Še nekaj podatkov iz srečanja na Osankarici:
(adminom foruma se v naprej opravičujem, če je vmes kakšen podatek, ki se jim zdi neprimeren,a moj namen je zgolj in samo dobronameren)
Najprej hvala sponzorjem, ki so tako ali drugače omogočili, da je srečanje sploh bilo možno izpeljati! Ti pa so:
Editrade, Street-quad, Unior, Dom na Osankarici (oskrbnik Milan Rataj & "kelnarce"), moto-sport.si, Jakova delavnica-Jaka, Klasand d.o.o., Aliansa54, Ski&Sea, Tipom, K4K!
Seveda pa gre
VELIKA VELIKA ZAHVALA VSEM udeležencem (torej Vam) tega srečanja, ki ste s svojo prisotnostjo poplačali nekajmesečni trud, dogovore, priprave, neprespane noči, tudi zabavne večere.....!
Vaša prisotnost nam daje voljo in zagon, da se bomo trudili tudi v prihodnje organizirati tovrstne evente, z željo po druženju in zabavi, vseh atv/quad voznikov-posameznikov in klubov v tej naši kakršnakoli že je Sloveniji!
Upam, da ste vsi sodelujoči uživali in se imeli lepo in če je bilo slučajno kaj v nasprotju z vašimi pričakovanji se opravičujemo. Seveda pa bomo kakršnokoli pripombo vzeli na znanje z namenom, da prihodnja srečanja naredimo še bolja!
In nenazadnje, ker je bilo na to temo nekaj vprašanj še nekaj podatkov o organizatorju:
Organizator je društvo K4K-klub štirikolesnikov v sestavi:
Ustanovni člani, upravni odbor, "trdno jedro", ideje, delo, zabijanje količkov, pospravljenje........
-Tito-Zamazanec-predsednik K4K (to je tisti, ki je edini med nami z končanim tečajem za manekena in ki ga je bilo vsepovsod polno in obenem nikjer)-Polaris Trail Blazer 330
-Ork (to je tisti, ki je stal pri "mizi" z vijaki in pobiral matice, danes pa ima "škripec" v rokah)-Can-am Outlander 800R XXC
-Bade (pri njem ste se prijavili in dobili bone za kosilo in "lepotec z sončnimi očali na tekmovališču)-Can-am otlander 800 XT-P
-Lakl (to je tisti, ki je bil najprej na "rampi", nato pa štarter)-Panda XY500
-Bif (nekoč Pohorjebeef,Jazpohorec-to sem jaz-tisti ki mu vedno potisnejo mikrofon v roke, jaz pa ne vem, kaj naj povem pol pa se zapletam)-XY500
Naša častna člana:
-Czy (Tisti, ki je najbolj "letal" z fotoaparatom in podelil pokal za Atv leta 2010)-Kawasaki Brute Force 750efi
-Ježo (tisti z nedefinirano frizuro in fotoapratom, ki ga je vedno strah, da ga bo Czy nadrl, če slike ne bodo "u redu")-Can-am Renegade 500
In naš podmladek, ki nam stoji ob strani, ko se "ta starim odpelje"!
-Tihi (tisti, ki je malo tu in malo tam-kjer ga pač potrebuješ in nič kaj dosti ne govori)-zaradi mladoletnosti občasno Loncin 250-na črno
-Blatni(tisti, ki ima podobno funkcijo kot Tihi sicer pa živa enciklopedija Atv-jev in Quadov v svetu-če kaj ne vemo vedno vprašamo njega)-zaradi mladoletnosti občasno činsegfunknxinjalon 125ccm-na črno-če se le da po blatu!
Tako, če nam na srečanju zaradi organizacijskih obveznosti ni uspelo, pa zdaj, vsaj vi veste kdo je kdo. Mi pa se bomo trudili, da na naslednjih srečanjih spoznamo še vas (tiste, ki jih še nismo)!
Ekipa K4K bo sedaj malo počivala a ne za dolgo kajti......meseca maja, pa jasno Orehova Vas
P.S.
In na koncu mi dovolite, da se zahvalim še našim družinskim članom, ki so tolerirali naše izpade v teh mesecih priprav-HVALA VAM!