Zimsko srečanje štirikolesnikov---Osankarica 2010
-
Yellow_Boy
- Začetnik
- Reactions:
New one
Heh jaz pa čist na novo voznik štirikolesnika, sem se hotel udeležit srečanja, pa morma na abrahama
pa tako sem se že veselil ker mi je prejšnji lastnik povedal za to srečanje 
osankarca
No pa sem končno doma na toplem.Organizatorjem pa kapo dol bilo je super in nepozabno.......... 
- satan
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: smer belgija pa levo
- Kontakt:
Re: osankarca
se pridruzujem izjaviEXCEL10 napisal/-a:No pa sem končno doma na toplem.Organizatorjem pa kapo dol bilo je super in nepozabno..........
obljubim pa slike in se mogoce videe o celi zadevi ,ki se je danes dogajalasmc ram 520 tuning
smc stinger 300
smc stinger 300
čakamosatan napisal/-a:se pridruzujem izjaviEXCEL10 napisal/-a:No pa sem končno doma na toplem.Organizatorjem pa kapo dol bilo je super in nepozabno..........![]()
obljubim pa slike in se mogoce videe o celi zadevi ,ki se je danes dogajala
- satan
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: smer belgija pa levo
- Kontakt:
no pa za zacetek ocena 1-5 po moje ,ki sem bil prvic tam zgorajslepec napisal/-a:čakamosatan napisal/-a:se pridruzujem izjaviEXCEL10 napisal/-a:No pa sem končno doma na toplem.Organizatorjem pa kapo dol bilo je super in nepozabno..........![]()
obljubim pa slike in se mogoce videe o celi zadevi ,ki se je danes dogajala
1.cesta do tja HARDCORE(drift 5 ,led 1 ,kri na cesti od kolin3)
2.kraj dogajanja 5
3.organizacija 5
4.borovnicke 18!!!!!!!!
5.kelnarce 243!!!!!!!!
6.golaz(brezplacen)18
7.pogovor z LAKLOM in TIHIM(tihi ni kaj dosti povedal)5
8.matica na dirki (zgleda ,da sem se nekomu zameril ,ker mi jo je zavaril gor,tak da sen jo moral z flexom vrezat)10
No pa to je za zdaj ,vse drugo pa ko pridem k sebi
smc ram 520 tuning
smc stinger 300
smc stinger 300
Hvala vsem za tako številčen obisk in prijetno druženje. Bilo je super.

Svoje fotografije lahko naložite v album Osankarica 2010
http://www.moto-sport.si/gallery/cpg14x ... p?album=30
Ker nam je ostalo še nekaj nagrad in vam jih želimo podeliti, bomo po 20.12.2010 izbrali nekaj vaših najboljših fotografij, dobitnike nagrad pa boste izglasovali vi.
Lep pozdrav,
team moto-sport.si & K4K

Svoje fotografije lahko naložite v album Osankarica 2010
http://www.moto-sport.si/gallery/cpg14x ... p?album=30
Ker nam je ostalo še nekaj nagrad in vam jih želimo podeliti, bomo po 20.12.2010 izbrali nekaj vaših najboljših fotografij, dobitnike nagrad pa boste izglasovali vi.
Lep pozdrav,
team moto-sport.si & K4K
Zahvalil bi se vsem sodelujočim,obiskovalcem... in obenem bi se rad oprostil za vse morebitne nevšečnosti !
Majčkena ekipa pripravlja in organizira vse sama in , ker smo tudi samo mi ljudje , ne moremo predvidevati vsega in kakšna napaka se lahko tudi nam zgodi!
Težko je zadovoljiti maso ljudi tako , da bi bili vsi zadovoljni , zato je tudi kakšna kritika dobrodošla ( da drugič lahko poizkusimo popravit) .
Bi pa bili veseli povabila na kakšen event ,katerega organizira kdo drug!

Ko "zacelimo rane" -sledi tudi kakšna podrobnejša foto reportaža!
Majčkena ekipa pripravlja in organizira vse sama in , ker smo tudi samo mi ljudje , ne moremo predvidevati vsega in kakšna napaka se lahko tudi nam zgodi!
Težko je zadovoljiti maso ljudi tako , da bi bili vsi zadovoljni , zato je tudi kakšna kritika dobrodošla ( da drugič lahko poizkusimo popravit) .
Bi pa bili veseli povabila na kakšen event ,katerega organizira kdo drug!

Ko "zacelimo rane" -sledi tudi kakšna podrobnejša foto reportaža!