Žal mi je samo sem čutil nekaj, in sem prav čutil,da naj ne hodim daleč v nedeljo, ker mi je šel ležaj na aksi tako, da je bila umirjena vožnja.farmer napisal/-a:Ni slabo samo gume boljše pa bosocer je pa tukaj link od naše vožnje po Boču in do pasulja in narezka na Donački. Berti in kompanjoni lahko vam je žal da niste prišli.
http://www.youtube.com/results?search_q ... armer&aq=f
Gladiator Quad Riders
Seveda, sem takoj zaDrago napisal/-a:Sobota je pred vrati. Gre kdo z mano na Gorjance povohat sneg?
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Če smo rekli fura, je bla fura...
Nekje daleč...

pri stolpu...

je blo mrzlo...

ampak tole...

te pa pogreje.

Sneg je pa že tako star, da je že črviv.

Ekipa: Bohorc z Jumbo 700 in Drago z Dinli 700
Nekje daleč...

pri stolpu...

je blo mrzlo...

ampak tole...

te pa pogreje.

Sneg je pa že tako star, da je že črviv.

Ekipa: Bohorc z Jumbo 700 in Drago z Dinli 700
Zadnjič spremenil Drago, dne 21 Jul 2012, 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.

Drago, vsaka ti častDrago napisal/-a:Če smo rekli fura, je bla fura...
P.S.: Bograč je bil pa zakon
Tura se je končala v zidanci pod Debencem v družbi frajtonarce in baritona ter obilo cvička
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Berti, verjemi, da samo z zadnjim pogonom in majhno kubituro ne bi splezal na vrh (sneg, blato, mokro listje, strmi vzponi in spusti), mimogrede, sem se vozil za Dragotom, sicer ni imel težav, tudi jaz ne, imela pa sva vklop prvega pogona sicer..., mogoče pa bi kdo splezal na vrh samo z zadnjim pogonomBerti napisal/-a:Eni pa ne rabmo prvega pogonaBohorc napisal/-a:prvim pogonom. ( z upanjem na večjo udeležbo) in dobre družbeDrago napisal/-a:Če smo rekli fura, je bla fura....
Kaj pa teren?
Teren: Triglav ni, so pa še ponekod zimske razmere( glej slike
P.S.: Lahko gremo jutri probat samo z zadnjim pogonom, če si za, pogoj pa je, da imaš s sabo (beri: v sebi infuzijo)
Zadnjič spremenil Bohorc, dne 20 Feb 2011, 06:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Kapo dol
Vprašanje pa je, ali bi to traso prevozil danes v danih razmerah
Še enkrat, brez zamere, upam, da se čimprej spoznava in da narediva kakšno skupno turo
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Ja, polet mora biti tudi zanimivo, sploh če je lepo vreme, da imaš razgled. Na Bohor bi lahko šli načeloma naslednjo soboto, če bo vreme dopuščalo in če mi ne bo treba iti v službo, sicer pa v najkrajšem možnem časuBerti napisal/-a:Saj nisem nič misliv s tem posnetkom,da bi primerjal,da lahko z biciklom to prevozim. Ampak samo,da vidiš teren, kakšen je v drugem letnem času.
Ok. Kdaj gremo ponovit turco ali pa na Böhür
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
V soboto, 05.03.2011 ob predpostavki, da ne bo padal dež ali snegBerti napisal/-a:Datumsko katero soboto mislis
Terenska vožnja po gozdu pa žal ne pride v poštev
Po kontaktu z oskrbnico na koči nam lahko pripravijo vse vrste jedi, tudi na žlico, a bi moral v tem primeru, če bi se nas vožnje udeležilo več in bi imeli za okrepčilo golaž, joto, pasulj, segedin..., število udeležencev povedati do petka, da nam bo potem predčasno skuhala, za kar se bomo odločili, da ne bomo čakali predolgo, za jedi na žaru in podobne reči, pa priprava obroka ni ne vem kako dolga. Prednaročilo velja samo za jedi na žlico.
Torej vse interesente za sobotno vožnjo prosim, da mi sporočijo na zs do petka, 04.03.2011.
Upam na lepo vreme
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Ni problem, Sevnica oziroma Boštanj, gostišče Felicijan ( iz smeri Celje proti Krškem se v Boštanju držiš odcepa za Trebnje(zaviješ desno), po 150 m na desni strani je gostišče Felicijan z velikim parkiriščem), iz smeri Krško proti Sevnici se v Boštanju prav tako držiš smeri proti Trebnjem( v križišču levo)Berti napisal/-a:Posavcem bolje ustreza v sevnici
Torej se vidimo
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Jaz vem: lepo in toplo ali lepo in mrzlo, tudi grdo in mrzlo je varianta, še grdo in toplo ima možnosti, najboljše bi bilo inBerti napisal/-a:Drago se ve kako vreme bo?
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders

bom spet mogel narditi medico