ATV GUME DURO POWER GRIP VS ARTRAX AT-1306

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Uporabniški avatar
strugar1
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dol pri Hrastniku

Odgovor Napisal/-a strugar1 » 02 Avg 2011, 08:01

Zmenjeno! :D

strelicar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a strelicar » 07 Avg 2011, 11:36

quadsquad.si

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 07 Avg 2011, 17:17

andrej.slovsa napisal/-a:. Sedaj flikanje na terenu odpade.

Ne vem kaj smatraš kot teren, toda jaz imam vedno z seboj pribor za flikanje z kompresorjem.
Ker tudi 6 ali 8 platenska guma žal ne zadrži vsega, kar bi si človek mislil da bo.

V zadnji gumi (6 platenske ITP TC) imam že 4 injekcije. Vse skupaj pa cca 8 ali 9. Ne štejem več, samo flikam, pumpam in gasa.

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
strugar1
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dol pri Hrastniku

Re: ATV GUME DURO POWER GRIP VS ARTRAX AT-1306

Odgovor Napisal/-a strugar1 » 23 Sep 2011, 05:17

No zdaj pa lahko napišem iz svojih izkušenj.
Na motor sem dal Duru Power grip 340 :eur naredil malo čez 3000 km, porabil 4 mm profila. Če bo šlo tako naprej ( upam da niso proti notranjosti profila mehkejše) predvidevam, da bom lahko z njimi naredil cca 10k ali malo več. V obzir je treba vzeti tudi zeloooo toplo poletje - toplota - mehkejša guma - večja obraba.
Moram priznati, da na asfaltu povzročajo dosti hrupa, ko pa pridem na teren o lala...
Na mokrem asfaltu pa kot vsaka terenska guma, po pameti!
Edina neprijetnost je ta, da je profil ravno pravšnji, da zagrabi kamen velikosti oreha in ga izstreli daleč nazaj ali naprej ali pa zagrabi vejo in jo privzdigne v "poden".
Da bi jih uničil v 2000 km, kot je napisal Bif za Lakl-a pa je nemogoče edino če je "driftal po šmirgl papirju", oziroma da jih bi montiral na veliko močnejši stroj. Na CF ni mogoče uničit teh gum tako hitro. [-X
Tisti, ki me poznajo vedo, da se tudi jaz peljem kar hitro in ne "šparam" ne motorja ne gum.
Skratka PRIPOROČAM glede na razmerje :eur in kvaliteto. =D>

Lp Leon

krigl
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Kamnik

Odgovor Napisal/-a krigl » 23 Sep 2011, 06:42

:D

Sem dobro potem svetoval, da se jih splača sprobat....

Pri mojem sem z njim naredil 7000km, pa je na prednjih še dober 1cm profila, zadaj pa 1,5cm od novih 22mm (jaz sem nameril 20mm s pomičnim merilom).

Verjetno konec tega, ali začetek drugega kupim samo prednji par in sem spet dober za naslednjih 10k km verjetno.

LP

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 23 Sep 2011, 06:53

Imaš prav. Bif ima močnejši stroj (najboljše znamke :) ), pa še zamenjal je filter s športnim, iridium svečke.... :lol: Sedaj pa vsakič, ko pritisne desni palec, mu gume parkrat zavrti v prazno :twisted: Sedaj je pa :shock: , ko gume hitro izrabi ](*,) Jaz sem pa :mrgreen:

Upam, da sem vam polepšal dan :D \:D/ :-({|=
Pričakujem :drinkers: (od obeh).

