BELA KRAJINA - vožnje, dogovori za vožnje, dogodki ...
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dragatuš
- Kontakt:
BELA KRAJINA - vožnje, dogovori za vožnje, dogodki ...
Čeprav sem šele v fazi čakanja na moj stroj, sem se odločil odpreti novo temo za nas Belokranjce pa tudi tiste, ki se radi podajo v ta prelep del naše dežele. Upam, da vas je kaj na forumu, da se zmenimo za kako srečanje.[/b]
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
V ustreznem programu pomanjšaš sliko na 600 pik po širini in jo naložiš na nek server, npr. http://www.shrani.si/slavkofpvv napisal/-a:Mene zanima kako naložim slikce gor!
nato pa v odgovoru kopiraš povezavo.
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
No pa naj kot prvi opišem mojo prvo malo daljšo vožnjo z mojim velikanom. Čeprav ga imam šele 4 dni, sem že naredil 250 km, večinoma po urejenih gozdnih poteh. Vožnja na Mirno goro je bila čisti užitek, na poti nisem srečal nikogar, na vrhu pa čudovit pogled na Belo krajino. Gor spil kavico, nato pa po drugi poti, čez Ponikve, nazaj v dolino. Med vožnjo sem se skoraj dvakrat zgubil, a sem potem le prišel na pravo pot. Sicer pa so lepi kraji za potep tam zgoraj pa še cesta je dokaj dobro prevozna. Še ponovim! Tokrat še s kakšnim kolegom za družbo. Rezultat potepanja: Jumbo poln prahu! 
Sicer pa se JUMBO zelo lepo vozi, tako po asfaltu, kot po gozdnih poteh kar je poseben užitek. Zaenkrat mi ni žal, da sem se odločil zanj. Kako neki, saj sem na ta trenutek čakal že skoraj 2 leti. Upam, da mi bo dobro služil. Všeč mi je njegova masivna oblika. Sedaj pa gasa, nič šparat!
Sicer pa se JUMBO zelo lepo vozi, tako po asfaltu, kot po gozdnih poteh kar je poseben užitek. Zaenkrat mi ni žal, da sem se odločil zanj. Kako neki, saj sem na ta trenutek čakal že skoraj 2 leti. Upam, da mi bo dobro služil. Všeč mi je njegova masivna oblika. Sedaj pa gasa, nič šparat!
Zadnjič spremenil slavkofpvv, dne 11 Sep 2009, 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Se moramo zmenit za kako turo, ja. Ampak kot vodič boš po razmočenem terenu zihr imel prednost, saj ima tvoj 4x4 pogon.Joško napisal/-a:OK, jaz sem takoj v igri.
Sem že spoznal veliko zanimivih gozdih poti, ene so res zakon,...veliko bolj zanimive bodo ko se ta presušena tla že enkrat razmočijo!!
Se priporočam za vodiča
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Pozdravljeni!
Spet se vam oglašam z opisom današnje ture!
Zbudil sem se ob 07:00 uri, na hitro nekaj pojedel in se odpeljal do Črnomlja. V Tik Taku se spil kavico ter pot nadaljeval proti Staremu trgu in naprej proti Predgradu. Tu sem pri kapelici zavil levo ter
po gozdni cesti nadaljeval pot na Kozice. Z razgledišča na Kozicah, kjer je RTV pretvornik, naj bi se razprostiral prečudovit pogled na dolino Kolpe, vendar sem bolj malo videl, ker je precej zaraščeno. Verjetno bi moral peš na nekakšno razgledno točko, ki jo bom poskusil najti prihodnjič. Pot je krasna, lahko prevozna. Ko sem se vračal domov, sem se ustavil še v Baru Kapca v Deskovi vasi, nato pa pot nadaljeval proti domu. Kjer se je dalo po gozdnih poteh! Skupno sem prevozil 80 km. Drugič turo ponovim še s kakšnim kolegom, zato vas vabim, da se mi javite pa se zmenimo, s sabo vzamemo kak literček ali dva, domačo klobaso in .... gasa.
Vrhgora - odcep Dalmatinka

Spet se vam oglašam z opisom današnje ture!
Zbudil sem se ob 07:00 uri, na hitro nekaj pojedel in se odpeljal do Črnomlja. V Tik Taku se spil kavico ter pot nadaljeval proti Staremu trgu in naprej proti Predgradu. Tu sem pri kapelici zavil levo ter
po gozdni cesti nadaljeval pot na Kozice. Z razgledišča na Kozicah, kjer je RTV pretvornik, naj bi se razprostiral prečudovit pogled na dolino Kolpe, vendar sem bolj malo videl, ker je precej zaraščeno. Verjetno bi moral peš na nekakšno razgledno točko, ki jo bom poskusil najti prihodnjič. Pot je krasna, lahko prevozna. Ko sem se vračal domov, sem se ustavil še v Baru Kapca v Deskovi vasi, nato pa pot nadaljeval proti domu. Kjer se je dalo po gozdnih poteh! Skupno sem prevozil 80 km. Drugič turo ponovim še s kakšnim kolegom, zato vas vabim, da se mi javite pa se zmenimo, s sabo vzamemo kak literček ali dva, domačo klobaso in .... gasa.
Vrhgora - odcep Dalmatinka

Zadnjič spremenil slavkofpvv, dne 13 Sep 2009, 20:37, skupaj popravljeno 4 krat.
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Kočevski rog je že kar dobro raziskan. :
Če imaš dlančnik z naloženim OziExplorerjem ni frke. Samo gas, ko pa se naveličaš. pogledaš kje si in nazaj proti domu. Lani smo precej sobot preživeli v teh krajih. Vozimo se samo po cestah, nič po gozdu.Če bo zadnji vikend v tem mesecu lepo vreme, se lahko dogovorimo za kakšno turo.

- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
No, saj se nas bo nabralo nekaj počasi!Drago napisal/-a:Kočevski rog je že kar dobro raziskan. :Če imaš dlančnik z naloženim OziExplorerjem ni frke. Samo gas, ko pa se naveličaš. pogledaš kje si in nazaj proti domu. Lani smo precej sobot preživeli v teh krajih. Vozimo se samo po cestah, nič po gozdu.Če bo zadnji vikend v tem mesecu lepo vreme, se lahko dogovorimo za kakšno turo.
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- Lavrin sport
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Semič
- Kontakt:
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ej, ne vem točno kam bi se zapeljali. Najboljše, da se dobimo kje v Črnomlju okrog 09:00 ure pa se potem odločimo za traso. S sabo vzamemo kaj za pit in jest in gasa. No, ne vem! Predlogi? Naj jih pride čim več!Lavrin sport napisal/-a:Sem za vendar povej uro in kraj zbora, ter v grobem opiši začratno pot.
Če bo vreme OK prideva dva.