renegate800
renegate800
Pozdravljeni.Pred kratkim sem si nabavil Renegade800 ,pa me zanima kakšna bi naj bila končna hitrost,ker meni na števcu ne pokaže več kot115 kmh in bratu ,ki ima Bajo650 še vedno gledam v auspuh.Tako ,da sem rahlo razočaran nad novo pridobitvijo.
Mislim, da bo to kar realno. Renegade ima variomat in kakšne realno višje hitrosti ne bo dosegel. Možne so še določene predelave, ki ti pa razen kupčka EUR ne bodo kaj dosti pomagale pri končni hitrosti.
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Re: renegate800
pa dober, si ti kupil ATV z 4x4 za po asfaltu? po makedamu je itak že 80 vrh glave, in tu si ti na boljšem ker so na makedamu važni pospeški. v tem pa bajo verjetno neseš kot za šalo?mudracer napisal/-a:Pozdravljeni.Pred kratkim sem si nabavil Renegade800 ,pa me zanima kakšna bi naj bila končna hitrost,ker meni na števcu ne pokaže več kot115 kmh in bratu ,ki ima Bajo650 še vedno gledam v auspuh.Tako ,da sem rahlo razočaran nad novo pridobitvijo.
Pojdita mal izven cest probat...., ene 4 ure, pa boš videl razlikoPozdravljeni.Pred kratkim sem si nabavil Renegade800 ,pa me zanima kakšna bi naj bila končna hitrost,ker meni na števcu ne pokaže več kot115 kmh in bratu ,ki ima Bajo650 še vedno gledam v auspuh.Tako ,da sem rahlo razočaran nad novo pridobitvijo.
LP
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
To pa res, sploh, ce ga bos po kaksnem bolj kamnitem terenu vlekel, bo imel hitro roke do kolenhirulupi napisal/-a:Pojdita mal izven cest probat...., ene 4 ure, pa boš videl razlikoPozdravljeni.Pred kratkim sem si nabavil Renegade800 ,pa me zanima kakšna bi naj bila končna hitrost,ker meni na števcu ne pokaže več kot115 kmh in bratu ,ki ima Bajo650 še vedno gledam v auspuh.Tako ,da sem rahlo razočaran nad novo pridobitvijo.
LP

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Pojdita mal izven cest probat...., ene 4 ure, pa boš videl razlikohirulupi napisal/-a:Pozdravljeni.Pred kratkim sem si nabavil Renegade800 ,pa me zanima kakšna bi naj bila končna hitrost,ker meni na števcu ne pokaže več kot115 kmh in bratu ,ki ima Bajo650 še vedno gledam v auspuh.Tako ,da sem rahlo razočaran nad novo pridobitvijo.
LP[/quot
Danes smo se vozli 5ur makadam, asfalt, šuma,potoki,jarki,tam kjer sem se peljal z renegadom je tudi baja šla ,mogoče z malo več muke ampak je šla ,kar pa se tiče udobja pri vožnji pa ni razlike.
Stvar je v tem,da v reklamah pa raznih testih pišejo 0-135 v samo 5s kaj sploh ni res razen ,da maš predelanega kar pa se tiče off road so tak vsi 4x4 približno isti pač odvisno,od voznika kako ma prakso pa kolko si upa ,ker vsi mopedi majo dovolj rezerve,ki jo mi amaterji nikoli ne bomo izkoristli.Jezi me edino, ko pridemo kam na ravnico me z Bajo ,Banshejem in Suzukijem v pospeških odnesejo,kar me prej ,ko sem mel Predatorja niso
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
To tudi mene jezi, ker v reklami pravijo, da gredo vsi madezi ven in po pranju ugotovis, da tudi ariel ni vse mogocen...mudracer napisal/-a:Stvar je v tem,da v reklamah pa raznih testih pišejo 0-135 v samo 5s kaj sploh ni res razen ,da maš predelanega kar pa se tiče off road so tak vsi 4x4 približno isti pač odvisno,od voznika kako ma prakso pa kolko si upa ,ker vsi mopedi majo dovolj rezerve,ki jo mi amaterji nikoli ne bomo izkoristli.Jezi me edino, ko pridemo kam na ravnico me z Bajo ,Banshejem in Suzukijem v pospeških odnesejo,kar me prej ,ko sem mel Predatorja niso
Skratka, to bi lahko pred nakupom malce bolj preveril in stestiral, saj si ga lahko v ski&sea tudi rentas. Ze z pogledom na youtube.com je dosti primerjav med kawasaki KFX700 in Renegade 800 in sta tam-tam. Potem pa najdes tudi zelo zelo veliko primerjav v startih med kawasaki kfx700 in ostalimi

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Za primernemudracer napisal/-a:.Tako ,da sem rahlo razočaran nad novo pridobitvijo.

Toliko kot vitel za kak drug štirikolesnik....
Vitli so enaki, razlika je v nosilni plošči (kamor privijačiš vitel), ki pa je prilagojena za vsak štirikolesnik.
Vitli so enaki, razlika je v nosilni plošči (kamor privijačiš vitel), ki pa je prilagojena za vsak štirikolesnik.
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!

BRP napisal/-a:prostora je za dva, samo če zadaj sediš je sedež nagjen nazaj in ko pelješ navzhrib sopotnika boli, križ ker se mora držati malo naprej pa še sedež je zadaj precej širok.

http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Kot bi napisal, da si kupil Patrola, zdaj pa po ovinkih ne uloviš Honde R Type.mudracer napisal/-a:Pozdravljeni.Pred kratkim sem si nabavil Renegade800 ,pa me zanima kakšna bi naj bila končna hitrost,ker meni na števcu ne pokaže več kot115 kmh in bratu ,ki ima Bajo650 še vedno gledam v auspuh.Tako ,da sem rahlo razočaran nad novo pridobitvijo.
Vsaka stvar je za nekaj dobra, čeprav močno dvomim, da težke krave, kot je ta renegade, kaj dosti koristijo na off roadu.
Bi bil pa super za prikolico po parkirišču prestavljat in podobno.
lp
Robi