oglas : http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3272989
Lp!
tirolc napisal/-a:škoda da se BRP-ji ne štejejo kot vsi drugi atv-ji kateri se prodajajo v rubriki oglasi (kupim-prodam), zgleda da so nekaj več, zato prosim admine da jim naredijo posebno rubriko kjer se bodo ti atv-ji prodajali, ali pa naprošam lastnike da si forum bolj natančno ogledajo![]()
![]()
lp
Kadar prideš k meni na kofe, pa samo okoli mojega letaš. Drugih sploh ne vidiš ????tirolc napisal/-a:škoda da se BRP-ji ne štejejo kot vsi drugi atv-ji zgleda da so nekaj več,
lp
Tisto gmoto sedaj lopovi vsaj pri miru pustijo.tirolc napisal/-a:kaj to je tista gmota katera je v koprivah pokrita z cerado
tirolc napisal/-a:a potem je zato v koprivah da jo lopovi pustijo, zdaj sem pa skrivnost izdal, me boš pa![]()
Točno takotirolc napisal/-a:Če so pravila na forumu za vse enaka in se jih velika večina tudi drži ne vem v čem je problem, so pa neke cvetke katere uletijo na forum in ne pogledajo niti osnovnih pravil kaj šele kazala zato je tako. Mi kateri smo na forumu pa že dalj časa si pa kakšno tako spustimo bolj za šalo kot zares in si jih razlagamo tudi kot šalo in nimamo zamer med seboj. Žal je tako