Gladiator Quad Riders

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
Odgovori
Uporabniški avatar
MitjaP
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MitjaP » 24 Jun 2011, 18:59

Glej, da se boš potrudil in da joystic ne bo premehak :cry: :lol:

MAX je na dvorišču :D

Uporabniški avatar
catbrier
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: brežice
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a catbrier » 25 Jun 2011, 20:54

No pa nam je ratalo obiskat Gorenjsko ,prišel domov 21.15,števec je pokazal 520 km,v Litiji se nam je pridružil prijazen možakar z renegade-om 500 (Boštjan),ki nas je tudi vodil do Ljubljane in potem naprej nekje do Lesc, bilo kar nekaj postankov drugače pa odlična tura,še boljša družba in kaj bi človek še hotel,hvala vsem za prijetno preživeti dan v vaši družbi, slike sledijo jutri....

Uporabniški avatar
Berti
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Berti » 25 Jun 2011, 20:56

Vsaka vam čast,da ste nabili toliko kilometrov. bravo

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 25 Jun 2011, 21:01

Odprava Cviček Squad Riders - Gorenjska, Bovško, Tolminsko Idrijsko in domov v sliki in besedi. Na števcu 521 km :?: :shock: :twisted: .

Današnja tura

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
strugar1
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dol pri Hrastniku

Odgovor Napisal/-a strugar1 » 25 Jun 2011, 21:12

Ja smo se pri Bovcu srečali, piz.... pa sem hotu ustavit. Midva sva bila na Kobariškem stolu, Mangartu, Lepeni, pa Drežnici in pod Krnom. Skupaj skoraj 300 km. Samo midva sva štartala iz Tolmina iz avtomobilske prikolice. Škoda. Pa kdaj drugič.
LP vsem

Uporabniški avatar
catbrier
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a catbrier » 25 Jun 2011, 21:21

strugar1 napisal/-a:Ja smo se pri Bovcu srečali, piz.... pa sem hotu ustavit. Midva sva bila na Kobariškem stolu, Mangartu, Lepeni, pa Drežnici in pod Krnom. Skupaj skoraj 300 km. Samo midva sva štartala iz Tolmina iz avtomobilske prikolice. Škoda. Pa kdaj drugič.
LP vsem
Ojla,lep pozdrav,ja zakaj hudiča nisi ustavo ,videli smo da je CF,pa tudi približno nismo mislili da bi to lahko bil ti,smo ob kofetu razglabljali ali je mogoče na forumu ali ni ,kdo je bil itd...

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 25 Jun 2011, 21:29

strugar1 napisal/-a:Ja smo se pri Bovcu srečali, piz.... pa sem hotu ustavit. Midva sva bila na Kobariškem stolu, Mangartu, Lepeni, pa Drežnici in pod Krnom. Skupaj skoraj 300 km. Samo midva sva štartala iz Tolmina iz avtomobilske prikolice. Škoda. Pa kdaj drugič.
LP vsem
Smo se videli, ja, imel si sovoznika ;) . Škoda, res, da se nismo ustavili, po vseh prevoženih kilometrih si bil drugi 4piciklaš, ki smo ga srečali, enega smo videli, ko smo imeli postanek, torej trije cel dan :cry: .

Kamor ne prideš peš-
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
strugar1
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dol pri Hrastniku

Odgovor Napisal/-a strugar1 » 26 Jun 2011, 05:08

Ma res mi je žal. Je bilo toliko tistih avstrijskih, italjanskih dvociklov, da nisem pričakoval, da bom srečal koga od naših, pa tudi na forumu nisem videl, da se spravljate tja. Po parsto metrih od mesta srečanja me je prešinilo : modri eton pa to so Dolenjci.... Sopotnik je bila žena. Ta krog sem namreč lani prevozil z Rogijem, žena ni mogla zraven ker je bila bolna, tako da sem ga ponovil letos. Bil je plan že za prejšnji vikend za dva dni, pa je ponagajalo vreme.
Skratka, če imate čas naslednji vikend, se nam lahko pridružite na Šmohorju na pikniku. Će pa koga že danes srbi palec, je pa žegen na Vrhu nad Laškim.
LP

