New Bashan bs250

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
rrezar
Začetnik
Reactions:

New Bashan bs250

Odgovor Napisal/-a rrezar » 16 Avg 2010, 11:49

Lp!

Sem nov uporabnik tega foruma in hkrati novi uporabnik čist novega modela bashana bs250. Sedaj ima že prevoženih 900 km/h.. Zamenjal sem samo olje ter svečko.. Partkrat mi je teško vžigal zaradi vlage ( napačno pranje pri elektroniki ) katero sem potem zaščitil in seveda ''našprical''z WD-jem . Edin kar me moti je pa to ropotanje verige, ki pa se mi zdi da žal ni odpravljivo :(. Te pnevmatike so enkratno fenomenalne za off-road vožnjo ampak , ko se peljem po ''asfaltu'' so pa še kar zelo glasne.

Slika
[ Tako sem jaz zaščitil celotno ključavnico saj po pranju sploh ni bilo kontakta ]

Slika
[ Tole škatlico ,ki sem jo zaoznačil me je zajebavala pri samem vžigo motorja pazljivo z pranjem ! ]

Tule so pa še ostale fotografije :

Slika

Slika

Slika

Slika

Pustimo se presenetiti kaj me bo še dočakalo z njim ;) upam, da ne kaj slabega !

PS: Če imate namen kupiti tile tanovi model vam zelo priporočam, da prvo zaščitite in nato perete !

Za morebitne napake se resnično opravičujem !!

Lp, Gregor!

Uporabniški avatar
FrEcE
Začetnik
Reactions:
Kraj: Laško

Odgovor Napisal/-a FrEcE » 17 Avg 2010, 13:54

Kaj imajo že ti novi bashani zadnji amortizer vpet v nihajno roko?

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 19 Avg 2010, 09:27

FrEcE napisal/-a:Kaj imajo že ti novi bashani zadnji amortizer vpet v nihajno roko?
Zdej nisem nevem kakšen poznavalec tega. Ampak je malce drugačna armortizacija od prejšnega modela.

atvdavor
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a atvdavor » 19 Avg 2010, 20:43

zelo všeč mi je profil na gumah. se mi zdi od oka, da je kar primeren tudi za asfalt.

Uporabniški avatar
FrEcE
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a FrEcE » 20 Avg 2010, 16:03

rrezar napisal/-a:
FrEcE napisal/-a:Kaj imajo že ti novi bashani zadnji amortizer vpet v nihajno roko?
Zdej nisem nevem kakšen poznavalec tega. Ampak je malce drugačna armortizacija od prejšnega modela.
Aha! Mene še zanima kje si kupil ta motor, pa kolikšna je bila cena. (če seveda ni skrivnost) :D

michoo19
Začetnik
Reactions:
Kraj: novo mesto

Odgovor Napisal/-a michoo19 » 20 Avg 2010, 21:54

kot si napiso za tisto majhno stvar v okvirčku.k so3 črne žičke napelane v škatlico.. meni tudi če je to sklopljeno užge. ;)

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 22 Avg 2010, 18:44

atvdavor napisal/-a:zelo všeč mi je profil na gumah. se mi zdi od oka, da je kar primeren tudi za asfalt.

Gume so perfectne morem rečt : ) malo glasne po asfaltu.. vendar sem jih testero po offroad vožnji kjer se vozimo zz crossomi .. in ima kar odličen primer in tudi za ''driftanje'' ; )

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 22 Avg 2010, 18:45

FrEcE napisal/-a:
rrezar napisal/-a:
Aha! Mene še zanima kje si kupil ta motor, pa kolikšna je bila cena. (če seveda ni skrivnost) :D
- Kupil sem ga v Lj Yamaha-kmc ( se mi zdi da je : ) )
- Cena 800eur :lol:

Uporabniški avatar
FrEcE
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a FrEcE » 22 Avg 2010, 21:31

Pa to si kupi novega ali rabljenega? Ker mislim da novega ne dobiš za takšen denar.

