Zadnji mesec , dva sem vse možne kombinacije premleval. Zaradi ugodne cene sem šel gledat goesa 625i in me ni navdušil, v igri je še bil AC 700, ampak tudi ta je kasneje odpadel. Na koncu sem rekel, bo brp pa magari 400tka. Prijatelji (Jam in vulco team pa še kdo) so mi rekli: vzami raje rabljeno 650/800tko. Sam sem po vsej sili hotel nov atv (veš kaj imaš) zato sem gledal 400 in 500, je bila ravno v mojem rangu .
Kasneje sem šel na SS, Tipom, Špan in ko sem videl, da ti na tak velik denar dajo samo 4-5% popusta (pa še to so me naslendji dan komaj poklicali) sem rekel, "kurc" te pupuste 500tke se bom naveličal in hitro prodal... in res je, sem hvaležen prijateljem za nasvet "vzami 800 ali pa vsaj 650"! in to še kako drži. Res je za offroad ni potrebe po moči, ampak zaloga je le zaloga in ko jo potrebuješ jo tudi imaš.
Nakar začnem vsak dan ali pa bolje vsakih par ur pregledovat avto.net. Opazim močerada 800 za takratnih 13600eur. Kasneje mu še cena malo pade in na koncu 1.2.2012 nova cena 12500e kar je bila tudi zadnja brez centa gor in dol. Pokličem par prijateljev, pišem Marku Jagru in ko vsi potrdijo nimam več kaj razmišljat.
Ter kot bi BIF rekel, ob pogledu in testni se več nočeš na drug motor vsest. Točno tako je bilo v mojem primeru.. Motor praktično brez samega risa, podvozje čisto kot solza, 1500km, še v garanciji.
še slike, ker razpisal sem se preveč
can am outlander 800r xt-p 2010

od včeraj pa ni več toliko čist

še prvi video: http://www.youtube.com/watch?v=_rHeLrk8 ... ture=share
to bi bilo to.. "malo" se ga morem še navadit, ker moči je res ogromno (nisem niti polovico tega pričakoval), kakšnega extremnega offroada nebo videl, s punco rada potujema/ raziskujema .. Bolj v smeri Rogija me zanaša, ker njegove teme so 1A poleg vseh ostalih seveda.
tako da bi mi skoraj moral služit nekaj let ..