Uporabniški avatar
sivc52
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sivc52 » 26 Jun 2011, 06:29

strugar1 napisal/-a:Ma res mi je žal. Je bilo toliko tistih avstrijskih, italjanskih dvociklov, da nisem pričakoval, da bom srečal koga od naših, pa tudi na forumu nisem videl, da se spravljate tja. Po parsto metrih od mesta srečanja me je prešinilo : modri eton pa to so Dolenjci.... Sopotnik je bila žena. Ta krog sem namreč lani prevozil z Rogijem, žena ni mogla zraven ker je bila bolna, tako da sem ga ponovil letos. Bil je plan že za prejšnji vikend za dva dni, pa je ponagajalo vreme.
Skratka, če imate čas naslednji vikend, se nam lahko pridružite na Šmohorju na pikniku. Će pa koga že danes srbi palec, je pa žegen na Vrhu nad Laškim.
LP
Lep pozdrav strugar
Palci sploh niso nehali srbeti, bo pa treba danes biti doma. Za naslednji vikend se še ne ve, mogoče bo kaj :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
sivc52
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sivc52 » 26 Jun 2011, 16:01

Nekaj članov naše ekipe smo sklenili, da se za dan državnosti "počastimo" z vožnjo do Kranjske gore. Ko si že enkrat gori, bi bil greh ne skočiti do Vršiča, uživati v gorski vožnji, potem se pa razume, da sledi spust v dolino po drugi strani. Kako še opisati, kaj še povedati o bistri hčeri planin ?
Človeku preprosto zmanjka besed, treba je iti tam, se spustiti do korita reke in uživati v neizmerni lepoti narave v nečem, kar lahko s ponosom delimo z drugimi, je pa samo naše in potrudimo se, da tako ostane tudi za naše potomce.
Nekaj slik, ki bodo morda povedale več kot tisoč besed.

Ivo, Dani, Franc BRP in Franc apač smo krenili iz Krškega, v Boštanju se je pridružil še Igor z Andrejo
Slika
V Litiji gre z nami še Boštjan in nadaljujemo pot
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Aljaž nam kaže pot
Slika
Slika
Postanek za kosilv Kranjski gori
Slika
Nekaj motivov iz bližnjega zidu
Slika
Slika
Slika
To je pa moj obrok, pristna domača zelenjava uvožena iz Italije, Španije in kdo ve od kod še
Slika
Ob jezeru Jasna
Slika
Ruska kapelica
Slika
Naš Dani
Slika
Franc "apač"
Slika
Slika
Vršič
Slika
"Paška" janjetina
Slika
Tičarjev dom, tukaj sem imel dvakrat prelep dopust
Slika
Slika
Slika
Smo ali nismo
Slika
Slika
Slika
Še enkrat naša skupna
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slap reke Boka
Slika
Ladja Lucija na smaragdni reki
Slika
Slika
Predzadnji postanek v gostišču Krka pred Žužemberkom
Slika
Zadnji postaja pa seveda na Dvoru v naši "domači" piceriji in potem domov.

Dodal bom samo še tole: nič, popolnoma nič ne more biti bolj vredno kot dan, ki ga takole preživiš s prijatelji.
Samo to nekaj velja, samo to nekaj pomeni, vse drugo je prazno :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 26 Jun 2011, 20:07

Dodal bom samo še tole: nič, popolnoma nič ne more biti bolj vredno kot dan, ki ga takole preživiš s prijatelji.
Samo to nekaj velja, samo to nekaj pomeni, vse drugo je prazno

Pod te besede se pa podpišem z velikimi črkami!

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 26 Jun 2011, 20:58

lakl napisal/-a:Dodal bom samo še tole: nič, popolnoma nič ne more biti bolj vredno kot dan, ki ga takole preživiš s prijatelji.
Samo to nekaj velja, samo to nekaj pomeni, vse drugo je prazno

Pod te besede se pa podpišem z velikimi črkami!
Jaz tudi!

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 27 Jun 2011, 07:46

Lepa je tale fura.

Uporabniški avatar
sivc52
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sivc52 » 27 Jun 2011, 08:22

Civava napisal/-a:Lepa je tale fura.
Slej ko prej pridemo tudi k tebi na pir pa kofe, seveda po predhodni najavi, da boš lahko še kaj narezal :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 27 Jun 2011, 10:24

Pri meni ste vedno dobrodošli. :D

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 27 Jun 2011, 14:23

Bravo "cvičkarji". Drugić pa še kakšno vedro cvička s seboj pa bo. :lol:

Uporabniški avatar
catbrier
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a catbrier » 27 Jun 2011, 14:37

jaka napisal/-a:Bravo "cvičkarji". Drugić pa še kakšno vedro cvička s seboj pa bo. :lol:
Smo ga imeli z seboj, pa ne glih vedro,malo manj... :drinkers: :D

Uporabniški avatar
catbrier
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a catbrier » 27 Jun 2011, 14:39

sivc52 napisal/-a:
Civava napisal/-a:Lepa je tale fura.
Slej ko prej pridemo tudi k tebi na pir pa kofe, seveda po predhodni najavi, da boš lahko še kaj narezal :twisted: :twisted: :twisted:
Ja Sivc52,kaj hitro se bo tole zgodilo,najbrž v začetku avgusta...takrat pa obvezno vedro cvička v kufer..

