Prav tolikšna udeležba in vse pohvale dajejo smisel in zagon takšni organizaciji.
Hvala in kapo dol pred vsemi

Kakšna reportaža pa sigurno pride

A maš ti ac sive barve? potem sama zmagala oba bilo je neodločeno , moral bi počakat na podelitev tudi jaz sem bil presenečen skratka bilo je suuuuppppeerrrinfinity napisal/-a:Tudi jst moram rečit da je bilo use skupaj fenomenalno![]()
kljub temu da mi ni uspelo uradno zmagati na spretnostni7
pa drugič
Vedno nam je čast gostiti takšne prijatelje! Zaradi takšnih, kot ste vi imamo voljo to početi!golavsek65 napisal/-a:Za nami je nepozabna sobota.organizatorji, zopet ste se izkazali
![]()
Naša skupina je do prizorišča in nazaj prevozila cca 190 zimskih km ,zasavc pa še kakih 30 - 40 zraven. Kolikor smo lahko v teh razmerah, smo se izogibali asvaltu in glavnim cestam.
Relacija je bila :Prebold - Andraž - Velenje - Graška gora - Mislinja - Mislinjski grabn - Rogla - Pesek - Osankarica in nazaj na Roglo, spust v Vitanje do Velenja in naprej do doma.
Zeblo nas ni saj smo se med potjo ustavili in se ogreli z kakoPonekot pa tudi z vlečenjem in rinjenjem mopedov.
![]()
Še ekratorganizatorji
![]()
Se vidimo prehodnjič
![]()
![]()
![]()
ne vem če še bo kdo delal razlike med mopedi in nami(razen kake izjeme)po dveh zanimivih dirkah (bashan vs ktm in kymco vs smc ram 520)jaka napisal/-a:Lepo je bilo videti vse, ki so se iz različnih krajev kljub mrazu pripeljali z svojimi mopedi, lepo je bilo kljub razlikam na forumih in prepucavanjih, pozdraviti udeležence, lepo je bilo gledat tiste kelnarce, tudi kuhano je sedlo na pravo mesto, da smo debatirali kot kakšne vaške babe sploh ni treba omeniti itd..itd..
Z veseljem se bova z bajo še oglasila![]()
![]()
O organizaciji pa sploh ni treba zgubljat besed, Kdor zna, ta zna.
Hvala Bif. Jaz takih problemov nimam. Jaz imam mojo zmeraj s seboj.BIF napisal/-a:Super Rogi! Odlične fotke z pravimi komentarji! Še moja žena se je smejala, dokler ni videla fotke z blondinko v ozadju! No pol sem se pa jaz smejal!