Uvoz iz ZDA
Uvoz iz ZDA
Zanima me,če ima kdo izkušnje z uvozom quada iz ZDA . In kakšne bi bile dajatve ? Ker se zanimam za Outlowa 525irs model2009 , ki v ZDA stane 7600 USD +550USD za prevoz do Hamburga. Ali moram dajatve plačati v Nemčiji ali pa pri nas ? Za quada pa ne rabim homoligacije. Že vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore.
IRS pride pri nas 10.490 EUR.
Glede stroškov, je najbolje da se obrneš na najbližjega špediterja.
Glede stroškov, je najbolje da se obrneš na najbližjega špediterja.
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Meni so iz ZDA pripeljali nov traktor za košnjo trave, težak okoli 200 kil s ceno 1000€ za 400 € z vsemi stroški (prevoz + špedicijski stroški + carina + davek)mudracer napisal/-a:Mislim ,da je pri nas cena okoli 11000 -12000 evrov .Zato pa me zanima kakšni bi bili stroški ob prevzemu v luki razen stroškov prevoza iz nemčije
- DavidMX
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Kontakt:
Pozdravljen,
tudi sam sem se že zainteresiral za takšen nakup, ker je dokaj ugoden. S kolegom sva hotel pripeljati 2 ATV-ja iz ZDA (nehomologirana).
tudi sam sem se že zainteresiral za takšen nakup, ker je dokaj ugoden. S kolegom sva hotel pripeljati 2 ATV-ja iz ZDA (nehomologirana).
Človek iz tega podjetja je iz Slovenije, v Sloveniji je znan predvsem po uvozu ameriških V8 avtomobilov, za vse informacije je vedno pripravljen pomagati. Če ga kdo potrebuje mu lahko dam tudi njegov MSN...