V tej rubriki hvalite, grajajte, diskutirajte,... vse v zvezi s poceni kitajskimi štirikolesniki.
-
silvo20
- Začetnik
- Reactions:
Odgovor
Napisal/-a silvo20 » 10 Jun 2011, 12:00
Lep pozdrav vsem na forumu!
Torej kupujem atv 250ccm oz. vsaj 25 konjev. Denarno sem dokaj ''omejen'' tan nekje do 1700€. Končna hitrost mi ni tolko pomembna, bo tam nekje 70km/h čist dovol. Važno je da dobro vleče.
pozna gdo ta model? :
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4887679
no nekaj podobnega temu bi nabavil, sedaj pa vas prosim za vaše mnenje!
P.s Pozna gdo trgovino plus invest v celju? Imajo zaloge atv-jev?? naslednji vikend se namreč odpravljam po atv.
LP Silvo

-
Jure
- Moderator
- Reactions:
- Kraj: Škofja Loka
-
Kontakt:
Odgovor
Napisal/-a Jure » 10 Jun 2011, 12:30
Si bom tokrat jaz vzel čas...
Silvo pozdravljen med nami. Glede na to da imaš čas, ker boš atv kupil šele v drugem tednu ti svetujem da si vzameš kakšno uro in preletiš podobna vprašanja kot si ga zastavil sam. Na forumu imaš ogromno čtiva in videl boš do kakšnih zaključkov se pride.
Oglas, ki si ga navedel v linku pa je tako resen in kvaliteten, kot je slovničen tekst pod sliko.
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
-
silvo20
- Začetnik
- Reactions:
Odgovor
Napisal/-a silvo20 » 10 Jun 2011, 12:42
Jure napisal/-a:Si bom tokrat jaz vzel čas...
Silvo pozdravljen med nami. Glede na to da imaš čas, ker boš atv kupil šele v drugem tednu ti svetujem da si vzameš kakšno uro in preletiš podobna vprašanja kot si ga zastavil sam. Na forumu imaš ogromno čtiva in videl boš do kakšnih zaključkov se pride.
Oglas, ki si ga navedel v linku pa je tako resen in kvaliteten, kot je slovničen tekst pod sliko.
jure hvala! naj omenim da že celi dan prebiram raznorazne poste o različnih atv-jih na tem forumu. Torej odpade bashan in podobne zadeve ki so res na podnu kvalitete. Imaš kakšen predlog (seveda v mojem finančnem rangu 1700€) Atv bi uporabljal za kakšen ''izlet'' do bližnjega kafiča preko travnika

pa da zanj priklopim doma izdelano prikolico in z njim skočim do bližnje trgovine po kišto-dve piva!
-
DaRe JumBo
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: LITIJA :))))
-
Kontakt:
Odgovor
Napisal/-a DaRe JumBo » 10 Jun 2011, 13:03
Jure napisal/-a:Oglas, ki si ga navedel v linku pa je tako resen in kvaliteten, kot je slovničen tekst pod sliko.
hahahahhahah

-
silvo20
- Začetnik
- Reactions:
Odgovor
Napisal/-a silvo20 » 10 Jun 2011, 13:18
DaRe JumBo napisal/-a:Jure napisal/-a:Oglas, ki si ga navedel v linku pa je tako resen in kvaliteten, kot je slovničen tekst pod sliko.
hahahahhahah

nemoremo nič.... no pa vseeno če ma gdo kakega atv-ja nekitajskega za prodat se priporočam!!
-
silvo20
- Začetnik
- Reactions:
Odgovor
Napisal/-a silvo20 » 11 Jun 2011, 07:32
Hvala, bom naslednji teden kontaktiral, da vidim najprej če še bo kaj financ viška

.