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 23 Avg 2010, 14:41

FrEcE napisal/-a:Pa to si kupi novega ali rabljenega? Ker mislim da novega ne dobiš za takšen denar.
Rabljen iz tujine

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 23 Avg 2010, 16:14

rrezar napisal/-a: - Kupil sem ga v Lj Yamaha-kmc ( se mi zdi da je : ) )
Od kdaj pa je Lj Yamaha-kmc v tujini ? :shock: :shock: :shock:

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 24 Avg 2010, 10:04

jaka napisal/-a:
rrezar napisal/-a: - Kupil sem ga v Lj Yamaha-kmc ( se mi zdi da je : ) )
Od kdaj pa je Lj Yamaha-kmc v tujini ? :shock: :shock: :shock:
Narobe sva se razumela... Ta motor so oni iz tujine pripeljali :lol:

Ogled
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Ogled » 24 Avg 2010, 11:53

rrezar napisal/-a:
jaka napisal/-a: Od kdaj pa je Lj Yamaha-kmc v tujini ? :shock: :shock: :shock:
Narobe sva se razumela... Ta motor so oni iz tujine pripeljali :lol:
Menda da prav oni vse motorje, ki jih prodajo pripeljejo iz tujine :shock:

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 24 Avg 2010, 13:04

rrezar napisal/-a:Narobe sva se razumela.. Ta motor so oni iz tujine pripeljali :lol:
Čudno, z KMC poslovno prav lepo sodelujem smo vsakodnevno v kontaktu, včasih tudi več krat na dan itd..itd..tako,da ?????? :oops: :oops:
KMC prodaja izključno in samo (nove ali rabljene) Yamahine štirikolesnike.
Če pa z čimerkoli lahko dokažeš nasprotno, potem sva se res narobe razumela. V tem primeru se ti bom tudi opravičil. :k:

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 24 Avg 2010, 15:41

jaka napisal/-a:
rrezar napisal/-a:Narobe sva se razumela.. Ta motor so oni iz tujine pripeljali :lol:
Čudno, z KMC poslovno prav lepo sodelujem smo vsakodnevno v kontaktu, včasih tudi več krat na dan itd..itd..tako,da ?????? :oops: :oops:
KMC prodaja izključno in samo (nove ali rabljene) Yamahine štirikolesnike.
Če pa z čimerkoli lahko dokažeš nasprotno, potem sva se res narobe razumela. V tem primeru se ti bom tudi opravičil. :k:
Jaz sem prej zgori zamočil in nekonkretno povedal. Da res je prodajajo samo Yamahine izdelke. ( Saj sem pri njih kupil tudi Yamaha opremo za cross) in se mi je čudno zdelo ko sem na avto netu videl, da oni prodajajo tegale atv-ja. '' Vendar ga bi nej prodajal za njegovega prijatelja'' saj mi je sam dejal, da z temi kitajčki ni zasluška :lol:

Uporabniški avatar
_care
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Kras

Odgovor Napisal/-a _care » 24 Avg 2010, 21:10

Hey

Ja nč vidm da nisi mel problemov kej veliko oz nič skori. Poročaj kaj kako se obnaša da vidmo če je res toliko izpopolnjen kot pravijo nekateri. me pa zanima kakšno ma lego na cesti ker prejšni model je mel nikakvo se sploh ni dalo pelat 70km/h kako je zdej s tem. Predvsem me zanima če je atv sposoben pelat turo npr 150km brez da kakšen šrauf potisneš itd itd ker prejšni model je bil na 15km redni servis oz da bi šel eno nedeljo kakšno turo 150km niti pomislit nebi mogu ker ni bilo skori izvedljivo brez orodja :D

L.p.

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 25 Avg 2010, 09:16

_care napisal/-a:Hey

Ja nč vidm da nisi mel problemov kej veliko oz nič skori. Poročaj kaj kako se obnaša da vidmo če je res toliko izpopolnjen kot pravijo nekateri. me pa zanima kakšno ma lego na cesti ker prejšni model je mel nikakvo se sploh ni dalo pelat 70km/h kako je zdej s tem. Predvsem me zanima če je atv sposoben pelat turo npr 150km brez da kakšen šrauf potisneš itd itd ker prejšni model je bil na 15km redni servis oz da bi šel eno nedeljo kakšno turo 150km niti pomislit nebi mogu ker ni bilo skori izvedljivo brez orodja :D

L.p.

