Ščitniki za roke
Ščitniki za roke
Ali ima kdo za Sym-a Quadlanderja 300s ščitnike za roke za prodat? 
Street Fighter Quad Team Slovenia
Re: Ščitniki za roke
Kot sem opazil, da imajo Sym-i 250tke ščitnike za roke....izgleda da so 250tke boljše opremljeni kot 300tke
Ima mogoče kdo takšne ščitnike, ki so mu odveč??
Tole sem imel jaz na Jumbotu. Ščitnike sem kupil brez nosilcev, ki sem jih nato izdelal sam in priredil, da so ščitniki funkcionirali.rambo123 napisal/-a:Kot sem opazil, da imajo Sym-i 250tke ščitnike za roke....izgleda da so 250tke boljše opremljeni kot 300tke![]()
![]()
![]()

Na ščitnikih se da odstraniti plastika, tako, da poleti, namesto da odstraniš komplet ščitnike odstraniš samo to plastiko.

Tukaj pa lahko vidiš, kako je to izgledalo na Jumbotu.
Nosilcev nisem takrat kupil zraven, ker jih ni bilo na zalogi.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
-
wildman939
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Slovenia, Grosuplje
- Kontakt:
Pozabil si mu napisati brez nosilcev...z nosilci je še dodatnih cca 30Berti napisal/-a:35€ plus ptt. Dobiš jih pa v quadsquad trgovini.
-
wildman939
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Slovenia, Grosuplje
- Kontakt:
Nobeden ščitnik te pred mrazom ne zaščiti 100 %, to je dejstvo, ti pa ublaži pretok mrzlega zraka med ščitnikom in roko.MitjaP napisal/-a:Zeblo te bo pa vseeno
Prav take, oziroma ravno te zaščitnike sem imel na svojem Jumbotu 700, njihova naloga je bila dobro opravljena
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Jaz sem imel take na Bashanu....pa so tudi funkcionirale....samo probati moraš če ti bodo takšni ščitniki ustrezali za na tvoj motor...wildman939 napisal/-a:Zeblo bo manj![]()
Kaj pa tej?
http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Hand-Gu ... 4cfb1359bd
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Jaz imam oboje. Gretje ročk in gasa ter ščitnike rok. Verjemite, da pri - 20°C Saito ogrevane ročke ne pomagajo kaj dosti.bade25 napisal/-a:Kaj pa gretje ročk in gasa? Zeeelo pomaga!
Edine uporabne ogrevane ročke so od BRP-ja.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- hurco
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: škofja loka
- Kontakt:
Edina stvar ki deluje v mrazu in vodi je tole, zakon stvar, res sem zadovoljen

AC 400 trv 4xgrebe
Take pa imam jaz tudi od raftingahurco napisal/-a:Edina stvar ki deluje v mrazu in vodi je tole, zakon stvar, res sem zadovoljen
-
golavsek65
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Prebold
rambo123 napisal/-a:Take pa imam jaz tudi od raftingahurco napisal/-a:Edina stvar ki deluje v mrazu in vodi je tole, zakon stvar, res sem zadovoljen
)), ko sem treniral rafting....dober si me spomnil
Namreč motor počasi pripravljam na zimsko spanje....cca 6mesecev, pa me zanima ali je lahko motor toliko časa v mirovanju ali ga moram kdaj pa kdaj tudi kaj zalaufat...ali moram tudi kaj posebnega storiti na njemu pred mirovanjem motorja?
rambo123 zadnjič si objavil, da boš dal motor spat čez zimo. Kaj si si premislil
Zdaj je postal član Cviček Squad Riders - ov, ne bo časa za zimsko spanje, zato pa si nabavlja ščitnike in raznovrstne pripomočke proti zmrzaligolavsek65 napisal/-a:rambo123 napisal/-a:Take pa imam jaz tudi od raftingahurco napisal/-a:Edina stvar ki deluje v mrazu in vodi je tole, zakon stvar, res sem zadovoljen
)), ko sem treniral rafting....dober si me spomnil
Namreč motor počasi pripravljam na zimsko spanje....cca 6mesecev, pa me zanima ali je lahko motor toliko časa v mirovanju ali ga moram kdaj pa kdaj tudi kaj zalaufat...ali moram tudi kaj posebnega storiti na njemu pred mirovanjem motorja?
rambo123 zadnjič si objavil, da boš dal motor spat čez zimo. Kaj si si premislil![]()
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Zdaj je postal član Cviček Squad Riders - ov, ne bo časa za zimsko spanje, zato pa si nabavlja ščitnike in raznovrstne pripomočke proti zmrzaliBohorc napisal/-a:golavsek65 napisal/-a:Take pa imam jaz tudi od raftingarambo123 napisal/-a:
])), ko sem treniral rafting....dober si me spomnil
rambo123 zadnjič si objavil, da boš dal motor spat čez zimo. Kaj si si premislil![]()
Res je...
- bade25
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: MB center in Kozjak
- Kontakt:
Pri -20 niti ven ne grem, kaj šele na štircikel...brinovc napisal/-a:Jaz imam oboje. Gretje ročk in gasa ter ščitnike rok. Verjemite, da pri - 20°C Saito ogrevane ročke ne pomagajo kaj dosti.bade25 napisal/-a:Kaj pa gretje ročk in gasa? Zeeelo pomaga!
LP!
Ja BRP-jeve ročke so OK. V kombinaciji z rokavicami za motorne sani in BRP ščitniki pa je že toplo kot doma.
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Pri -20 niti ven ne grem, kaj šele na štircikel...
A ne uporabljaš BRP ja pri -20 ja kašen moški pa si ??
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Saj pri nas je ponavadi precej bolj toplo (cca - 10), a ko se pripeljem-o v okolico Babnega polja...zato sem ženo oblekel v opremo za motorne sani.bade25 napisal/-a:
Pri -20 niti ven ne grem, kaj šele na štircikel...![]()
Ja BRP-jeve ročke so OK. V kombinaciji z rokavicami za motorne sani in BRP ščitniki pa je že toplo kot doma.![]()
![]()
Je bilo že tudi bolj mraz, ko smo ponoči budalili po notranjskih gozdovih. Zakaj so meni (oz. grizzlyju) in kolegu (z BRP 650) zamrznile bremze, mi je postalo jasno zjutraj, ko je radio navedel najnižjo temperaturo v Slo tisto jutro: Rakitna - 27°C. Takrat bi tudi Hurcotove prevleke hudirjevo prav prišle. Ne bom opisal komentarjev ženskega dela posadk.
LP v pričakovanju zime!
ps: jutri verjetno zopet v Slovensko sibirijo.
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Na moje ščitnike sem namontiral led trak in izgleda fenomalno... 

- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Lani mi je gretje ročk delalo samo na I.stopnji, pa sem se vseeno vozil vso zimo. No, pri -20 se nisem. Do -10 stopinj pa imam ščitnike in gretje ročk. Naslednja faza so vojaške rokavice na en prst in grelna vrečka. Če še to ni dovolj, se pa ustavim in grejem prste na izpušnih plinihbrinovc napisal/-a:Jaz imam oboje. Gretje ročk in gasa ter ščitnike rok. Verjemite, da pri - 20°C Saito ogrevane ročke ne pomagajo kaj dosti.bade25 napisal/-a:Kaj pa gretje ročk in gasa? Zeeelo pomaga!
LP!
LP
AC 700 4x4