- Apache RLX400 Sport
- Yamaha YFM250R
Rabim za 2 osebi + homologacijo. Potrebujem vaša mnenja za oba ta modela in kaj se bolj splača. Cena je enaka - ~4300-4500 eur. Hvala!
Če bi rad imel takšnega ne boš šel zastonj tja....kot pravijo je ta štirikolesnik vreden nakupa....Nasci napisal/-a:Zgleda super ampak malce predaleč (sem z Gorenjske) za ogled

Ker še sam neveš kaj bi rad, si še 10x preberi ta stavek, da ga skapiraš in greš prej nekaj sprobat preden ko kupiš! Verjemi, da so velike razlike med določenimi motorji..BIF napisal/-a:Predvsem in TO JE NAJPOMEMBNEJE pa si naredi ožji izbo in pojdi POSKUSIT vsa vozila, ki jih boš izbral. D
Ha-ha! Pol pa na spisek daj še Tomos-a. Poraba 4x4 delavca na pravem terenu je precej večja od tvojga avta. 8 kilo ojrov za ATV imaš in boš še pa primaknil za kanistrček bencina,saj užitek tudi nekaj stane.Nasci napisal/-a:Še eno stvar sem pozabil dodat - moj trenutni avto ima povp. porabo 9,5 l/100. Ne bi rad, da bi atv kuril toliko ali še več kot trenutni 4x4 z več kot 1700kg450 mi je max, raje pa še manj.
lakl napisal/-a: in boš še pa primaknil za kanistrček bencina
Nasci napisal/-a: (sem z Gorenjske)