Vožnja
-
golavsek65
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Prebold
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
To pa ne bo držalo. Neki prodajalec blizu Drave je še pred letom ponujal cenovno zelo sprejemljive atv-je, ki so bili po njegovih navedbah opremljeni z zavornim sistemom ABS, kateri deluje podobno kot ABS.luksislo napisal/-a: ker nima ATV ABS-a
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
No, po dolgem času sem vzel s seboj aparat, sicer slik ni veliko, ampak so iz srca. Trasa: Škofja Loka-Trojane-Celje-Celjska Koča-Kozjansko in nazaj če Tuhinjsko dolino.
V Celju, pa se nama je pridružil še sam vrhovni MK PANTHERS, s svojo novo igračo.
Glede na en kup govorjenja o končni hitrosti, pa sem jo danes izmeril tudi sam. Meril sem pred začetkom trojanskega klanca, ustavil pa sem V Levcu (Celje). Motor je končno hitrost dosegel na regionalni cesti po blagem klancu navzdol, z dvemi osebami. Po ravnini brez zaveterja pa ni presegel 150km/h.

V Celju, pa se nama je pridružil še sam vrhovni MK PANTHERS, s svojo novo igračo.
Glede na en kup govorjenja o končni hitrosti, pa sem jo danes izmeril tudi sam. Meril sem pred začetkom trojanskega klanca, ustavil pa sem V Levcu (Celje). Motor je končno hitrost dosegel na regionalni cesti po blagem klancu navzdol, z dvemi osebami. Po ravnini brez zaveterja pa ni presegel 150km/h.

http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Natko je doma malo pod šolo, sva ga šla malo pogledat. Si ti tud iz Kozjanskega?
Honda Hornet 900
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Zdravo.
Tudi sam sem se danes potepal Kozjanskem. Mene je pa pot vodila iz Ljubljane proti Jančam in naprej do Litije. Od tam pa do Hrastnika in nato po levem bregu Save skozi Zidani Most do Brestanice. V Podsredi sem se ustavil na gradu in nato nadeljeval do Bistrice ob Sotli. Nato pa ob Slovensko Hrvaški meji do Rogaške kjer sem obiskal nekaj prijateljev. Vračal sem se skozi Celje do Vranskega in nato skozi Tuhinjsko proti Kamniku. Vsega skupaj caa 350 km.

Tudi sam sem se danes potepal Kozjanskem. Mene je pa pot vodila iz Ljubljane proti Jančam in naprej do Litije. Od tam pa do Hrastnika in nato po levem bregu Save skozi Zidani Most do Brestanice. V Podsredi sem se ustavil na gradu in nato nadeljeval do Bistrice ob Sotli. Nato pa ob Slovensko Hrvaški meji do Rogaške kjer sem obiskal nekaj prijateljev. Vračal sem se skozi Celje do Vranskega in nato skozi Tuhinjsko proti Kamniku. Vsega skupaj caa 350 km.

Nazaj si šel po isti poti kot midva. Kdaj si jo pa mahal?
Honda Hornet 900