SMC JUMBO 302 in prikolica
- Tommo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dolenjske Toplice
- Kontakt:
SMC JUMBO 302 in prikolica
Zanima me a ima kdo kake izkušnje in če je dovoljeno vleči avtomobilsko prikolico. Seveda vem da moram še priklopiti oz. dodat vtičnico da vklopim luči od prikolice.
Temveč, zanima me a je imel kdo že kake probleme z našimi "modrimi junaki" kateri znajo zakomplicirat in napisat še kako poožnico.
Hvala
Lp, Tommo
Temveč, zanima me a je imel kdo že kake probleme z našimi "modrimi junaki" kateri znajo zakomplicirat in napisat še kako poožnico.
Hvala
Lp, Tommo
- Tommo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dolenjske Toplice
- Kontakt:
sej pomoje jje tut tko, ampak niko neveš. Sej če bom na kakga polcaja naletu seveda brez prikolce ga bom vprašu kak je s tem. Ker jaz misim tko, da če je kljuka homologirana in vpisana v kartonček nima kaj težit, da bi dobil pa dve tablci "ala 3 tablce pri avtu" bo pa drugač. Sem pa tut sam že iska po netu pa ne najdem nikjer pravega pojasnila.
a prav za atv take kot recimo wbc prodaja ali velja kar avto prikolica?Drago napisal/-a:Če imaš v homologacijskem kartončku vpisano vlečno napravo in vlečno moč te naprave, nabaviš takšno (homologirano) prikolico in ne sme biti nobenih težav.
samo noben mi pa ne ve odgovoriti kako je z lučmi, ker dvomim da bi se brez tega lahko vozil po navadni cesti. ali pač?