nova štifta
nova štifta
mene zanima če gre kdo iz zasavja proti novi štifti.lahko bi se zmenili in šli skupaj .ob 9 bistro lipa litija .več info 041415222 tomo
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Re: nova štifta
Ne grem ravno iz zasavja, ampak nekoliko zahodneje štartam.tomo napisal/-a:mene zanima če gre kdo iz zasavja proti novi štifti.lahko bi se zmenili in šli skupaj .ob 9 bistro lipa litija .več info 041415222 tomo
Kje parkiramo atvjaši na travniku?
Predlagam, da blizu poti na južnem delu, naj ravnina ostane enoslednikom.
Se vidimo!
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- baron21
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: nm
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Naj bilo tako.brinovc napisal/-a: Se vidimo!
!
Jaz grem okoli 8,30h iz NM, nato Dvor - Kočevje - Ribnica - Nova Štifta. Če gre kdo zraven je seveda dobrodošel.
ja pri lipi ob 9htomo napisal/-a:mene zanima če gre kdo iz zasavja proti novi štifti.lahko bi se zmenili in šli skupaj .ob 9 bistro lipa litija .več info 041415222 tomo
Predlagam, da se dobimo okoli devete ure v Blatnikovem hramu na Dvoru.baron21 napisal/-a:Naj bilo tako.brinovc napisal/-a: Se vidimo!
!
Jaz grem okoli 8,30h iz NM, nato Dvor - Kočevje - Ribnica - Nova Štifta. Če gre kdo zraven je seveda dobrodošel.

- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Pred nekaj leti, ko smo se pripeljali atvjaši vsi prašni iz gozda na travnik pod cerkvijo, so se nas nekateri drekpumparji ustrašili kot hudič križa. En je celo mahal v smislu naj ne gremo mimo njegovega ljubljenega in v nulo spoliranega motorja, da nebi slučajno kak delček prahu sedel na njegov krom.Furman napisal/-a::
Še najbolj mi je pa všeč med štirikolesniki, da niso tako zapeli s šminko kot čoperisti
Je pa bilo včeraj fino vzdušje predvsem blizu farovža in kozolca.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Saj ne rečem v vsaki skupini se najde frajer, ki si kupi najdražjo robo in najdražjo konfekcijo pol se pa sam počas ves ušminkan na srečanja pelje in gleda, kdo od poznanih in nepoznanih ga je opazil. Zraven so pa zanj vsi z slabšimi znamkami kot smeti na tleh.
Meni se zdi, da bi bilo potrebno z zakonom zahtevat dobro (ne drago)zaščitno jakno in čelado pa bi bila vožnja tudi bolj varna. Tako pa sosedova deklica z skuterjem do tgovine samo v majčki in brez čelade, ko jo opomnem mi reče saj sem šla samo do...
Meni se zdi, da bi bilo potrebno z zakonom zahtevat dobro (ne drago)zaščitno jakno in čelado pa bi bila vožnja tudi bolj varna. Tako pa sosedova deklica z skuterjem do tgovine samo v majčki in brez čelade, ko jo opomnem mi reče saj sem šla samo do...
Pozdravljen saj ravno k tvoji družbi sem pristopil, pa je moja rekla ne moreš kar tkole med družbo past, pa nobenga ne poznaš..baron21 napisal/-a:Drugič pa kar brez treme pridi zraven. Ne grizemo, ne tepemo, ne podimo nobenega stran...Furman napisal/-a: so mi nekateri znani, samo še ne vem kam kdo paše..![]()
- to pa delamo
Še posebno s kakšnim novim članom...
Bil sem z Sonyevim fotoaparatom in zeeelo velikim objektivom verjetno največjim med firbci