P.S. če ga kdo prodaja naj mi prosim javi na ZS....
E-ton 300ccm
E-ton 300ccm
Pozdravljeni...zanimam se za nakup E-tona 300ccm, če ga kdo ugodno prodaja...sicer nekaj ponudb že imam, ampak ni greh poiskati še kakšno boljšo ponudbo pred nakupom...
Street Fighter Quad Team Slovenia
Re: E-ton 300ccm
prodaja ga kolega Ivo. 040 202 729 Vožen 95procentov po cesti. Redno servisiran menjan zavorni cilinder-cena bo tud dobra. pa kar juter ga poklič..
Še vedno iščem, če kdo prodaja E tona 300...ali Magmaxa 275cc ? 
Ga je žal že prodal....Berti napisal/-a:prodaja ga kolega Ivo. 040 202 729 Vožen 95procentov po cesti. Redno servisiran menjan zavorni cilinder-cena bo tud dobra. pa kar juter ga poklič..
Zadnjič spremenil rambo123, dne 03 Sep 2011, 20:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Še vedno iščem, če kdo prodaja E tona 300...ali Magmaxa 275cc ? 
Kdaj ga je pa prodal? Dopoldne ga še ni....rambo123 napisal/-a:Ga je žal že prodal....Berti napisal/-a:prodaja ga kolega Ivo. 040 202 729 Vožen 95procentov po cesti. Redno servisiran menjan zavorni cilinder-cena bo tud dobra. pa kar juter ga poklič..![]()
Danes....pol popoldanBerti napisal/-a:Kdaj ga je pa prodal? Dopoldne ga še ni....rambo123 napisal/-a:Ga je žal že prodal....Berti napisal/-a:prodaja ga kolega Ivo. 040 202 729 Vožen 95procentov po cesti. Redno servisiran menjan zavorni cilinder-cena bo tud dobra. pa kar juter ga poklič..![]()
Tudi SMC jumbota kupim od ugodne ponudbe...rambo123 napisal/-a:Očitno ni nobenega...