Iz tega foruma si bil izločen

Ime pove vse!
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mežica
Kontakt:

Iz tega foruma si bil izločen

Odgovor Napisal/-a czy » 26 Sep 2009, 12:12

Pri sosedih so me banali, ker sem napisal, da imajo otročje predloge logotipa za novo ustanovljen klub. Smešno.
Zanimivo pa, da mi taisti ni izbrisali posta kjer sem pohvalil Tamracov kovček. Demokracija na višku. :D
Pri tem se pa vprašaš o kredibilnosti prodajalca, in njegovih manipolacijah.

Uporabniški avatar
Hunter66
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Nova Gorica

Odgovor Napisal/-a Hunter66 » 26 Sep 2009, 12:31

Ce hoces imeti mir z tamkasnjo mularijo moras kupiti kaksnega kitaca ne pa Kawe :lol:

Po Slovenskih smrtno nevarnih cestah varno samo še z ATV-ji !!!

Blue_29
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Blue_29 » 26 Sep 2009, 18:47

Zakaj pa je otročje?
Saj tudi logo tega foruma ni nek višek oblikovalskih sposobnosti :D

Da ne bo nesporazuma, berem oba foruma, ampak sodelujem skoraj nič, me pa vseeno zanima razlaga mnenja.

Lp :hoj:

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 26 Sep 2009, 22:09

Tudi na temu forumu je bil Czy skoraj banan zaradi prepirljivih izjav v preteklosti,vendar se je izognil temu.Na sosednjem forumu je razmišljal,da ima za sogovornike samo 15-letnike in se je uštel.Kazen je vzgojna (vsaj tako so nas učili v šoli).Ko se nebo več delal frajerja in vseveda ter brez žalitev ostalih,,bo pa lahko zopet sodeloval v razpravah .Žal (kot že toliko drugih) ni prebral osnovnih navodil obnašanja in pisanja na forumih.
Red pa mora biti,pa čeprav je slab!!!! :twisted:

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 27 Sep 2009, 01:03

Oh Rudi, malo se zbudi. Kaj pa je narobe, če sem podal mnenje, da so tvoji izdelki logotipa zanič? Takšno je pač moje mnenje, boš pač moral naštudirat kak grafičen program in se naučiti kaj o oblikovanju.
In zato, ker sem negiral glavnega petelinčka v peskovniku, ste mi odvzeli lopatko in grablce. :roll:
Tudi prav, najbolš je, da si vas nekaj vsevedov zaklenete tisti forum in se pogovarjate vsak s sabo, tako boš vsaj brez skrbi, da bo sogovornik istega mišljenja ali pa morda ne?
Eh brez veze ..........

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 27 Sep 2009, 10:15

Czy: veseli bi bili,če bi lahko ti spravil skupaj vsaj en post brez žaljenja ostalih in z kakršnimi koli pametnimi predlogi.Za tvoj ban sem izvedel ob tvojem jokanju na tem forumu (užaljen dojenček) in ne na forumu,kjer si imel priložnost brez žalitve kogarkoli, podati svoj predlog za logo (vendar nisi sposoben konkretnih dejanj in ti ostanejo samo žalitve, tako članov,kot po opozorilu tudi admina -slednje je bil razlog za ban)
Kar se pa tiče skupnih voženj in dokazovanja,pa si bil po opletanju z jezičkom,povabljen na gorenjsko,vendar je bil tvoj odgovor,"se nimam namena pred nikomer dokazovati".Res nevem,zakaj bi se moral jaz dokazati pred tabo (z Linhai-jem sva svoje že večkrat dokazala pred normalnimi ljudmi z katerimi se rad družim brez žalitev). :D

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 27 Sep 2009, 10:42

A je to žalitev če poveš svoje mnenje? Pa ne posplošuj.
Pa sem te samo povabil, da svoje petelinjenje udejaniš na terenu. Pa saj za druženje z normalnimi ljudmi ne rabiš kakšnih posebnih voznih sposobnosti, pa tudi linhaj je za to čist ok.
Če si premisliš javi, te z največjim veseljem pričakujemo. Za vso možno udobje med furo in po njej je poskrbljeno. Explozija zabave. ;)
Lahko pa ti prskrbim tudi prevoz, da ne boš imel nikakršnih stroškov, razen tratenja dragocenega časa z nenormalnimi ljudmi.

Blue_29
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Blue_29 » 27 Sep 2009, 10:45

Slika

:prvi:

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 27 Sep 2009, 17:51

Povdarek mojega posta je bil na NORMALNIH LJUDEH.Ti očitno potrebuješ strokovno pomoč.
Užalil nisi mene,saj tvojega posta sploh videl nisem (je bil prej izbrisan,pa ne samo zaradi podajanja žaljivega mnenja,to sam veš,temveč z ZS in e-maili adminu in izjavah v njih z žaljivim nikom,ko si se ponovno vpisal na forum.)
Zato prenehaj toćiti solzice,če se je končno našel nekdo,ki takega obnašanja na forumu ne dopušča.

L P Rudi

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 27 Sep 2009, 18:25

Kot njegov piarovec in pravni zastopnik si bil napačno obveščen. Zs nisem poslal, ker mi je to onemogočeno, poslal pa sem mu e-mail z naslednjo vsebino

"Zdravo, najbrž si me banal na forumu ker sem podal mnenje o vašem logotipu. Naj ti povem, da je tvoje vedenje še bol otročje. Ker je pač to nekako moj poklic, bi te prosil za en kratek sestanek.
Za tvoj prosti termin mi javi, jaz se bom prilagodil.

Lp czy"

Gre pa predvsem za to, ker z brisanjem posameznih postov in podobnimi manipolacijami zavaja bralce foruma in morebitne kupce. Kar je veliko bolj nedopustno od mojega komentarja o logotipu nekega neobstoječega kluba.
Mislim, da je prav in pošteno, da so ljudje korektno informirani.
To pa, da mi je onemogočeno sodelovat na forumu, me pa prav nič ne moti. Me pa tvoja obsedenost z mano že malo moti in če že pišeš o nekih žalitvah si še enkrat preberi svoje poste po različnih temah.

Uporabniški avatar
bmajcen3
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bmajcen3 » 10 Okt 2009, 16:24

Ampak toliko kreganja kot ga je pa na tem forumu, ga je pa malo kje...

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 10 Okt 2009, 21:24

He, he, drugje take teme pač brišejo in banajo drugače misleče. Moje skromno mnenje... 8)

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 11 Okt 2009, 09:38

Pero: Tudi ti si imel žaljivo anketo,pa še sedaj obstaja (je ni nihče izbrisal,ali te banal).
Nekateri pač ne znajo prenehati,kljub opozorilom,zato jim sledi kazen (tudi na tem forumu se to dogaja)
Red pač mora biti,pa čeprav nekateri mislijo,da je slab. :D

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 11 Okt 2009, 13:54

Žaljiva je bila za uporabnike z omejenim umom....

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 12 Okt 2009, 08:01

Ko boš spoznal,da je tudi taka izjava žaljiva do nekoga,boš pa lahko postal človek z "neomejenim umom" :twisted:

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
czy
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a czy » 12 Okt 2009, 08:55

Rudi ti si car. :4x:

Po moje lahk žebelj z glavo zabiješ.

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 12 Okt 2009, 09:04

Seveda. :D
Zato sem pa še vedno prisoten na vseh forumih in me še niso banali z nobenega. :twisted:

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Zaklenjeno