Lp!

Tega žal nisem vedu :o Jaz sem pa imel v mislih kupiti tastari model ko je malenkost lepši :lol: . Ok poresnici povedano je imel motor 690 km prevoženih sedaj sem jih jaz naredil 1100. Vijaki so še kitajski se vidi problemov res ni bilo razen, da ga je vlaga ''J**ala'' . Sam agregat deluje odlicno nimam pripomb edin ležaje bom mogu zamenjat v zadnji osi in spredaj končnike kajti imajo malo ''lufta'' . V teh privoženih kilometrih sem samo zamenjal olje in to je use :lol: . Če boš kupil lahko malo poročaš :lol: .

PS : Uspešen nakup ti želim !

Uporabniški avatar
_care
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a _care » 25 Avg 2010, 11:28

No fanj slišat drgač pa sem mislu že ene dve leti nazaj kupit bashana ampak me ni noben komentar prepričal v to zato ko bom in če bom bom raje kako mogoče rabljeno yamaho raptor 350 kar me moti da ni za dve osebi al pa SMC captain 300 kar mi je zelo zanimiv bo treba it pogledat malo na sejem v LJ ko bojo meli zdej razstavljene 4.5.6. sep.

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 25 Avg 2010, 11:58

_care napisal/-a:No fanj slišat drgač pa sem mislu že ene dve leti nazaj kupit bashana ampak me ni noben komentar prepričal v to zato ko bom in če bom bom raje kako mogoče rabljeno yamaho raptor 350 kar me moti da ni za dve osebi al pa SMC captain 300 kar mi je zelo zanimiv bo treba it pogledat malo na sejem v LJ ko bojo meli zdej razstavljene 4.5.6. sep.

No sva bila na isti situaciji glede registracija za 2 osebi. Kajti drugače ga nebi kupil . Vseekakor je pomoje bolje dati kakšen :eur več in kupiš nekakšno znamko . V kateri sem prepričan, da te nemore kar tako pustiti na cesti ( pod pogojem da je redno vzdrževana ). Nekaj takšnega (http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4025444 ) glede letnika neskrbet imam sam yamaho yz250 1999 letnik in brez težav :lol: . Lepo pa je. da se na te zadeve spoznaš ko se odločiš za nakup enega štirikolesnika - poznaš malo hibe in tako . :D

Uspešen nakup!

Uporabniški avatar
_care
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a _care » 25 Avg 2010, 12:55

To je to ampak kar me moti da ni za dve osebi :( drugače pa super atv vsaj kokr pravjo pa še če je odprt ma okrog 45KM kar je odlično .

rrezar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rrezar » 25 Avg 2010, 13:00

_care napisal/-a:To je to ampak kar me moti da ni za dve osebi :( drugače pa super atv vsaj kokr pravjo pa še če je odprt ma okrog 45KM kar je odlično .
aja jaz sem pa prej mislo , da si mislo da ni za dva bashan bs200. :roll:
O tem pa nevem kaj preveč , nekatere raptorce se sploh nedajo.

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 25 Avg 2010, 13:05

_care napisal/-a:To je to ampak kar me moti da ni za dve osebi :( drugače pa super atv vsaj kokr pravjo pa še če je odprt ma okrog 45KM kar je odlično .
To misliš za Raptor 350? Odprt 45KM?

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
_care
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a _care » 26 Avg 2010, 07:21

Ja raptor 350 ma odprt nekje 45KM če sem narobe povedal pa me popravi.

Uporabniški avatar
DavidMX
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zagorje ob Savi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a DavidMX » 26 Avg 2010, 07:48

Tezko, da bi YFM 350 imela 45KM. Če se ne motim jih ima toliko YFZ 450, Raptor 660 itd... :roll:

Podatek iz interneta:
A stock Raptor 350 is about 22hp and a stock Warrior is about 18hp.

Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad :snakeman:
Yamaha Grizzly 660 :snakeman:
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!

Uporabniški avatar
VIP
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Šentvid pri Stični

Odgovor Napisal/-a VIP » 26 Avg 2010, 10:20

Raptor 350 brez blokade ima 20 kw.

:lokostrelec

Odgovori