SYM QUAD LANDER

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
frucij
Začetnik
Reactions:

SYM QUAD LANDER

Odgovor Napisal/-a frucij » 16 Jun 2010, 22:41

Pozdravljeni.
Sem nov v tej branži pa me zanimajo vaša mnenja glede Sym Quad Landerja 250. Zanimam se za nakup vendar nimam pojma o tem. Meni je všeč dizajn, kaj je pod plastiko pa ne vem. Nekje sem zasledil da zadeva prihaja iz Grčije, spet drugje da iz Tajvana. Skratka, rad bi slišal mnenje poznavalcev o zadevi, morebiti tudi kakšno priporočilo o drugih znamkah primerljivih ATVjev.
TNX.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 17 Jun 2010, 07:38

Dobrodošel ! Da bi pa malce pogledal po forumu, to pa ne, kaj ???

http://atv.si/forum/index.php?f=37&sid= ... 81456ed552

frucij
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a frucij » 17 Jun 2010, 08:10

Hvala za dobrodošlico.

Sem pogledal, sem. Vendar informacije o zadovoljstvu lastnikov ni zaslediti nikjer. Malo je informacij o dotičnem modelu, kvaliteti, zmogljivostih. Tistih par težav ki se omenjajo mi ne more predočiti neke realne slike o atv-ju..

lozinka
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Re: SYM QUAD LANDER

Odgovor Napisal/-a lozinka » 06 Jul 2010, 18:47

frucij napisal/-a:Pozdravljeni.
Sem nov v tej branži pa me zanimajo vaša mnenja glede Sym Quad Landerja 250. Zanimam se za nakup vendar nimam pojma o tem. Meni je všeč dizajn, kaj je pod plastiko pa ne vem. Nekje sem zasledil da zadeva prihaja iz Grčije, spet drugje da iz Tajvana. Skratka, rad bi slišal mnenje poznavalcev o zadevi, morebiti tudi kakšno priporočilo o drugih znamkah primerljivih ATVjev.
TNX.
Evo jst ti bom opisal svoje občutke. Lastim si slabo leto (jučerej nanovo registriral) SYM Quad Lander 300. Sicer prej nisem sploh maral 4kolesnikov ampak me je kolega zastrupil v dveh dneh, čez en mesec sem že imel mašinico doma. Kupil dve let starega z 5200 km izredno očuvanega. Tako kot praviš dizajn je tudi meni všeč, kvaliteta izdelave se mi zdi vredu, nisem imel niti najmanjšega problema (sicer naredil samo 1200 km). Veliko se voziva skupaj z ženo in občutki so enkratni. Hitrost je ravno prava tudi če sva dva gor, potovalna tam 65-70 (žena itak nemara prehitro). Kolk je meni znano je SYM s Tajvana. Motorček se poceni vzdržuje, menda tudi rezervni deli niso dragi in se dobijo (besede mojega serviserja). Vsakem primeru preden kupiš pejt ga probat, če si pa laik tako kot sem bil jaz pa pelji koga sabo ki se razume.

Lp
Dragan

Odgovori