki nimajo kaj iskat(razen težav....)

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 30 Maj 2009, 02:11

Pero napisal/-a:Ork, škoda tipkovnice; ko bodo oni snežno kraljico po deževju prevozili, se šele lahko oglašajo.... 8) Tam pa itak veš, da športaki nimajo kaj iskat(razen težav....)

Snežna kraljica pa res ni kak bav-bav. :lol:

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 30 Maj 2009, 06:19

Evo, dvopogonci, kontra vam je padla... Snežna kraljica... :lol:

ro-bi
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a ro-bi » 30 Maj 2009, 07:20

czy napisal/-a:
alesss napisal/-a:
Ti pa na zadnjem zicu odojke prodajaš :lol:

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 30 Maj 2009, 07:37

Pero ti poznaš, czy pozna in še nekateri poznajo "gostoljubnost" te vlake. Če kdo od dvopogoncev želi mu jo z veseljem predstavim. Noben bav bav ni, res je. In povabilo ni provokacija.

Bom pa sedaj še jaz provokativen, če že gre vse v tej smeri :evil: :
- ta vlaka je na več odsekih vsaj tako, če ne bolj, strma kot tist alesssov klanec
- ta vlaka ni niti približno tako "splanirana" kot tist klanec. Kdor tu sedež greje, hitro končna na hrbtu. Letos ima še posebej lušno konfiguracijo
- na tej vlaki ni še noben 2pogonec zlezel dlje kot 15 metrov. Če bo kateri od 2pogoncev zlezel vsaj do polovice mu osebno plačam kosilo + pira kolk ga spije.

In da še zdaj "spoštovanja vredno" repliciram Alesssovo povabilo: Če mi garantiraš da je tam pri vas še več takšnih klancev bom pa prišel na to Vodiško. Zarad samega enga *určevga klanca me pa res ne dobiš na drug konec Slovenije. Jih je tu pri nas dovolj. In dovolj je tudi orkanskih in huronskih web rejserjev s katerimi lahko grem na pir.
Če pa želiš, da bom znal bolje ocenit tisti vodiški klanec: napravi še en posnetek in se nekje na polovici, kjer je res strmo ustavi. Potem pa spelji (če seveda lahko). Tako se lažje oceni strmina na posnetkih.

In da zaključim v slogu Terrible-ja:
Ne vem zakaj sem do sedaj še imel interes kdaj prit na kakšno uradno tekmo in spoznat kakšnega od 2wd herojev.....
No sedaj se mi vedno bolj dozdeva, da bi to bila izguba časa.

WEB Racer

alesss
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a alesss » 30 Maj 2009, 07:54

ork napisal/-a:Pero ti poznaš, czy pozna in še nekateri poznajo "gostoljubnost" te vlake. Če kdo od dvopogoncev želi mu jo z veseljem predstavim. Noben bav bav ni, res je. In povabilo ni provokacija.

Bom pa sedaj še jaz provokativen, če že gre vse v tej smeri :evil: :
- ta vlaka je na več odsekih vsaj tako, če ne bolj, strma kot tist alesssov klanec
- ta vlaka ni niti približno tako "splanirana" kot tist klanec. Kdor tu sedež greje, hitro končna na hrbtu. Letos ima še posebej lušno konfiguracijo
- na tej vlaki ni še noben 2pogonec zlezel dlje kot 15 metrov. Če bo kateri od 2pogoncev zlezel vsaj do polovice mu osebno plačam kosilo + pira kolk ga spije.

In da še zdaj "spoštovanja vredno" repliciram Alesssovo povabilo: Če mi garantiraš da je tam pri vas še več takšnih klancev bom pa prišel na to Vodiško. Zarad samega enga *určevga klanca me pa res ne dobiš na drug konec Slovenije. Jih je tu pri nas dovolj. In dovolj je tudi orkanskih in huronskih web rejserjev s katerimi lahko grem na pir.
Če pa želiš, da bom znal bolje ocenit tisti vodiški klanec: napravi še en posnetek in se nekje na polovici, kjer je res strmo ustavi. Potem pa spelji (če seveda lahko). Tako se lažje oceni strmina na posnetkih.

In da zaključim v slogu Terrible-ja:
Ne vem zakaj sem do sedaj še imel interes kdaj prit na kakšno uradno tekmo in spoznat kakšnega od 2wd herojev.....
No sedaj se mi vedno bolj dozdeva, da bi to bila izguba časa.
Zmenjeno pridemo, se dogovorimo preko PM-ja.

Odgovori