Zanima me, kaka je vaša zgodba. Kako ste prišli do svojega 4kolesnega vozilca ?
Naj najprej jaz začnem. Nekega zimskega popoldneva sva jaz in Quadgirl šla v Mercator-tehniko v Črnučah. Ker se nama ni nikamor mudilo, sva si macle podrobneje olgedovala vso možno robo in med kosilnicami

opazila eno čudno, simpatično, malo a robustno vozilce z napihljivimi kolesi, na katerem je pisalo: ATV E-ton Draco 50. Prvič sem takrat (to je bilo nekje februarja 2005) slišal za kratico ATV, znamka E-ton mi je delovala kot kaka poceni italijanska zadeva, prodajalec pa itak ni vedel prav nič več o tem vozilu, tako kot midva. Ni nama znal razložit, točno kako je z registracijo, izpitom, kaj so oznake CDI, CVT ipd. Kljub temu nama je dovolil, da se nanj usedeva, kar ni bilo lahko, ker je bilo potrebno odmakniti cel kup ostalih mopedov, da smo sploh prišli zraven. Ko pa sem se usedel gor, sem se počutil kot car. Širok, robusten in zelo udoben občutek, ki je bil popolnoma drugačen od tistega, ki ga dobiš ko se usedeš na moped.
In od takrat naprej sva bila okužena. Začela sva se zanimati za čudna vozila, imenovana ATV in se nekega dne odločila za renting. Tako sva marca meseca, prvič vozila Bombardierj-a Rally-a (vsak svojega) cca 2 uri na gozdni cesti proti Taležu in bila popolnoma prevzeta.
Od takrat naprej je bilo samo vprašanje časa, kdaj bova enega izmed njih kupila. In tudi sva, najprej Polaris Phoenix-a (konec aprila) in po enem letu Adly-a 300s. Kaj bo pa sledilo naprej pa bomo še videli...
Kakšna pa je vaša zgodba