http://www.croline.com/index.php/topic,6115.0.html
Hrvaška 04.09.2011
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Re: Hrvaška 04.09.2011
Jaz ne. Nimam konkurenčnega vozila, pa tudi prepozno je bilo objavljeno.Žal so že druge obveznosti.
Smo šli pogledat. Za 4x4 so naredili brzinca z nekaj skoki, čez lužo in po kanalu 1,3m širine. Luštno in fajn umazano.

Cvicek Squad Riders širi horizonte v lepo njihovo iz seveda še lepše naše!
V Jakovlju je bila včeraj otvoritev nove steze za ATV/QUAD motorje in ker brez prisotnosti rumenih majic ne gre, smo se morali tudi tam prikazati.
Ivo, Drago, Dani, Sandi in seveda Franc apač smo se dobili zjutraj v našem domačem lokalu Felga bar v Dobovi, mimogrede tam imajo taboljšo kavo, prijazne punce itd. Skozi smo šli na meji prehod Rigonce, zavili takoj levo in po hribčkih proti cilju. Ker pa smo krenili bolj zgodaj, sem poskrbel, da smo malo zgrešili pot in bilo je nekaj kilometrov več pod kolesi ampak na cilju smo bili kmalu.
Moj apač že dviguje kopita
Dva E-tona, Dinli in dva apača, več ali manj dežurni krivci za naša potepanja

Po prihodu in ogledu je bilo treba takoj postaviti miz v vaservago

Pa spet malo na rit

Porkaduš, šele sedaj vidim, da je začela moja "pametna kosa napuštati ludo glavo", Dani s to sliko si me pa spravo v bed
Moram nabaviti aparat z malo močnejšim zoomom, da bom še bližje prnesu bedrca

Ta punca ima mislim da dvanajst let, vozi s fanti je pri vrhu in kaj vozi, apača seveda

Ta možak nam je demonstriral, kako se da prišparati na sprednjih gumah in po videnem bi reku da prvih koles sploh ne rabi

Drago pri ogledu steze

Poglejte, s kako odločnim korakom gre izpolnit prijavnico za dirko. Človek bi pomislil da gre tam, kamor gre tudi cesar peš

To je pa ata sendvič

Ker je bilo še dobri dve uri časa do Dragotovega nastopa, smo se ostali odpeljali do Krapinskih toplic in počastili svoje kruljevine s kosilom, ker pa ima hudič mlade,so dirko za čeli dve uri prej in Dragota nismo videli voziti

Tista tamlada punca v akciji

Fantje skačejo kot bolhe

Saj človek ne ve al je dirka po tleh al po zraku

Če lepo prosiš, ti sprot še kak sadež utrgajo

Če tip misli, da sem hotu njega slikat, se hudičevo moti

Dinli iz SLO pred preizkusnim krogom

Drago skače, Drago skače po zeleni trati aj aj ajajaj po zeleni trati

Nimaš kej stari je poskočn

Renegade je lep, sploh ko ima tista bedrca gor, ampak apač je lepši, če bi ble pa bedričke gor kje bi mu bil konec

Spoznali smo tudi Jokerja in Ninota iz croline portala

Malo bolj čokoladni Dinli

Še zaključek v domače lokalu

Malo se moramo važiti s pokalom, čeprav ta ni naš, je bil pa eden pri Dragotu v avtu

Tako smo šli pa narazen

Nekaj iz Hrvaškega zagorja posneto pred Krapinskim toplicam

Človek ostane brez besed, ko to vidi

Apač pa paše zraven kaj ne

Lepo smo se imeli, bi pa lahko organizirali kakšno vožnjo po zagorskih hribčkih, je lep razgiban teren, pa mogoče še ogled gradu Trakoščan. Saj veste to je tisti grad, kjer imata Jadranka in Borut randi.
Toliko od mene, zdej sem pa že sam seb tečn, kako sem šele vam
Še to bom dodal, naš priljubljeni lokal bo imel kmalu deseto obletnico obratovanja

V Jakovlju je bila včeraj otvoritev nove steze za ATV/QUAD motorje in ker brez prisotnosti rumenih majic ne gre, smo se morali tudi tam prikazati.
Ivo, Drago, Dani, Sandi in seveda Franc apač smo se dobili zjutraj v našem domačem lokalu Felga bar v Dobovi, mimogrede tam imajo taboljšo kavo, prijazne punce itd. Skozi smo šli na meji prehod Rigonce, zavili takoj levo in po hribčkih proti cilju. Ker pa smo krenili bolj zgodaj, sem poskrbel, da smo malo zgrešili pot in bilo je nekaj kilometrov več pod kolesi ampak na cilju smo bili kmalu.
Moj apač že dviguje kopita
Dva E-tona, Dinli in dva apača, več ali manj dežurni krivci za naša potepanja

Po prihodu in ogledu je bilo treba takoj postaviti miz v vaservago

Pa spet malo na rit

Porkaduš, šele sedaj vidim, da je začela moja "pametna kosa napuštati ludo glavo", Dani s to sliko si me pa spravo v bed
Moram nabaviti aparat z malo močnejšim zoomom, da bom še bližje prnesu bedrca

Ta punca ima mislim da dvanajst let, vozi s fanti je pri vrhu in kaj vozi, apača seveda

Ta možak nam je demonstriral, kako se da prišparati na sprednjih gumah in po videnem bi reku da prvih koles sploh ne rabi

Drago pri ogledu steze

Poglejte, s kako odločnim korakom gre izpolnit prijavnico za dirko. Človek bi pomislil da gre tam, kamor gre tudi cesar peš

To je pa ata sendvič

Ker je bilo še dobri dve uri časa do Dragotovega nastopa, smo se ostali odpeljali do Krapinskih toplic in počastili svoje kruljevine s kosilom, ker pa ima hudič mlade,so dirko za čeli dve uri prej in Dragota nismo videli voziti

Tista tamlada punca v akciji

Fantje skačejo kot bolhe

Saj človek ne ve al je dirka po tleh al po zraku

Če lepo prosiš, ti sprot še kak sadež utrgajo

Če tip misli, da sem hotu njega slikat, se hudičevo moti

Dinli iz SLO pred preizkusnim krogom

Drago skače, Drago skače po zeleni trati aj aj ajajaj po zeleni trati

Nimaš kej stari je poskočn

Renegade je lep, sploh ko ima tista bedrca gor, ampak apač je lepši, če bi ble pa bedričke gor kje bi mu bil konec

Spoznali smo tudi Jokerja in Ninota iz croline portala

Malo bolj čokoladni Dinli

Še zaključek v domače lokalu

Malo se moramo važiti s pokalom, čeprav ta ni naš, je bil pa eden pri Dragotu v avtu

Tako smo šli pa narazen

Nekaj iz Hrvaškega zagorja posneto pred Krapinskim toplicam

Človek ostane brez besed, ko to vidi

Apač pa paše zraven kaj ne

Lepo smo se imeli, bi pa lahko organizirali kakšno vožnjo po zagorskih hribčkih, je lep razgiban teren, pa mogoče še ogled gradu Trakoščan. Saj veste to je tisti grad, kjer imata Jadranka in Borut randi.
Toliko od mene, zdej sem pa že sam seb tečn, kako sem šele vam
Še to bom dodal, naš priljubljeni lokal bo imel kmalu deseto obletnico obratovanja