Uporabniški avatar
sivc52
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sivc52 » 27 Jun 2011, 14:55

Še enkrat sobotni dan v sliki i glasbi.
Naša Golica na malo drugačen način, zažiga pa ravno tako :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=_T0CwN2w ... detailpage

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 27 Jun 2011, 15:19

strugar1 napisal/-a:Ma res mi je žal. Je bilo toliko tistih avstrijskih, italjanskih dvociklov, da nisem pričakoval, da bom srečal koga od naših, pa tudi na forumu nisem videl, da se spravljate tja.LP
Na prejšnji strani je @catbrier objavil zbor in štart, pozabil pa je dopisati kam se odpravljamo, tudi sam sem nato objavil svojo telefonsko in prav tako pozabil napisati kam smo namenjeni. Se opravičujem, ker drugače sem prepričan, da bi se nekje dobili in kakšno rekli.
Po ogledu tvojih slik iz sobotne ture pa lahko rečem le: :4x: :respekt :bravo: in upam, da kdaj naredimo kakšno takšno turo skupaj.

Kamor ne prideš peš-
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
Berti
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Berti » 27 Jun 2011, 16:41

Bohorc napisal/-a:
strugar1 napisal/-a:Ma res mi je žal. Je bilo toliko tistih avstrijskih, italjanskih dvociklov, da nisem pričakoval, da bom srečal koga od naših, pa tudi na forumu nisem videl, da se spravljate tja.LP
Na prejšnji strani je @catbrier objavil zbor in štart, pozabil pa je dopisati kam se odpravljamo, tudi sam sem nato objavil svojo telefonsko in prav tako pozabil napisati kam smo namenjeni. Se opravičujem, ker drugače sem prepričan, da bi se nekje dobili in kakšno rekli.
Po ogledu tvojih slik iz sobotne ture pa lahko rečem le: :4x: :respekt :bravo: in upam, da kdaj naredimo kakšno takšno turo skupaj.
Takšno turo treba it za 2 dni tako kot je šel strugar. Lepo prespat v bovcu potem pa kobariški stol in ostale vrhove.

Uporabniški avatar
catbrier
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a catbrier » 28 Jun 2011, 21:13

No pa sledi še moj krajši report sobotne vožnje,kaj naj rečem?,pot je potekala gladko ,brez zapletov takšnih in drugačnih,dobra družba,tudi nekaj postankov je bilo,(lahko bi jih bilo več, ampak nas je čas malo priganjal-bo ob drugi priliki).Štartal od doma ob 5.50,zbor in kofe v Krškem na OMW,pol pa gasa do Boštanja,kjer se nam pridruži Bohorc in Andreja,in nato v Litiji Boštjan,še nekaj slik;
Aljaž nam kaže pot proti Triglavu...
Slika
pogled na Mojstrano
Slika
"konjenica" se je dobro odrezala...
Slika
na Vršiču..
Slika
nekje v dolini Trente pristane helikopter in izpusti reševalce,takoj enega vprašam če imajo vajo ali je šlo zares;pravi da zares,je enmu spodrsnilo na Jalovcu,nakar ga vprašam če je blo kej hudga,on pa ;"nič hudga,naslednji teden bo že sexal",lepo je da imajo takšni fantje kot so gorski reševalci tudi dosti smisla za humor v takšnih situacijah in jim je večkrat zelo oteženo reševanje zaradi vremenskih razmer
Slika
hehe,motoristka in njena sopotnica..
Slika

Uporabniški avatar
sivc52
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sivc52 » 11 Jul 2011, 17:00

Naša nedeljska vožnja, spremlja nas skupina Mambo Kings in njihova Siva pot :twisted: :twisted: :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=0V1-jsld ... detailpage
Zadnjič spremenil sivc52, dne 11 Jul 2011, 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Berti
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Berti » 11 Jul 2011, 17:06

sivc al je bla nedelja ne sobota :)

Uporabniški avatar
sivc52
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sivc52 » 11 Jul 2011, 17:38

Berti napisal/-a:sivc al je bla nedelja ne sobota :)
Drži Berti nedelja je bila. Kaj si mi pa dal steklenico?
Samo povoham, pa že narobe govorim, pišem, pozabim kje sem doma itd. :lol: :lol: :lol:

Odgovori