AC 550 PS TRV
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
AC 550 PS TRV
No predstavljam svoj prvi atv.
Po prvih 230 km sem zelo pozitivno presenečen kaj use zmore.Moti me edino zaščita podvozja pred vejami,ker en alu nosilček je že odtrgan.pelje se pa fantastično
Še ena slikica.Upam da mi uspe nalimat. 
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Re: AC 550 PS TRV
mogu brisat sliko.....
Zadnjič spremenil bugimajstr, dne 06 Sep 2011, 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
No še par slik za mojstra bifa kako dirkam po cesti.

In samo za info za "zelence" to je moja vlaka v mojem gozdu.

In samo za info za "zelence" to je moja vlaka v mojem gozdu.
Lepe fotke!! Predvsem tiste z reg.tablico v naravnem okolju!
Le pazi,da se ne boš potem moral skrivati pred poštarjem,ko ti bo prinesel modro kuverto od gozdarske inšpekcije!

Oni ne sprašujejo čigav je gozd!
Le pazi,da se ne boš potem moral skrivati pred poštarjem,ko ti bo prinesel modro kuverto od gozdarske inšpekcije!
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Dobre fotke! Daj jih še kaj gor, da vidimo kakšne lepe terene imaš v tvojem gozdu!
To je slikano 4 m od asfalta.lakl napisal/-a:Lepe fotke!! Predvsem tiste z reg.tablico v naravnem okolju!
Le pazi,da se ne boš potem moral skrivati pred poštarjem,ko ti bo prinesel modro kuverto od gozdarske inšpekcije!![]()
![]()
![]()

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Joj kake ideje.če grem jaz na ogled svojega posestva potem moram z nečim prit do tam.pa če grem s traktorjem ali pa peš.Za kako pošto se pa ne sekiram ker nisem nikjer delal kake škode.kake slike bodo pa tudi še. 
Drago napisal/-a:To je slikano 4 m od asfalta.lakl napisal/-a:Lepe fotke!! Predvsem tiste z reg.tablico v naravnem okolju!
Le pazi,da se ne boš potem moral skrivati pred poštarjem,ko ti bo prinesel modro kuverto od gozdarske inšpekcije!![]()
![]()
![]()
Pol pa sploh ni problema!
Jaz se tudi peljem na svoje "posestvo" le da moram po obvozu in je na žalost kakšnih 80 km dolg!
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Okolica dragatuša.Najbolš da me najdeš na FB pod tem nickom.Itak iščem še kakega z šterkolesnikom da se mi pridruži na vožnji..
Dolenjci smo bili na Mirni gori v soboto okoli 14. ure. Organiziraj kakšno turo, pa se bomo primajali okrog.

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
No ko naredim še teh 200 km da dam prvi servis skozi pa da mi ga odprejo se lahko kaj zmenimo.Do takrat pa nebo veliko časa preteklo če bom tako klepal kilometre.če se bo pa kdo oglasil se pa lahko zapeljemo do madroniča na pivo.Po bljižnici.ampak obvezno je potrebno met 4x4.drugače nevem kako bo šlo.
bugi, kje mi hodiš? 
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...