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 23 Sep 2011, 13:26

Rogi napisal/-a:Imaš prav. Bif ima močnejši stroj (najboljše znamke :) ), pa še zamenjal je filter s športnim, iridium svečke.... :lol: Sedaj pa vsakič, ko pritisne desni palec, mu gume parkrat zavrti v prazno :twisted: Sedaj je pa :shock: , ko gume hitro izrabi ](*,) Jaz sem pa :mrgreen:

Upam, da sem vam polepšal dan :D \:D/ :-({|=
Pričakujem :drinkers: (od obeh).
Hehehe.....nimam kaj dodati! Ni razloga za :mrgreen: kar imaš pod ritjo je =D> !
Pri formuli tudi zamenjajo 2 včasih 3 komplete....na dirko #-o
Jasno pa je, da je obraba gum tudi odvisna od načina vožnje.....tu pa kompromisov ni...guma glavo čuva! :drinkers:

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 23 Sep 2011, 13:48

al pa slabo naštelano podvozje :D

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

krigl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a krigl » 23 Sep 2011, 16:21

Fantje ni več važno druzga, kot to, da je uporabnik zadovoljen z nakupom... :D

sendro
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zg.posočje

Odgovor Napisal/-a sendro » 10 Okt 2011, 22:00

Žiw!
Evo.Danes sm tudi jaz zamenjal gume Duro power grip,prej sem imel Maxis Bighorn in smo pogruntal da so Duro
pri isti dimenziji(25x8-12 oz.25x10-12)po velikosti(premeru) manjše od Bighornc,ne vem za koliko ker jih nisem izmeril ampak no oko se fanj vidi.Zdej ne vem ali je zaradi drugačne strukture same gume,proizvajalca ali pa je kdo,ki je gumo ulival zaradi takšnih in drugačnih okoliščin :drinkers: zamenjal številke v kalup za 24": Sicer jih nisem še utegnil sprobati ker smo bili malo na"tekočem" :drinkers: ,raje jutri,me pa zanima a je še kdo to pogrunal ali se je samo meni to zgodilo :oops:?

krigl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a krigl » 11 Okt 2011, 06:43

Ja se takoj opazi... samo po videnem, lahko rečem da me ni ganilo :D
Pač malo bolj atv potegne :D

Ko atv od vzadi pogledaš, se ti prov lepo zasmeji, kako širok je in ni več softič z balonarcam za gume :D

Pa da ne bo spet kaka fora da reklamo delam, ja gume so vredi ter vredne nakupa, in tudi navijam zanje :D :butthead: \:D/

sendro
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sendro » 11 Okt 2011, 17:54

Sem sprobal malo gume danes,najprej sem v njih imel 0,5 bara,saj po terenu je vredu,tudi balanca je mehkejša kot prej,ko pa sem po cesti šel sem gruntal v kateri kanal me bo zagnalo... [-o< ...potem sem jih napumpal na 0,7 bara, je blo malo bolje,ampak vseeno se še čuti kot da bi bile prednje jajčaste,mogoče se morajo še malo uleči,kaj pa vem,bomo vidli po par 100 km :-k

krigl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a krigl » 11 Okt 2011, 20:58

Uteči.... :drinkers: ](*,) =D> :butthead:

Sorry za tole... :D
Malo so mikavni tile smajliji...

V glavnem... če se boš dnevno vozil se bodo gume utekle, kot ti praviš... če ti pa 2 dni stoji, se pa posedejo in potem rabi par kilometrov, da so okrogle spet... podobno kot pri traktorjih.

Sem jih mislil dat centrirat sprva, pa sem si zaradi tega premislil.

Jaz imam vedno in povsod nafilane 0,5 bara in se lepo pelja. Me je na začetku tudi na asfaltu parkrat presenetlo, ko je spredn konec požrlo, potem se pa navadiš in ti je to nekaj čisto vsakdanjega.

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 12 Okt 2011, 18:02

Posledično zaradi tresenja bolj trpijo nihajne roke in ležaji! Na terenu se to ne občuti zato pa je asvaltna vožnja bolj podobna masaži mišic. Sam bi poizkusil z centriranjem pnevmatik ,če ne pomaga pač vozit v območju hitrosti kjer najmanj trese!

Kaj Artrax at-1306 pa nihče nima obutih! Wbc jih prodaja za 300€ v kompletu! ???????
Sem radoveden kako se držijo!

sendro
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sendro » 12 Okt 2011, 20:54

Se bomo en čas vozili pa malo bolj poskočno :h010: ,dokler se malo ne zvozijo,kaj pa češ... :)

Odgovori