in ko lovilec radarjev zapiska rabiš tolejaka napisal/-a:Lovilci radarjevsenzorji za radarje
itd...

en knof in si na 100+ konjev...
Marsikateri voznik,bo izpod senika privlekel,čez zimo parkirano vozilo,nalil bencin,po navadi zamenjal akumulator in đija v gmajno! Zarjaveli diski,od podgan pregriženi kabli in inštalacija,oksidirani kontakti ter podobne zadeve. Prihajajo tedni in dnevi,ko bomo začeli brati o okvarah in nesrečah. Potem bo pa vik in krik.jaka napisal/-a:Kovačeva kobilica je spet v obdelavi. Stric električar je imel kar precej dela. Tresljaji, kilometri in skoraj 6 let uporabe je bilo dovolj, za obnovo elektrike.
Tudi obutev je nova. maxiss dirt (hvala enx) Že pokojne gume Innova racer so pridelale celih 22.000 (in drobiž) kilometrov.
Sledi pa še "utišanje" decibelov, dodatna montaža hladilnika za olje in nekaj malenkosti.
Se strinjam. Poleg tega pa me ne glede na "renomirano" znamko ni sram priznati, da je potrebno "šraufanje" in redno vzfrževanje. Res pa je, da so moji prevoženi kilometri povsem drugačni od namena tega quada.lakl napisal/-a:Redni pregledi,vzdrževanja ter servisiranje

lakl napisal/-a:Predvsem na takšno prezimovanje sem mislil!
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4654339
Izkušeni vozniki tako vedo,da je treba postorit to in ono...
Vsaka čast za kilometre!Jaz sem trenutno na 14.000 .....torej ob rednem vzdrževanu.....kot kaže bova še dolgo skupaj z Rotax-ovo poezijo!jaka napisal/-a:Ko sem imel razstavljen agregat smo ga skupaj pregledali z še nekaterimi serviserji Rotaxov, predvsem BMW in Aprilia, ki ima isti agregat. Ocene so bile - krepko nad 50.000 vendar so bile vse predpisane tolerance še vedno v dovoljeni meji.
Sam sem naredil okoli 38.000 km od kar je pri meni. Koliko je bilo prevoženo pred tem v ZDA (od koder je bila pripeljana), pa ne vem. Lahko pokažem samo v kakšnem stanju je bil pogoski zobnik z verigo 520, ki da misliti in ki sem ga zamenjal takoj ter verigo 530, ko je prišel moped v moje roke.